Politika

Nikolić: Milatović izmislio platformu u namjeri da Spajića stavi pod kontrolu

Andrija Nikolić

Nudeći političkim partijama takozvanu političku platformu za evropsku budućnost, predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je napustio svoje ustavne nadležnosti i preuzeo ingerencije koje pripadaju mandataru i premijeru, kazao je član Predsjedništva DPS-a i poslanik Andrija Nikolić.

“Milatović je izmislio platformu opštih mjesta da bi je ponudio svima, ali je tekst suštinski namijenjen bivšem DF-u i Abazovićevoj URA-i, kako bi ispred koalicije ZBCG vještački upisao prefiks evropski, i da bi sa uključivanjem URA-e dodatno ograničio spektar mogućnosti mandatara Spajića u procesu sastavljanja vlade”, rekao je Nikolić.

Milatović, prema riječima Nikolića, vodi sa Spajićem borbu za prevlast u stranci, i u tom poslu se, kako navodi, oslonio na medijsku i obavještajnu infrastrukturu nekadašnjeg DF-a.

“Zato banalno i naivno izgleda svaki pokušaj Milatovića da ubijedi međunarodne partnere kako je bivši DF proevropski, previđajući da su ti isti partneri svojevremeno, našim nadležnim organima slali izvještaje o nakačenosti tog političkog subjekta na ruske obavještajne službe”, zaključio je Nikolić.

 

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
WiencrnogorkaCudo nevidjenoPodgoricaNole
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Wien
Gost
Wien

Milatovic pokusava na sve moguce nacine da ispuni ono sto je obecao Vucku i SPC.Da li ce uspjet to cemo vidjet….

crnogorka
Gost
crnogorka

Vučić je jedan..ako ga Jakov ne pretekne 🙁 🙁 🙁

Cudo nevidjeno
Gost
Cudo nevidjeno

Kopira vucica

Podgorica
Gost
Podgorica

Zar nije Spaić pod kontrolu Kine, Vučića i Rusije i Crkve zajedno…dogovorite se više što pričate

Nole
Gost
Nole

a stace jadan Vucicev pijun

Send this to a friend