Politika

Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi: Zelenika će biti međunarodna luka, Herceg Novi će se razvijati na nov način

Predstavnici koalicije „Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi“ posjetili su Zeleniku. Tom prilikom  nosilac liste Stevan Katić kazao je da je Zelenika uvijek bila simbol otpora onom starom, diktatorskom režimu, saopšteno je iz Demokrata.

“Ne treba da vas podsjećam da smo, među prvim projektima, završili pješački tunel između Zelenike i Meljina, nakon toga smo krenuli, u saradnji sa mještanima, da probijamo ove puteve, i prema Rujevu, i prema Obalici, spajali smo Gornje i Donje Sasoviće, otvorili smo Zeleniku kada je u pitanju putna infrastruktura, urađeno je još dosta asfalta kroz samu Zeleniku, ima još puno toga da se uradi, već su spremni projekti koji će se finansirati i kroz saradnju sa državom, u budžet Uprave javnih radova ušla je već i pasarela, buduća, ovdje u Zelenici, ušao je i kanalizacioni kolektor i zaštita sanitarne Opačice, ovdje u Zelenici i sam ovaj dio kolektora koji treba da se spoji na glavni. Ima puno stvari koje ćemo završiti jer mi sve što kažemo – realizujemo jer držimo riječ“, poručio je Katić.

On je obećao i da će luka Zelenika biti međunarodna luka i da će tu pristajati kruzeri, te da će se odatle i Zelenika i Herceg Novi odatle razvijati na nov način, te da imaju obećanje Vlade da će se to i realizovati.

Predsjednik Demokrata Crne Gore Aleksa Bečić iskazao je zadovoljstvo zbog ojačavanja ove liste, te  naveo da nemaju konkurenciju.

“Zaista mi je drago da smo se mi ovdje u Zelenici, kao Demokrate, osvježili i osnažili novim, zaista uglednim ljudima iz ovog kraja na čelu sa uglednim Borisom Seferovićem koji je, prije nekoliko nedjelja, iskreno i od srca pristupio našoj partiji. Drago mi je da se naš koalicioni tim pojačava svakim danom i da su tu, u pobjedničkom timu, sa Stevanom Katićem, najboljim gradonačelnikom u novijoj istoriji Herceg Novog, i uvaženi Mirko Mustur, i advokat Lazarević, i Marko Lučić i doktor Komar i koleginica Vlaović i mnogi drugi ugledni ljudi ovog kraja… Zaista, naša lista, ne što je naša, već to može reći i bilo ko iz naše konkurencije, nema alternativu“, saopštio je Bečić.

On je istakao da je ova lista zato problem i da zato na nju udaraju i sa jedne i sa druge i sa treće strane.

Mirko Mustur iz „Novi pobjeđuje“ poručio je da su u izbore ušli časno i pošteno i da žele da kampanju vode iskreno i kulturno i da tako nastave da vode ovaj grad.

“Pravna država, sloboda, jednakost svih građana, kultura i pristojnost u svim oblastima života i prosperitetna opština Herceg Novi su naš cilj. Devetog maja izađite na vaša biračka mjesta, zaokružite broj 5, mi vas nećemo iznevjeriti”, kazao je Mustur.

Send this to a friend