Politika

Nikolić: Abazović spinuje i konstruiše, pa to nabaci medijima sa kojima je interesno povezan

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić za CdM kaže da nije tačna izjava potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da DPS stoji iza inicijative da američka ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke napusti Crnu Goru.

Nikolić poručuje da je to spin i lažna konstrukcija.

“Ispod nivoa potpredsednika Vlade je da spinuje i konstruiše, i da to nabacuje medijima sa kojima je interesno povezan. Ako želi da se bavi intrigarenjem, neka to ne radi sa pozicije Vladinog zvaničnika i neka u te svrhe ne koristi DPS, a posebno ne diplomatu zemlje sa kojom imamo višedecenijsko prijateljstvo i povjerenje”, istakao je Nikolić.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je u Skupštini Crne Gore optužio Demokratsku partiju socijalista da se krije iza inicijativa da američka ambasadorka napusti Crnu Goru.

“Pozivate ambasadorku SAD da napusti državu, vi se krijete iza tih inicijativa”, rekao je Abazović odgovarajući na pitanje Nikolića koji je rekao da je URA politička karika koja pomaže zaokruženju “srpskog sveta”.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sveto
Gost
Sveto

Svejedno – bravo za inicijativu, ko god daje pokrenuo. Ako nije – treba je pokrenuti.

Šćepan
Gost
Šćepan

Andrija divan i posten covjek za razliku od Dritana.

neramn
Gost
neramn

Sada potpresjednik vlade,brani Srbe jer mu trebaju da bi ostao na vlasti,kada je bio u Pozitivnoj partiji izjavio je poslije izbora u NK da ne zeli da Srbin bude presjednik opstine,licemjerno sve sto se radi.

Krle
Gost
Krle

Zašto Abazovića uzimate za ozbiljno.Čovjek je bezbroj puta demantovan.Najbolji primjer koliko je nebitno to što kaže je priča o 21 milionu.Čim je došlo na sud ,maca pojela jezik.

Send this to a friend