Politika Bečić čestitao Dan opštine

Nezaustavljiv odliv stanovništva i sve dramatičnije odumiranje života na Žabljaku

Svojim prirodnim bogatstvima, brojnim turističkim potencijalima i resursima kojima raspolaže, Žabljak je mogao biti opština koja bi mogla doprinositi prosperitetu i ekonomski značajno razvijenijih država nego što je naša. Međutim, u okolnostima u kojima se zatekao, sa državnom i lokalnom vlašću koja ga je snašla, Žabljak se, kao i većina drugih crnogorskih opština, suočava sa, nezaustavljivim odlivom stanovništva i sve dramatičnijim odumiranjem života, saopštio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

Lider Demokrata je, čestitajući građankama i građanima Žabljaka Dan opštine – 17. septembar, naglasio da durmitorski kraj ničim nije zaslužio tako neodgovoran odnos državne vlasti. Ta situacija, poručio je, mora se pod hitno mijenjati.

“Mora se razmišljati o kreiranju takvog ambijenta koji bi ljude iz ovog kraja mogao podstaći na razmišljanje o povratku svom ognjištu i svojoj planini i osmišljavanju egzistencije tamo gdje ju je zasnivalo toliko prethodnih generacija. U želji da se bogatstva kojima raspolaže Žabljak konačno stave u funkciju poboljšanja kvaliteta života građanki i građana Žabljaka, ali i cijele Crne Gore, još jednom, srdačno, čestitam vam Dan opštine Žabljak, 17. septembar”, naveo je Bečić u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mrgud
Gost
mrgud

neka ti je vjecna i ti se snjom raspao gladnih usta .africki standard . .volimote cg . . ali sa ovakvim standardom moramo trazit srecu vani . . . .

Wilkins
Gost
Wilkins

Dobro nam se ti nijesi ODLIO odavde, a na Žabljak nijesi bio odavno, očigledno.

Fileopg
Gost
Fileopg

ovo čeljade je izgleda bilo na Žabljaku samo dva put i to na po dan uoči izbora. Ko ne pamti Žabljak od prije desetak petnaest godina, a vidi ga danas taj ne zna što je razvoj ili je zlonamjeran, isto je i sa na primjer Zetom ili bilo kojim dijelom Crne Gore. Ko to ne vidi zlonamjeran je i prije… Više »

BoboKocka
Gost
BoboKocka

Presladak je❤️!

Fileopg
Gost
Fileopg

Magistre Bečiću da li je tačno da si molio poznatog profesora da izvrši pritisak na svojega kolegu sa ekonomskog fakulteta da lažno glasa kako je plagijat u stvari original….

vjecna da je
Gost
vjecna da je

nije to samo na zabljaku ode crna gora u nepovrat ….i neka djeco bjesteeeeeeee….neka sve ostane djukanovicima markovicima micunovicima gvoxedenovicima marovicima …..

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Tako je moj dobri Becicu.

Send this to a friend