Politika

Nikić: Mandić je glavni operativac Mila Đukanovića za državni udar

Andrija Mandić

Bivši srpski obavještajac i svjedok u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine Slavko Nikić kazao je u intervju na internet televiziji Helmcast (Balkan info) da je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić glavni operativac Mila Đukanovića za državni udar. On je kazao da su ga jako pogodili stavovi poslanika DF-a Milutina Đukanovića da je Slavko Nikić svjedok protiv srpskog naroda u tom slučaju, prenosi Pobjeda.

“Treba da znaju Andrija Mandić i Milutin Đukanović, pa neka ih štiti Aleksandar Vučić, da nijesu mislili na moj život koji je bio ugrožen i neka se čuvaju od mene. Glavni operativac Mila Đukanovića za državni udar je Andrija Mandić koji je dao naređenje Ananiju Nikiću da dođe kod mene. Ako Crna Gora želi da sazna istinu neka se zvaničnici potrude da dođu do mene a ne da to prebacuju na nekog drugog”, rekao je Nikić.

Svjedočenje Slavka Nikića je po prvostepenoj presudi jedan od dokaza da se formirala kriminalna organizacija.

Prvostepenom presudom, lideri Demokratskog fronta Mandić i Milan Knežević osuđeni su na po pet godina zatvora, dok su organizatori kriminalne grupe Rusi Eduard Sišmakov i Vladimir Popov osuđeni na 15, odnosno 12 godina robije.

“Vrbovanje Slavka Nikića za člana kriminalne organizacije, prema ocjeni suda, korespondira sa putovanjima za Rusiju optuženog Mandića, Kneževića i Ananija Nikića, što predstavlja potvrdu postojanja već tada formirane kriminalne organizacije kojoj su na tim putovanjima pristupili Mandić i Knežević. Odbrana Mandića da je vrbovanje Slavka Nikića montaža i podmetačina u potpunosti je opovrgnuta”, ističe se u presudi.

Nikić je rekao da ono što misli i kaže o Mandiću i Milutinu Đukanoviću ne misli o Milunu Zogoviću, Branku Raduloviću i o Milanu Kneževiću.

“Milan Knežević je emotivan i suviše pošten ali možda previše naivan za takvu igranku. Čuvajte se Srbi i Crnogorci Mandića i Nikića jer su spremni da sve urade”, rekao je Nikić.

On je istakao da je istina o državnom udaru samo djelimično načeta.

“Dikić odmah u zatvor za osam godina, a Mandić za pet godina ne ide u zatvor – ta činjenica je jako sumnjiva. Neko koje osuđen na pet godina ne može da napušta državu, oduzima mu se pasoš. On legalno prelazi granicu a naši šalju avion po njega, kaže on.

Nikić tvrdi da je državni udar organizovala vlast Mila Đukanović ali da nikada nije saopšteno ko su glavni operativci.

“Glavni operativci Mila Đukanovića su oni koji su bili kod mene Ananije Nikić i Andrija Mandić koji mu je to naredio. Ja to znam. Tada ih je čuvala BIA. Dvojica koje nije kontrolisala BIA su Bratislav Dikić i Slavko Nikić. Ja sam odbio te umobolnike, Dikić je tu zagrizao”, tvrdi Nikić.

On je rekao da ga proziva zlonamjerno poslanik DF-a Milutin Đukanović i iznosi laž od prvog do posljednjeg slova.

On je podsjetio da je prilikom kontakta koji su imali sa njim da je traženo “da li mogu da uradim nešto u Crnoj Gori što bi izazvalo pažnju širokog javnog mjenja”.

“To je bio Mandićev saradnik Ananije Nikić i neki gilipter koji se predstavljao kao Rus. Kako je moguće da je Ananije Nikić pobjegao iz Crne Gore kad su službe pratile cijelu ekipu. Nakon ovog što su pričali neka me pozove sudija Mugoša lično da se suočim sa nekim iz tog Fronta jer želim da vjerujem da crnogorska država može cijelu istinu da iznese. Da je Andrija Mandić pravi Srbin ne bi išao da sjedi kod Vučića na kanabetu već bi rekao da je državni udar izmišljen i da je on glavni operativac koji je poslao kod mene Ananija Nikića. Nakon toga Ananije ide na aerodrom gdje čeka Mandića i podnosi mu izvještaj da je Slavko pristao. Ko to izigrava francusku sobaricu. Onaj Đukanović iz DF-a”, zaključio je Nikić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Njegoš
Gost
Njegoš

Milo sam sebe hoće da ubije i da zauzme vlast od samog sebe 😂😂😂😂 ima li većih zaludnjaka od srba!!

Tivat
Gost
Tivat

Ne znam je li Milov operativac, ali je najveći Crne Gore neprijatelj zajedno sa cijelom grupom zvanom Demokratski Front.

Dejo 14 devojki
Gost
Dejo 14 devojki

“”””Ko to izigrava francusku sobaricu “””””””mnogo dobro 👍

Rile
Gost
Rile

Kumovi

Mongro
Gost
Mongro

4 C = Србин србина сјекиром сијече!

Ivan grozni
Gost
Ivan grozni

Srbi srbi puni li ste lazi, izdaja i podvala..pa ko normalan da vam vjeruje?? Spasa vam nema, propali ste skroz kao narod i nacija

Bnjj
Gost
Bnjj

Sva opozicija su bivši jedinstveni Dpsovci i Narodna Stranka znači ljudi režima

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ne svadjajte se srbi ne lazite ….uh zaboravih to vam je najveca vrlina ….u zatvor 0d 5 do 10 godina i nikic i mandic

Coaa
Gost
Coaa

Opaaa cute df~ovci,opaa sto je ovo monci 😂

Joo
Gost
Joo

Samo se sve dublje ukopavaju svakom izjavom…..vesela srbochetnicka druzba…..

Burin
Gost
Burin

Mandić je milov najvažniji poslanik.

Njegoš
Gost
Njegoš

Milo sam sebe hoće da ubije i da zauzme vlast od samog sebe 😂😂😂😂 ima li većih zaludnjaka od srba!!!

Komita
Gost
Komita

TO ZNA SVAKO VISE,A KOKOSAR STO SU GA ZVALI U MLADOSTI I TO JE SLUCAJNO….E NESRECNO SRPSTVO UGASENO SA OVAKVIM KADROVIMA!!!!!!

Aloinformer
Gost
Aloinformer

E pa gdine Nikicu je li spreman terorizam ili nije…posto u Crnoj Gori ima jos dosta naroda koji misle da je sve izmisljeno….mislim da ste trebali to ranije reci…

Virus
Gost
Virus

Pa zar ne vidiš da kaže da je izmišljen

San
Gost
San

Ova kosovska nesreca je isti moralni sklop Paje Velimirovica i Sinđe…Treba ga prezreti.

SIROMASTVO
Gost
SIROMASTVO

I tako do besvijesti
Svadjaju narod
A ja stizem …..Vidimo se

Njegoš
Gost
Njegoš

Ko svađa koga i kako?? A ti si još odavno stiglo u srbistan.

CG Crnogorcima
Gost
CG Crnogorcima

Izgleda da mu nisu centa dali!!!

Rale
Gost
Rale

Andrija Mandic je kupljen prvo kad mu je bratanic trebao biti zatvoren na nekoliko godina ne samo zbog pokusaja ubistva nego i sa pronalaskom pola kile kokaina …drugo…sve pare koje je dugovao za kampanje i slicno su vratili Milovi ljudi..trece boji se od Demokrata koji su mu uzeli znacajan dio glasaca….

Njegoš
Gost
Njegoš

A zemlja je ravna ploča 😂😂

Medide
Gost
Medide

Jasno je to da je to sve maslo njih dvojice…Mila i Mande

Cetinje
Gost
Cetinje

Mandic je samo radio sto mu je Milo reka

Zoran
Gost
Zoran

Hahahaha hahaha

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Drzavni udar je naravno predstava koju moze da organizuje samo neko iz vlasti…

Miki
Gost
Miki

Mandic zvani koljenica, je nicija vojska !

žali bože
Gost
žali bože

a nekad su On i Pipi nosili badnjake u bijograd

Send this to a friend