Politika

Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi: Igalo će dobiti novu školu

Koalicija „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi“ posjetila je Igalo. Tu priliku nosilac liste Stevan Katić iskoristio je da najavi izgradnju nove škole u Igalu, te istakao da je već formirana komisija za realizaciju ovog projekta, saopšteno je iz te Koalicije.

Kako je navedeno u saopštenju Katić je okupljene u Igalu podsjetio je na izjavu Duška Markovića „koji je govorio, prije četiri godine, u Igalu će graditi školu samo sa svojima, što je ostala jedna sramna izjava, te 2017. godine.

“Na svu sreću nakon 30. avgusta, imamo sada situaciju da nova Vlada, nova ministarka, zaista žele i hoće da riješe to pitanje“, kazao je Katiuć.

On je mještane ovog hercegnovskog naselja obavijestio da je već formirana komisija.

“Po prvi put se najozbiljnije krenulo u rješavanje tog problema i ja sam ubijeđen i siguran da ćemo, u ovom narednom mandatu, ne za četiri godine, nego već za godinu do dvije dana, imati novu školu u Igalu“, naglašava Katić.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić poručio je da će doći do ukidanja putarine jer , kako je rekao, to je sramno i skandalozno bilo.

„Tako se grade mostovi saradnje. Tako se pruža bratska ruka. Tako se ide naprijed. A ne ide se naprijed tako što kuvate čorbe, tako što mutite čorbe, tako što hoćete da svađate braću, tako što udarate na nas, koji se borimo protiv kriminalaca unutar Crne Gore. Nastavite, mi ćemo odgovoriti samo pristojno, dostojanstveno i otmeno jer mi imamo rezultate, mi imamo najboljeg gradonačelnika u istoriji Crne Gore, slobodan sam reći – u istoriji Herceg Novog, mi imamo projekte, mi imamo program i mi imamo sve ono što garantuje da ćemo ubjedljivo pobijediti 9. maja, a onaj ko nije razumio poruku građana Nikšića, razumjeće je 9. maja. Imaćemo još bolji rezultat nego u Nikšiću, a oni neka ulože još više novca, neka nastave prljavu kampanju, naša pobjeda će biti još ubjedljivija“, poručio je Bečić iz Igala.

Goran Komar iz „Novi pobjeđuje“ podsjetio je na hercegnovsku obalu, „na zaista teške posljedice devastiranja, ja bih rekao opustošenja kompletne obale hercegnovske od Đurića do Sutorine, do ispod Đurđeva brda do Igala. Pa vi imate da vidite samo betoniranja onih prekrasnih žala kojima smo raspolagali i koje nam je bog dao“.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danko
Gost
Danko

Jos samo da obecaju da ce ga premjestiti u Luksemburg, sva druga obecanja su dali.

Petin
Gost
Petin

Drzite pravac i ne vracajte se.

zeko
Gost
zeko

koji je ovo put da obecavaju ,,presmjesno

Send this to a friend