Politika

Nikolić: Optužbe Abazovića u kojima Đukanovića povezuje sa Srebrenicom su sramne

Optužbe Abazovića u kojima predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, povezuje sa genocidom u Srebrenici, su sramne i bijedne, poručio je portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Sramne – jer su apsolutna neistina i morbidna izmišljotina. A bijedne – jer ih je Abazović izgovorio za sarajevski medij u trenutku kada se u nekim djelovima Crne Gore napadaju građani islamske vjere i njihova imovina, od strane fašista i šovinista. Svi ovi napadi koincidiraju sa najavom velikosrpskih nacionalista, koji otvoreno negiraju genocid u Srebrenici, čiji duhovni vođa i politički otac mitropolit Amfilohije muslimane naziva “lažnim ljudima, lažne vjere”, da će nakon izbora upravo sa Abazovićem da čine izbornu većinu”, naveo je Nikolić.

Zabrinjavajuće je, kako ističe,  što ovo nije prvi put da URA iznosi špekulacije povodom genocida u Srebrenici.

“Svjedočili smo u kampanji da je visoka funkcionerka ove partije izbjegla da najgori zločin poslije II svjetskog rata u Evropi nazove pravim imenom. DPS će uvijek stajati na stubu odbrane, multietničke, multikonfesionalne i građanske Crne Gore i svaki pokušaj manipulacije ovim tekovinama crnogorskog društva, kao ovaj posljednji Abazovićev, snažno ćemo osuditi”, rekao je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Akademik
Gost
Akademik

Abazovic pokusava da opravda svoje postupke.

Barba
Gost
Barba

Ja ne znam vidi li ovaj narod sto se odje desava?

nole
Gost
nole

treba ga tuziti za uvredu casti

RankoME
Gost
RankoME

Kako mudar i lijep covijek!!!

mrkela
Gost
mrkela

Svi frontovci se u parlamentu moraju ponašati kao pit bulovi to što su im sada stavili korpe do formiranja vlasti je druga stvar !

Gibanica
Gost
Gibanica

Sramota je da jedan nazovi , budući ( možda ) lider kao Abaz , da se ne izvini Predsjedniku Države koje potencira da bude premijer … u startu je time podjelio narod !!!

RankoME
Gost
RankoME

Bravo, u startu je već krenuo da krnji i rusi nešto sto je nas Predśednik posvećeno i pažljivo gradio. On je zaista bio jedan veliki humanista i Predśednik svih nas, nije bila bitna nacija, religija, politička pripadnost, a i umio je precizno da otkrije one bolestne i zastranjele i zelio je da svi budemo zdravi…

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Đukanović ako drži do sebe i do države Crne Gore koju predstavlja,a mislim da drži,mora podnijeti krivičnu prijavu protiv Abazovića,za izjave vezane za Srebrenicu.

mrkela
Gost
mrkela

Tako je !

Mrki
Gost
Mrki

Pod uslovom da je u pravu….ali nije i svi to znaju

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

On zbog licne mrznje prema Djukanovicu nema samokontrole.Trazi Dritane u koaliciji Za buducnost.

Kuvar
Gost
Kuvar

Potencijal,steta sto ode u opoziciju

wlwlvlvl
Gost
wlwlvlvl

A sto se ti javljas? Koliko ti o tome znas ? Hajde neka ga milo tuzi za narusavanje ugleda pa neka iznese dokaze. Milo pametno cuti a ti progovori.

mrkela
Gost
mrkela

Srpska crkva je sa 1000 popova . Svaki pop je imao zaduženje da u svojoj parohiji posjeti ljude kune ili blagosilja , da se izađe i za front glasa . Pobijedio vas je fašizam u mantiji !

Ivan
Gost
Ivan

Ne lupetaj

Anita
Gost
Anita

Savezom sa DF-om Abazović je pokazao da nema postovanje prema albanskim žrtvama

PgCg
Gost
PgCg

Tako je. Nikolicu, sjajan si, samo naprijed!

Bexi
Gost
Bexi

Aj trk oko kuće da vidiš jesi li tamo!

Send this to a friend