Politika

Nikolić: Abazović zalutao u sektor bezbjednosti, bolje mu ide administriranje društvenih mreža i šepurenje po istim

Miloš Nikolić

Samo karikaturalna vlada bi smjene čelnika policije ekskluzivno objavljivala na partijskim Fejsbuk nalozima, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

On je to kazao reagujući na to da je vijest o smjenama pomoćnika direktora Uprave policije objavljena na Facebook profilu GP URA, koja je očigledno preuzela posao PR-a Vlade, koja je nadležna za imenovanja i razrješenja.

Dritan Abazović je očigledno zalutao u sektor bezbjednosti, što pokazuje i njegova blamaža sa špijunom Simijanovićem. Svakako mu bolje ide administriranje društvenih mreža i šepurenje po istim, nego funkcija koju obavlja”, ističe Nikolić.

 

Podsjećamo, pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović, Enis Baković, Dejan Đurović, Vesko Damjanović, Dragan Blagojević, Drago Spičanović i Zoran Tomčić smijenjeni su sinoć sa te funkcije.

Nakon što je razrješila stare pomoćnike direkora, Vlada je sinoć postavila nove, tako je Dejan Knežević postavljen na mjesto Zorana Lazovića, odnosno za rukovodioca Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala, Specijalna policija je dodijeljena Milošu Rakonjcu, dok je Dragan Klikovac imenovan za šefa Sektora granične policije. Sektor za suzbijanje pranja novca i finansiranje terorizma pripao je Saši Maškoviću.

V.d. direktora policije Brđanin će obavljati do daljnjeg i funkciju šefa Sektora opšte nadležnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zabjelo
Gost
zabjelo

Tebe bolje ide kad nista ne pricas

Staxe
Gost
Staxe

Kako ti izvisi…

Ljufil
Gost
Ljufil

Dalje kandže od nikšića, klerofašisti!!

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Kao da je bitno vase misljenje Nikolicu.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Uživaj dritane u vlasti jer to će za tvoga života jedino bit da ćeš bit javna ličnost,i to ti neće dugo trajati,a dabogda živio sto godina.

Dr.
Gost
Dr.

A śedi dolje dijete!
“Slušaj sine,obriši sline…”

Velimir
Gost
Velimir

Bravo Nikolicu!
Bitanganje I sibicarenje- uradjeno!
Bezbjednost- reljaksacija!

Send this to a friend