Politika

Nikčević: Čast mi je biti dio liste SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje

Draško Nikčević

Nijedna partija na crnogorskoj političkoj sceni ne baštini vrijednosti slobode i pravde kao što to radi Socijaldemokratska partija Crne Gore, kazao je Draško Nikčević, kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

“Još od „dešavanja naroda“ ’89. godine, kada su kao SDPR bili dio „lijepog, mladog i pametnog“ rukovodstva, a onda svojevoljno izašli iz vlasti, shvativši vrlo brzo da se Crna Gora instrumentalizuje za rušenje zajedničke domovine i u interesu probuđenog nacionalizma susjedne republike. Potom i u borbi za nezavisnost, kulturnu i svaku drugu emancipaciju, tokom višedecenijskih težnji da svoju zemlju naprave boljim mjestom za život svih – bez obzira na vjeru, naciju, političko, seksualno ili bilo koje drugo opredjeljenje”, kazao je Nikčević.

A onda je dodao.

“Uporedo je sazrijevala i Crna Gora dajući nam na znanje da su naši snovi ostvarivi i da je moguće biti dio savremenog svijeta, onoga najboljeg koji je trenutno u ponudi. Borbu za nezavisnost SDP je zamijenio borbom za solidarnost, za jednake šanse i prosperitet, ostavši vjeran svojim idealima i u potonje vrijeme, kad je bilo lako uživati u „lovorikama vlasti“. Ni za koga na aktuelnoj političkoj sceni tako snažno ne važi kao za SDP da je ipak sve u vrijednostima. S ponovnim odlaskom u opoziciju nastavlja se put SDP-a, ovoga puta s najkvalitetnijim dijelom građana Cetinja, Građanskom listom, podmlađena i s vjerom da Cetinje zaslužuje mnogo više i bolje. Za mene je čast biti dio liste “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”, zaključuje Nikčević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seka
Gost
Seka

Ljekari trebaju da lijece narod ako su dali onu njihovu zakletvu. Ne treba da se bave politikom jos ako je vrhunski ljekar.

Ananas
Gost
Ananas

Svaka cast za dr. Nikcevica. Covjek vrijedan postovanja, posten, castan iz poznate crnogorske kuce Nikcevica. Odlican izbor, u svakom pogledu! 👏

BakaCT
Gost
BakaCT

Vrhunski ljekar i još bolji čovjek. Sin velikog oca. Moj duboki naklon za ovakve ljude.

Darija
Gost
Darija

Poštovanje za gosp. Nikčevića. Tako treba, Vaš otac bi se ponosio jer ste na pravoj strani. Sve najbolje.

Blic
Gost
Blic

Bravo! Pola liste SDP i gradjani moze biti za gradonacelnika Prijestonice! Svaka cast.

Send this to a friend