Politika

Nikolaidis: Negativna kampanja o Crnoj Goru djeluje toksično na narod

Foto: TVCG/Screenshot

Pisac i novinar Andrej Nikolaidis saopštio je u emisiji “Teleskopija” na TVCG da nije moguće neprekidno objavljivati negativne komentare i tekstove o jednoj državi, a da to ne djeluje toksično na narod, sa jedne ili druge strane.

“Prosto treba imati zlu namjeru, pa ignorisati činjenicu da se to dešava,” rekao je Nikolaidis, podsjećajući da niko iz Crne Gore ne tvrdi da Srbi ne postoje, ali da iz Srbije stižu sasvim drugačiji tonovi.

“Ja pišem eksplicitno i onako kako mislim. Koristim priličnu količinu ironije i sarkazma. Humor je ono što razara auru moći. Ukoliko se moći možete ismijavati, to pokazuje da ta moć i nije toliko moćna koliko se prikazuje”, naveo je on.

“Nikada nijesam kritički govorio o onom najboljem u njihovom narodu nego o najgorom, a posao lidera bi trebalo da bude da suzbije ono najgore”, poručio je Nikolaidis.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mrgud
Gost
mrgud

svi smo mi na balkanu braca .sve konfesije . . . .

mrgud
Gost
mrgud

dobar si ali samo za sebe . . .

Nick
Gost
Nick

Ja tvrdim da Srbi ne postoje! Postoji samo srpska nacija, a narod je izmišljen, oni nemaju etnicitet.

Mik
Gost
Mik

Ne postoje ni kao narod ni kao nacija. To je vise navijacka grupa. Udruzenje kriminalaca.

kojo
Gost
kojo

srpski narod, kako se danas naziva, je dio pagana koji su nasilno primili hriscanstvo i da bi se mogli nastaniti u predjelima danasnje madzarske/rumunije i srbije.. kada je turska okupirala djelove balkana i oni uvidjeli benificije zivota u otomanskom carstvu, tada su se povukli juznije i nastanili predjele danasnje srbije, koja je do tada pripadala ilirima…

Mila
Gost
Mila

Nema gospodine Nikolaidisu promjena na ovom našem Balkanu!
Postoje matrice kako probuditi nacionalizam, pa kako i kad kome treba , samo se izvuku iz ladice, i eto nam belaja!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Probaj umjesto ironije, sarkazma malo i “obraz” da uključiš

🇲🇪♥️🇲🇪♥️
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪♥️

Bravo majstore

Fileopg
Gost
Fileopg

Doklece da se stranci mijesaju i pridoslice u Crnogorske stvari…Ovaj Bosnjacki doslos put lijepog Sarajeva razgulitis pa Bakiru pripovijedaj

Haris
Gost
Haris

Vrijeme je da se probudi vlast u CG i da počne odlučno da se brani protiv veljesrpskog fašizma, mora to jače, da se pišu dopisi svima u EU, i to svakodnevno da im se ukazuje na srpske napade laži i podmetačine kao i krađu Crnogorskog identiteta i povijesti! Jer ako se ne čuje naš glas i istina EU sve srpske… Više »

Vjecna
Gost
Vjecna

Crnogorci postoje 1000godina a njima krivo they mad

Send this to a friend