Politika

Nikolić: Ambasadori predstavljaju državu, a ne samo Vladu i zbunjenog Radulovića

Andrija Nikolić

Nakon što je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović rekao danas u Skupštini da je predsjednik države Milo Đukanović, slanjem pisma međunarodnim partnerima u kojem ih obavještava koje ambasadore nije prihvatio, poljuljao i svoj i ugled države, reagovao je poslanik DPS-a Andrija Nikolić, i poručio da ambasadori predstavljaju državu, a ne samo Vladu i zbunjenog Radulovića.

<<<Radulović o ambasadorima: Đukanović poljuljao svoj i ugled Crne Gore<<<

“Ambasadori koje Crna Gora šalje u Svijet, predstavljaju državu, a ne samo Vladu i zbunjenog ministra Radulovića koji se identifikovao sa državom”, napisao je Nikolić na Twitteru.

Kako dodaje, ambasadori stranih država koji stupaju na dužnost u Crnoj Gori, sa sobom nose akreditivna pisma i predaju ih Predsjedniku Crne Gore, a ne vladi i ministru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Morpheus
Gost
Morpheus

A ovaj je bas znaven,iskusan diplomata sa RTCGa

Bozica
Gost
Bozica

Mogao si pametnije da igras ministre. Sram te bilo za sve sto si uradio do sad.Nije zbunjen no neznaven itekako.

Danijel
Gost
Danijel

Mogli ste ostati cvrsti kad su smjenjivali ambasadore koji su predstavljali bas to ato velis, ne vladu no drzavu! Da tada nije potpisao ne bi mu sad predlagali djecu iz MVP i Milku i ekipu za ambasadore! Sve se placa, dobri moj Andro!

milanka
Gost
milanka

E, to je sustina! No, potpisi ovo-potpisi ono, oni uzbicise! Pustise ljude niz vodu, nije mi nikako jasno kako se tako nesto moglo desiti! Predsjednik bi mogao obrnuti plocu malo.

woodshed
Gost
woodshed

Ja ne bih odgovarao ovome Radulovicu, dosta mu je Milan Knezevic kazao istine i to da je vodio autoprevoznike iz Crne Gore kod vulkanizera negdje u Temišvaru. Kasnije je sa tim istim autoprevoznicima išao na Ravnu goru a sad prodaje pricu da je gradjanista. Pa nemoj Marsovac, znamo se!

Milica
Gost
Milica

On moj Andrija ne zna ni je l’ dosao il je posao.

Vuk Gorski
Gost
Vuk Gorski

Ima li ovaj Radulovic kakvog savjetnika? Je li moguce ovoliko neznanje ovih ministara,a sve javni nastupi ? Obrukase i sebe i Cg u inostranstvu.

Jovan N
Gost
Jovan N

Tako je Nikolicu , u prevodu : bice ambasador kome Djukanovic da zeleno svjetlo .. ima li ko da poprica s ovim Radulovicem, obruka se coek

Mirsad
Gost
Mirsad

Djukanoviceva je zadnja , moj Radule dadule 😀

Vukota
Gost
Vukota

Mislis na Radulovica koji ama bas ne zna?🤣🤣

Nina
Gost
Nina

Dzaba pricas Andrija , ovo je drugo poluvrijeme okrsaja s razumom

Barka
Gost
Barka

Naravno! ?! Ne o ce nas predstavlajti velikosrpski nacional sovinisti…Ajde br’te…munze

Send this to a friend