Politika

Nikolić: Konfuzija u redovima organizatora protesta

Miloš Nikolić

Kako vrijeme protiče, na svjetlost dana, izlaze novi činjenice o konfuziji koja vlada među organizatorima protesta ali i niskim udarcima koji dolaze od strane opozicionih stranačkih prvaka, kazao je Miloš Nikolić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Nerealnu ideju da se protestuje i dan i noć, odnosno da se skup pretvori u šatorsko naselje bez šatora, odbacio je organizacioni odbor, kako tvrde iz “bezbjednosnih” razloga. Ipak, zli jezici komentarišu, da je “bezbjednost“ izgovor pred javnošću, a da  je presudno uticala procjena da bi se protest na ovaj način raspao, pošto niko, pa ni sami organizatori, nisu spremni da sjede danonoćno na Trgu”, kazao je Nikolić.

Ipak, dio organizatora, prema njegovim tvrdnjama, koji slove za bliske DF-u, ne slažu se sa promjenom strategije, insistiraju na radikalizaciji protesta i njihovo pretvaranje u cjelodnevne.

“Ovaj sukob među organizatorima, kulminirao je zvaničnim zahtjevom jednog od njih upućenog policiji, da se protivno donijetoj odluci, odobri održavanje skupa koji bi trajao u kontinuitetu, a koji bi bio izmješten sa postojećeg mjesta”, tvrdi Nikolić.

Prema njegovim riječima, dok krilo Demokratskog fronta pokušava da radikalizuje proteste, ni Aleksa Bečić ne gubi vrijeme.

“Dugo je odbijao izlazak na ulicu i sada, kada se upustio u ovaj avanturistički poduhvat, smatra da je sve sem predvodničke uloge neuspjeh. Nezadovoljan posjećenošću paralenih protesta, koje on organizuje, posebno nikšićkog i danilovgradskog, Bečić pokušava da  u budućnosti  “otme”  podgoričke demonstracije i predstavi ih kao svoj  kapital u nekim daljim političkim trgovinama”, naveo je Nikoli.

Osvrnuo se i na odbjeglog biznismena Duška Kneževića.

“Ostavljeni i od svih zaboravljeni Knažević, ponavlja i vrti u krug 10 praznih rečenica, vjerovatno osmišljenih od poznatog medijskog stratega na privremenom radu u Parlamentu, Neđeljka Rudovića. Ne znamo da li mu je PR savjetovao ili se sam dosjetio, da nam saopšti kako finansira pojedine članove organizacionog odbora protesta. Da li je tačno da neki od njih glume aktivne građane za Kneževićev novac, ili je ovakvom optužbom DK htio da namjerno kompromituje ove što ga se sad stide i zabranjuju mu da svojata proteste, saznaćemo uskoro”, zaključio je Nikolić.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aoo
Gost
aoo

njegovo lice je definicija pojma-poltron-

Fileopg
Gost
Fileopg

na protestima isti koji su bili 2006,2015 i 2026 samo stariji i zatucaniji i bez zastava i pećenih džora….

Esko Konik
Gost
Esko Konik

Bas je lijep !

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Nikoliću da li svjestan koliko si antipatičan,neukusan,neodmjeren i previše agresivan u svojim istupima. Sagorio si mladiću za pogrešne ljude i nećeš se ooraviti da bi mogao nastaviti život kad ovo društvo ozdravi.

Fileopg
Gost
Fileopg

smeta vi što je kulturan brz mržnje i što zbori istinu jer vi ste navikli na mržnju nekulturu dijaloga i na neistine….

June jedno
Gost
June jedno

O cemu ti pricas

Donji Kikoti
Gost
Donji Kikoti

Je li ovaj najmladji od “sedam sekretara SKOJ-a” koje ubačiše u poslanike bez ijednog prethodnog dana radnog staža?

Jack
Gost
Jack

Veli izdajnik roda svog i to postenog

AntiOpozicionar
Gost
AntiOpozicionar

Čuš, oko protesta muku muče a oće da vode državu.. baš dobre organizacione sposobnosti i timski rad u redovima propale opozicije i sujetnih izaslanika!

AkiBP
Gost
AkiBP

Milose, bravo! Samo naprijed..

Nista novo
Gost
Nista novo

Lajt motiv ovih protesta jeste prevariti prodrzavno I proevropsko politicko tijelo CG I dobiti glasove na taj nacin. Sve ostalo je isto. Iza ovog protesta je 80% Srba, srpskih nacionalista, cetnika, rusofila, ili jednostavno mrzitelja svoje drzave

Esko Konik
Gost
Esko Konik

A ima i ovih mojih Bosnjaka, i to dosta !

Ma ajde?
Gost
Ma ajde?

Rekao bi prije da si Nemanja

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ja na ove proteste ne idem najvise zbog recikliranih parola izlizanih tipa gotov je ,a on nikad jaci

Kaktus
Gost
Kaktus

Becic i front bi ruku dali da im se pruzi prilika da preotmu protest

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Konfuzija u redovima opozicije je bolji naslov

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Opozicija ili DK placenici,jednako cete se provest 😀 ne skida se vlast tako

kontraš
Gost
kontraš

Ovi protestanti nemaju pojma sta ce od sebe ,nemaju zahtjeve konkretne nego zapisuju samo ono sto narod urlice ma koliko logicno bilo

Sanja
Gost
Sanja

A dje ces ti kad padne ova vlast? Sta znas da radis?

Pitanje
Gost
Pitanje

A sto vi znate radit do srbovat ? Sto vas cini boljim ? Tradicija demokratije I edukacije dinarskog srpstva?

Sanja
Gost
Sanja

Ja sam bila za Cg dok su ovi tvoji isli na Dubrovnik pa tu pricu o srbovanju nekom drugo, nemate sta reci pa istu plocu vrtite

TandaraMandara
Gost
TandaraMandara

Jos jedni propali protesti
CRNA GORA JE DOVOLJNO JAKA DA JE OVAKVI UZDRMAJU

Huawei88
Gost
Huawei88

Ne smiju da udju u parlament a umiju platu da primau Aleksa Mandic Medojevic Lekic i drugari im

BlackKnight
Gost
BlackKnight

Opozicija ne zna sta ce, ne protestvuje im se pored poslanickih plata

Beranac22
Gost
Beranac22

Opozicija se raspada
Df i Aleksa se takmiče ko organizuje proteste a organizator im siptar

Dragutin
Gost
Dragutin

Bravo Beranac.

Sanja
Gost
Sanja

I ovo admin dozvoljava?

Korektor
Gost
Korektor

Naravno da su govori mrznje i nacionalizma dozvoljeni na cdm sve dok potpaljuju narod! 🙂 Ko god da protestvuje neka ga,mora da ima razlog. Ko nema neka ne komentarise nego neka zivi svoj zivot. Ako umije.

StefaNegro
Gost
StefaNegro

Milos je sjajan i pametan momak
Samo naprijed

Protesti
Gost
Protesti

Pravna drzava je apsolutno vazna, sto podrazumjeva I njenu imovinu. Medjutim postoje prioriteti. Najprije ako velika vecina danasnje opozicije tj buduce potencijalne vlasti ne zeli ovu drzavu niti je ikad pokazala mrvu patriotizma ili prioriteta u odnosu na recimo Srbiju ili Rusiju, koji bi im bio interes da je jacaju ? Dalje ako oni model demokratije i pravne drzave traze… Više »

Protesti
Gost
Protesti

Opoziciju cine: Zvanicno najmanje 38% onih koji nisu za suverenost. Dodajte tome Ranka I jos ponekog slicnog I to je opozicija. Dakle bar 76% nove vlast ne bi bilo za suverenost a kako vidimo ni za proevropski put CG. Prije bi se reklo da imaju jasnu orijentaciju prema sljedecem: Srbiji, Rusiji, SPC, svetosavlju, cirilici… Naravno da pokusavaju prikriti ovo, jer… Više »

Sanja
Gost
Sanja

Ajd bot molim te da odgovoris i objasnis tu matematiku! Kako tacno dodje tih cifara? Pricas bzvz po partijskom nalogu a cifre veze sa vezom nemaju

JaviSe
Gost
JaviSe

DK i danas daje punu podrsku DPS i ovoj super mladim naucnim radnicima kao buducoj politickom elitom na celu sa nekim drugim. Jaok…..
Subota!

danijela
Gost
danijela

Tako mlad a tolika ulizica,poltronstvom se ne voli zemlja

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Crna Gora je moja domovina,a njihova vlast i imovina

Фразо
Gost
Фразо

Pa ti si konfuzija… Sjecas se slike iz Tuzi i mecnog pogleda

Organizator
Gost
Organizator

Organizator protesta o Karadjordjevicu: >>Izvjesni Crnogorski pokret je protiv obnavljanja spomenika kralju Petru Karadjordjevicu, jer je po njima doticni kralj ujedinitelj zapravo okupator CG, …. Kralj Petar je inace zavrsio francuske skole, govorio je strane jezike, borio se u Legiji stranaca u francusko-pruskom ratu, borio se u ustanku u Hercegovini 1875 god, preveo je djelo “O slobodi” Dzona Stjuarta Mila,… Više »

Istina
Gost
Istina

Ali je odgovoran za smrt svoje supruge Zorke kcerke kralja Nikole, za unistenje dinastije Petrovic, zabrani svom prijatelju kralju Nikoli povratak u Crnu Goru, zatiranje Crne Gore. Opste je poznato da je Petar I Karadjordjevic bio pod zastitom kralja Nikole, od Obrenovica sve do 1903 kada su krvavim prevratom Karadjordjevici dosli na presto Srbije, a njegov sin kasnije kralj Aleksandar… Više »

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Petar Karadjordjevic je utekao iz Srbije i nije se mogao primac granicama svoje zemmlje. Uvalio se kod tasta Kralja Nikole koji ga je je hranio i izdrzavao, njega i porodicu do ubistva Obrenovica u Beogradu. Kako mu se zahvalio svijema je poznato, kako on tako i njegov sin Aleksandar . Nista roba i jedan i drugi.

Boro Čorbo
Gost
Boro Čorbo

Inače je kralj Pero davao logistiku atentatorima na kralja Nikolu,vodio medijsku kampanju protiv Petrovića i na kraju predvodio bježaniju svoje vojske i time ušao u istoriju kao jedini vladar čija je vojska pobjegla iz sopstvene zemlje.Sramno,zar ne?

Fileopg
Gost
Fileopg

Pripisivanje građanske orijentacije ovim protestima je isključivo da bi se Mandić i njegov DF izbačio iz igre a njegovi članovi preveli u Demokrate. Mandić autobusima svojih pristalica puni preko pola prisutnih a vještom igrom uz pomoć koncerna medijskog ih Bečić prevodi kod sebe. Bečić pod prevarnom obećanju o nenapadanju sboka mučki udara na DF i uz podršku nekih ambasada im… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Iśekira se čojek oko DF-a…
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Fileopg
Gost
Fileopg

više se vi ismijaste DFu no se ja naśekirah…

Pjer
Gost
Pjer

Ma ovdje vecina dobro zivi tako da od protesta nema nista.

Promjene nema
Gost
Promjene nema

Uistinu nema fundamentalne promjene sljedeceg: Od 1997-me imamo situaciju prodrzavne I proevropske vlasti I u velikoj vecini srpskih nacionalista I u zadnje vrijeme rusofila, na drugoj strani. problem je evidentan. Kako predate zemlju u ruke ovakve opozicije I sacuvati suverenost, proevropski put I gradjansku orijentaciju? Gdje je tu logika interesa? Ne radi se o francuskim nacionalistima no o crnogorskom srpstvu… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Kolko posto ima tih veliko srba u cg?
Ajde prosvijetli nas i objasni nam kako ce oni sa tim postotkom ostvarit te crrrrrne namjere i nagrdit nas.
Šuplja vam je priča druže. Ne pali to više.

Pravedni
Gost
Pravedni

Aaaaa kako je dosadio ovaj mladi poslanik Nikolić!👎

Fileopg
Gost
Fileopg

znamo i zašto vam je dosadio je je direktan kulturan i kristalno jasan. Raskrinkao je sve prevare kamufliranih DEMOKRATA i ostalih rusofila.

Organizator
Gost
Organizator

Organizator protesta nikad ne pominje YU stvorenu 1943, ali prvu Karadjordjevica da: December 1, 2018 · Prije tacno 100 godina, stvorena je zemlja ciji je kralj bio legionar i francuski diplomac, koji je preveo Milovo djelo “O slobodi”, vojsku te zemlje sluzili su Petar Bojovic i Janko Vukotic. Slobodan Jovanovic, Jovan Cvijic, Ivan Mestrovic, Vlaho Bukovac su intelektualci i umjetnici… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Zalud se nadate.
Vidimo se u Subotu.
Virite iza zavjesa i brojte, ka i do sad.
Vidimo vas mi. Smiješni ste. A bogme i jadni.

Fileopg
Gost
Fileopg

jadni su oni koji za dnevnicu od šake rubalja huškaju svoje sugrađane protiv svoje države…

Dragutin
Gost
Dragutin

Jadniji su oni koji za sendvič brane lik i djelo prve familije, koja u džemperima dođe na vlast i nemaše ni svoj stan u Podgorici.

Boba
Gost
Boba

Opsadirali te dengi dragutine!
Odgovaraces za to budi siguran 😉 pa setaj i subotu i nedjelju ako oces… ali ces prvo kopati luk!

Dragutin
Gost
Dragutin

Bobe, đe si “savjetnica”?
U vladi ili u skupstini?

Organizator
Gost
Organizator

Organizator protesta o 1918-oj: November 11, 2018 · Cmizdri premijer kako je CG izbrisana sa mape prije ravno 100 godina, kako nije imala stolicu medju pobjednicima u Versaju, te kako je utopljena u srpstvo. Premijer je zapravo kustos muzeja, po potrebi napipava i izvlaci dogadjaje iz proslosti i tumaci ih kroz naocare iz 2018. godine. Istina je da je te… Više »

Haris
Gost
Haris

Fijasko totalni doživljavaju svake subote, nije ni čudo što odustaju.

Micko
Gost
Micko

Bože dragi-pala knjiga na tri-četiri slova ili bolje reci-pao dps na tri-cetiri ,,pametna,, poslanika.

srki
Gost
srki

Aaaa makse pa nisu ljudi dokoni da se mrznu na ulice zbog Abazovica i ekipe koji su zeljni vlasti

ines23
Gost
ines23

Opozicija ne moze izmedju sebe da se podnese, a ne da zajedno organizuju proteste! Nikolic je ovo dobro rekao, ono sto nama opozicija podmece je samo prica za malu djecu. Samo treba iskulirati ove njihove price pa neka oni protestvuju do preksjutra!

crni sin
Gost
crni sin

Svi protesti su im propali cak su pokusali da iskopiraju scenario iz Francuske sa zutim prslucima ali im ni to nije uspjelo

Vitinka
Gost
Vitinka

Mogu misliti kako sad idi po sela i daju pare da se izajde na proteste sad u subotu.

protest
Gost
protest

Migo poštar ih nosi

SutomoreCity
Gost
SutomoreCity

Prvi fijasko je opoziciju pogodio u Dg, tako da ni u subotu stanje nece biti osjetno drugacije. Sve manje i manje ljudi se odaziva pozivima opozicije.

oliver14
Gost
oliver14

Sto bi ja njima dizao rejting dolaskom na protest?? Ko su oni da bih ja protestvovao protiv svoje drzave koja mi je sve obezbijedila!

Sirena92
Gost
Sirena92

Naravno da ni sami organizatori ne zele da spavaju po ulicama, nije u pitanju bezbjednost, nego nedovoljna posjecenost.

Kosta
Gost
Kosta

Znate li kad bi izaso ovima sto organizuju proteste na protest? Nikad u zivotu, jer ne bore se oni kao sto pricaju da se bore nego samo i iskljuvibo za svoje interese!

Huawei88
Gost
Huawei88

Organizatori odustaju od protesta shvataju da su uzaludni

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Sama opozicija ce dovesti do kraha protesta, jer njihova nesloga i sukobi su glavni kamen spoticanja

goran1978
Gost
goran1978

Knezevic je vise izlapio nema on nikakvu moc niti uticaj samo je sad pitanja vremena kad ce se i opozicija okrenuti protiv njega.

Rafaello
Gost
Rafaello

Opozicija je jedno veliko rasulo, brzo se svemu ovome blizi kraj, pa i samim protestima.

Jovanka
Gost
Jovanka

Mlad momak, a gusta mu brada.

Kinez
Gost
Kinez

Pa naravno da ih nema dovoljno, nije narod lud po plocniku da spava zarad ciljeva propale opozicije. Ne trazite izgovore, jer vam protesti polako propadaju.

Enesa
Gost
Enesa

I dalje mi nije jasno kako jedan nezavisni poslanik moze da podrzava lice osumnjiceno za organizovan kriminal, i da sebe stavlja u poziciju saucesnika i pomagaca?

SinisaPG
Gost
SinisaPG

Raspali su se oni odavno. Citava opozicija prica o ocuvanju mira i gradjanskim protestima a ne umiju medjusobno da se dogovore i da se sloze. Katastrofa!

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Oni ne mogu da se usaglase oko toga ko vofi proteste.Svadjaju se ko je organizator , jednu stranu vodi Df, drugu Demokrate , trecu #oduprise Bojanic-a, ali jedno im je zajednicko , svi su poslusnici Vijesti

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Opozicija jedino pokazuje nesposobnost da obavlja redovne radne zadatke, pribjegavaju bojkotu, a opet zahtijevaju neku pravdu. Ima li tu pravde da oni mjesecno 2000 primaju, a sjede kuci vec dvije godine??

Marelica
Gost
Marelica

Hahah, ko su demokrate? Jedva su u tuzima mandat dobili, a oglasavaju se svaki dan kao da su na celo drzave dosli. Nijeste toliko bitni, moram da vas razocaram.

StevanPG
Gost
StevanPG

Mislio sam da nema veceg cirkusa od onih protesta 2015.godine ali evo ovi izgleda su jos komicniji! Ovo su protesti organizovali opozicione partije dje svako svoj transparent ima a pricaju kako su gradjanski ptotesti! Pa ovo je znaci komedija sta rade!

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Pa Becic nije mogao da podnese sto nije izabran za predsjednika svoje maticne partije snp, pa ju je povrijedjenog ega napustio. Tako da nista cudno nije sto sad tezi da vodi glavnu rijec na protestima i da se gura u prvim redovima.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Ja samo ocekujem da se oni izmedju sebe pobiju nedje, da skoci Becic i kaze ne mozes ti Mandicu da budes glavni, ja sam odje gazda! To ce taman biti na ovim sam protestima u subotu, kad se pocnu percinat izmedju sebe.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Vise jedna prosjecna konvencija dpsa ima ljudi no ovi protesti njihovi

Cipsy
Gost
Cipsy

Mandic ide po instrukcije po Bg i po pare od Dake Davidovica, ne bi li skupili koju saku ljudi! E jadova jadnih.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

E tako je sve sto nasa opozicija radi…

Kaktus
Gost
Kaktus

A okle ,ne moze protest sa vise lidera da uspije isto ka ni nijedna revolucija nije usojela bez ujedinjenog vodjstva

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Propade protest

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

A ko njima da dodje? Njih je narod provalio to nema ko ne komentarise, oni izmedju sebe se ne mogu dogovoriti nego svako za sebe pravi proteste, da bi se dokazali kao bitni nesto, a sve jadov do jadova.

KineZi
Gost
KineZi

A kol’ko ih ima na proteste ne bi mogli ni ekipu za tenis da sastave

zacanka
Gost
zacanka

Bolje da je Becic sadio ovamo po Zeti okle je, nego sto bistri ovu izdajnicku politiku!

Leart
Gost
Leart

Primate li albance na protest ? Posto me vidim nikoga sem srba …

AntiTalenat
Gost
AntiTalenat

Momak ispravno zbori !

CkoMi
Gost
CkoMi

Knezevicu vrati pare !

Komita
Gost
Komita

A cudo ce ovaj njihiv protest naoravit ,od starta je bio politicki ,jer ajde da traze ostavku 1 ministra ili tako nesto ,nego su uzeli da njih 5000 zahtijeva da ostavku podnese komplet vrh drzave ,alo pa ima li normalnih odje

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Kojih organizatora? Odupiraca fronta ili nebojsa ahhahahaha

Boba
Gost
Boba

Milos dobar decko!
Svaka cast za omladinu.
Opozicija nema onladine, pa ako vam je plagistar mlad svaka cast hahahhahah…ajte za njim!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kakvi su DPS puleni…

Stefo12
Gost
Stefo12

E tako mi toga protesta,nema njih ni 1000 kad im se msknu aktivisti opozicije

Vitinka
Gost
Vitinka

Totalni raspad u opoziciji, tu se ne zna ko pije ko placa!

Kosta
Gost
Kosta

Knezevic je jedna zavrsena prica u CG, internet senzacija koja je trajala dok trepnes. Sad posto nema sta vise da prica, nema dokaze onda samo vrti jedne iste recenice koje mu je Rudovic napisao.

Muradif Kašika
Gost
Muradif Kašika

a jeste li primjetili da ovi iz mladih nada dps-a svi nose male bradice ( Nikolić,Rakočević, Divljakovic).Pretpostavljam da je razlog tome sto ne znaju mrče kad će im se šef vratiti na fabricka podesavanja iz 1991.

Boba
Gost
Boba

Bojim se da si “muradife” to ime sakrio iza bradice! Aj sad polako odavde…aj…

Muradif Kašika
Gost
Muradif Kašika

Hoću Bobo kad mi kažete ko mi je deportovao amidžu 1991?

Pekmez-aga
Gost
Pekmez-aga

Pitaj “poštenog” Momira Bulatovića čiji je intimus bio tadašnji ministar unutrašnjih poslova.

goran1978
Gost
goran1978

Organizatori protesta vise ne znaju ni sami sta ce od sebe.

Votka88
Gost
Votka88

Propali su i oni kao i njihovi protesti.

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

Propali su njihovi protesti vec se to sve unaprijed zna

InesBD
Gost
InesBD

Becica vise niko ne podrzava on je svjestan toga,kao ni ove propale dokonicare

Prepelica
Gost
Prepelica

Ni oni samo ne znaju sta ce i kako.Dabogda se izmedju sebe zavadili ako vec nijesu

protestant
Gost
protestant

Biće vama konfuzija u glavama kad vidite koliko će naroda doći u subotu.

Boba
Gost
Boba

A ti popij sto za glavu dok si na vakat

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Ne bi ja bio tako siguran u to brko Miloše.

Send this to a friend