Politika

Nenad Marković na čelu nikšićkog odbora SNP

Diplomirani pravnik Nenad Marković izabran je, na sinoćnoj konferenciji Socijalističke narodne partije u Nikšiću, za predsjednika odbora SNP u tom gradu.

Kako je saopšteno iz SNP, na konferenciji je izabran i novi Opštinski odbor, koji će brojati 82 člana.

Predstavnici Izborne konferencije odali su posebnu zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Odbora SNP Nikšić doktoru Dragutinu Bati Raičeviću.

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković istakao je, tom prilikom, da mu je zadovoljstvo što se nalazi pred časnim i odvažnim Nikšićanima, koji su punih 20 godina pravi borci za istinu i čast Crne Gore.

“Bilo je i uspona i padova na ovom putu, ali ko god brani tekovine Njegoševe Crne Gore, taj nikada ne može izgubiti”, kazao je Joković.

Predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić naglasio je da su se Beranci pokazali kao stameni i hrabri, oduprijevši se raznim pritiscima aktuelnog režima, te je poželio da se “beranski recept” primijeni i u drugim gradovima Crne Gore.

“Sastanci u pripremi Izborne konferencije pokazali su da se stvorila pozitivna energija, što daje dodatni motiv nikšićkoj organizaciji SNP da u skorijoj budućnosti pristupi i kadrovskoj dopuni ovog Odbora”, navodi se u saopštenju.

Konferenciji su, između ostalih, prisustvovali i potpredsjednici Danijela Đurović i Dragan Ivanović, kao i članovi Predsjedništva Dragan Vukić, Miomir Vojinović i Vasilije Lalošević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CUCA
Gost
CUCA

Ima li iko na sliku da ima kosu i da nije sijeda?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Anti Dukljani….

z d
Gost
z d

Na ovim slikama ima 5 Niksicana. Ostale ne poznajem. Bog zna odakle su.

Nikola Nk
Gost
Nikola Nk

Ahaaa, vazi.

Nikola
Gost
Nikola

Neka je sa srecom!

Ana
Gost
Ana

Veoma dobra, kvalitetna ekipa za rad i napredovanje.

Zoran
Gost
Zoran

Svaka cast! Markovic je pravi covjek za to mjesto. Podrska!

Borivoje
Gost
Borivoje

Vidi Direktora Radio Bar sa početka devedesetih kako se podbočio, a Djurovićka iz HN dočekala svojih pet minuta, otpredsednica bez članstva.

Send this to a friend