Politika

Nikolić: Ko zagovara bojkot, svjesno ili nesvjesno podržava velikosrpsku asimilaciju Crne Gore i Crnogoraca

Nakon što je opozicija pozvala građane da učestvuju u popisu, svako ko zagovara pojedinačni bojkot, a organizovanog bojkota nema, radi tačno ono što priželjkuju neprijatelji Crne Gore i crnogorske nacije – svjesno ili nesvjesno podržava velikosrpsku asimilaciju Crne Gore i Crnogoraca, poručio je član Predsjedništva i šef Kluba poslanika DPS-a u Skupštini, Andrija Nikolić.

Pozvao je građane Crne Gore da izađu na popis i da se slobodno izjasne.

“Nemojte dozvoliti da vaš opravdani revolt u odnosu na dugogodišnje pokušaje potiranja crnogorskog identiteta, bude iskorišćen protiv Crne Gore i Crnogoraca”, zaključuje Nikolić.

19

avatar
1000
11
8
0
 
13
MijatLabanLevisTajoRajka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mijat
Gost
Mijat

Nikolic je sve tacno rekao i upozorio, ako nema organizovanog bojkota, ne smijemo dozvolit da nas nasom voljom bude manje.

Laban
Gost
Laban

Što su se DF ovci prepali popisa.Sad ste vi za bojkot,kukavci.

Levis
Gost
Levis

Ti koji sada pričaju o tome su DF botovi.

Rajka
Gost
Rajka

Bješe li ti onak sto je pozivao na bojkot?

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Popis će bojkotovati umišljene veličine, misleći da time pokazuju neku svoju čvrstinu, odlučnost, nepokolebljivost… Suštinski, pokazaće da nisu razumni i da im opšti, crnogorski, interse i nije previše važan.

Tajo
Gost
Tajo

Kad mi popisivač bude Crnogorac, koji je glasao za nezavisnu Cg puštiću ga u kuću!
Nisam umišljena veličina, znam ko sam i šta sam vazda, prosto ne želim da imam kontakt sa tim ljudima, a u glavnom su aktivisti df-a!

Levis
Gost
Levis

Neće niko.

Rajko
Gost
Rajko

Samo se vi nemojte popisivati kao Crnogorci. Nego lijepo napisite da ste po nacionalnosti – trgovci, vjera vam je – fotelja, a jezik – novac. A ja znam što mi je činjet’.

Trica
Gost
Trica

Ja mislim da se ovi sprdaju s nama, ne vjerujem im više ništa. O politici i greškama može i mora da se priča, ali je apsolutna činjenica da je DPS nekad bio partija ozbiljnih ljudi, a da više takvih nema ni u tragovima.

Sava
Gost
Sava

Tacno je da su lose komunicirali sa gradjanima tokom popisa. Ali, sad kad proces krece, i kad je kompletna opozicija usla u proces, nema se kud. Svaki ponedinacni bojkot, eto ti manje Crnogoraca, to se ne smije dozvoliti.

Levis
Gost
Levis

Nisi ti DPS.Njihovi glasači znaju da je druga strana zlonamerna i da je bojkot sada glup.To je bila opcija da nije bilo dogovora.

Tivatt
Gost
Tivatt

A ko je plaćao bilborde sa BOJKOT ??
Vaša stranka naravno
I šta sad?sad nas gurate u popis ??
E nećemo !!

Karl
Gost
Karl

Neka tivat fino ti pise ko poziva na bojkot

Levis
Gost
Levis

Hahahahahahahaha.iI to podržavaju revnosni borovi.Koji bilbordi?Ne umijete ni da lažete.Što se bojite popisa?Toliko ste zvali na popis i sada strah.

Chunk
Gost
Chunk

ja, crnogorac u etničkom, nacionalnom, jezičkom i crkvenom smislu, izlazim na popis. ali na sljedećim izborima glasa za najdesniju crnogorsku opciju, neće moje interese više zastupati mlake građanske partije. koliko radite, previše ste dobili glasova!

Asteriks
Gost
Asteriks

Tako je.

Dejan
Gost
Dejan

Crnogorac sam, Crnogorski zborim, glasao sam vas i NEĆU da se popisujem! Ne zanimaju me vaši dogovori sa vlašću, neću se ponižavati, a vi radite šta oćete, a i viđećete koliko će ljudi bojkotovati!

Karl
Gost
Karl

Neka srbi i ostali bojkotuju cg nece

Levis
Gost
Levis

Hahahahahaha.Nisi ti Crnogorac,jer on to ne bi uradio CG,botu.

Send this to a friend