Politika

Nikolić: Knežević se sveo na Jokovića i pogazio sve principe pa svoju frustraciju projektuje na DPS

Miloš NIkolić

Lider DNP-a Milan Knežević, poniženo je podvio rep pred Milojkom Spajićem kada je morao da manjinski podrži Vladu pa sada svoju frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista (DPS), poručio je potparol DPS-a Miloš Nikolić.

<<<Knežević: Ako Demokrate nisu zadovoljne ulaskom BS-a u Vladu, neka je napuste<<<

“Mjesecima su trajali pregovori o Vladi dok je Knežević prijetio da će, ako treba – leba i luka ali sa narodom, i da neće pristati na podršku Vladi ako ne dobije u njoj adekvatan broj mjesta proporcionalan izbornom rezultatu”, saopštio je portparol DPS.

Grmio je, kaže on, Knežević kako neće izdati izbornu volju i principe na kojima je dobio podršku građana i da “neće glasovi koje je on dobio vrijeđeti manje od onih koji su podržali PES ili Demokrate”.

“U finalu pregovora Knežević ne da nije dobio mjesta u Vladi nego je ostao i bez mjesta predsjednika Odbora za bezbjednost koja mu je pripadala u prošlom mandatu. Time je Knežević još jednom pokazao da se zapravo ne pita apsolutna ništa u svom političkom djelovanju i da isključivo zavisi od odluka koje donose Beograd i Andrija Mandić. Baš kao i onda kada je prijetio da će izaći iz Vlade ukoliko se popis odloži ili da neće glasati VDT-a Markovića ukoliko se ne oglasi o slučaju ,,državni udar””, naveo je Nikolić u saopštenju za medije.

Kneževićeva politička riječ, dakle, prema njegovim riječima, odavno “ne vrijedi ništa”.

“Te očigledno svjestan činjenice da se sveo na predmet sprdnje poput Vladimira Jokovića svoju političku frustraciju projektuje na Demokratsku partiju socijalista. Na kraju, da Vas rasteretimo gospodine Kneževiću – za razliku od Vas i Vaše partije Demokratska partija socijalista ima političke principe i platformu od koje ne odustaje i nećemo je kao Vi prodati za par funkcija i mjesta po dubini. A Vi svoje političke frustracije liječite prema Vašim koalicionim partnerima, ako imate petlje za to”, zaključio je Nikolić.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
SladjaSasaTivatPodgoricaRajko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sladja
Gost
Sladja

Dosadni ste

Sasa
Gost
Sasa

Samo dajete neka saopstenja ,nista drugo za CG…prepucavanje sa partijama ,koje su krasne …

Podgorica
Gost
Podgorica

Nemoj samo ti i principima

Rajko
Gost
Rajko

Bolje se ne javljajte

Tomo
Gost
Tomo

Hoće li Spajić dati nekome funkciju u vladi koji ne priznaju Kosovo?

Marko 🇲🇪⚔️
Gost
Marko 🇲🇪⚔️

Ipak je fotelja ultimativna svetinja.

Tivat
Gost
Tivat

Kakve veze imamo mi sa Kosovim. Nije Spajić prrmijer Albanije no Crne Gore

Send this to a friend