Politika

Nikolić: Izjava Kovačevića pokazatelj da je DF ekspozitura ruskog imperijalizma na Balkanu

Miloš Nikolić

Izjava Marka Kovačevića u kojoj aktiviste i članove GI 21. maj naziva neonacističkim kreaturama, koristeći na taj način identičan narativ kojim se služe ruski agresori u Ukrajini, još jedan je pokazatelj da je DF najobičnija ekspozitura ruskog imperijalizma na Balkanu, poručio je poslanik i portparol DPS Miloš Nikolić.

“Zadatak evropskog bloka u Crne Gore, čiji je DPS stožer i predvodnik, je da ovakve pojedince i političke strukture marginalizuju i obezbijede za našu zemlju sigurnu evropsku budućnost” napisao je Nikolić na Twitter-u.

U tome ćemo izvjesno i uspjeti, navodi funkcioner DPS,  “uz međusobno uvažavanje svih proevropskih subjekata i predan rad na ostvarenju zajedničkih ciljeva”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darija
Gost
Darija

Kovačević je otrovao slobodarski antifašistički Nikšić.

Bosi prkosi
Gost
Bosi prkosi

21Maj je cista opcija za Crnu Goru bez kalkulacija kao sto ima URA ….i to je problem DF i Demokrate ostaju usamljenje i jedine koje nijesu napustile srbski -ruski brod koji tone

So & Tekila
Gost
So & Tekila

Pada vlast u NK do jeseni. Provjereno.

Mokica perisic
Gost
Mokica perisic

Svakoga stigne kazna pa ce i kovacevica za njegova djela odnosno nedjela steta sto nosi slavno prezime

Nenad CG
Gost
Nenad CG

Kasniš Nikoliću, tek si sad to otkrio. To je stara priča. Presušile su donacije poslije agresije na Ukrajinu, ovo su preostale zalihe.

majku za pare
Gost
majku za pare

ekspozitura koja prima dobre plate za rad protiv svoje drzave,a za interese tudje.

Miško
Gost
Miško

Nikako da shvate da izdajnike niko ne voli, ni srbi ni rusi. Plaćaju ih samo dok im trebaju, a posle mrš. Šta o njima misle isti oni to je druga priča.

Send this to a friend