Politika

Nikolić: Spajić da se prvo pozabavi raskolom u Evropi sad, teško nam je da pregovaramo sa obje frakcije

Miloš Nikolić

Milojko Spajić, umjesto što se bavi budalastim komentarisanjem Demokratske partije socijalista (DPS), bolje bi bilo da se pozabavi skorim i izvjesnim raskolom koji čeka Pokret “Evropa sad” a koji mu je i Jakov Milatović najavio na posljednjoj sjednici Predsjedništva kada je Spajića nazvao najobičnijim kriminalcem i lopovom, poručio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

“Tako makar kažu članovi Predsjedništva PES-a, jadajući se povodom svakodnevnog međusobnog prebrojavanja, koja će od dvije frakcije prevagnuti i zatražiti našu podršku za trenutak kad dođe do definitivnog pucanja”, saopštio je funkcioner DPS-a.

Snimak na kojem Spajić i njegov saradnik Krvavac, kojeg je “zaposlila Vlada DPS-a”, govore o toj partiji, po riječima Nikolića, “djeluje kao neiskreno pravdanje i nemušti pokušaj da se otkloni sumnja da funkcioneri PES-a razgovaraju sa DPS-om”.

“Vrlina politike je razgovarati i sarađivati, nema tu ničeg pogrešnog. Raskol u PES-u pomoći će u namjeri dijela te partije da se pridruži građanskoj i evroatlantskoj platformi za dobro Crne Gore”, zaključio je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Foo_Bar
Gost
Foo_Bar

Milojko u Spuz….nije mi jasno sto radi SDT???????

Valter
Gost
Valter

Au, kakvo razbijanje! Bravo Milose!

Burin
Gost
Burin

Nagrdi ga. Es se gasi, dps je sve jaci. Stranka gispode.

Marina
Gost
Marina

Miljojko koji javno u skupstini slaga za dvojno drzavljanstvo! Miljojko koji pod sumnjivim okolnostima ugasi MA?! Miljojko koji je svjesno unistio finansije drzave, zdravstvo…a po nalogu srbije…Odakle im novac za partiju, ko ih finsnsira?! Da imamo tuzilastva dok je ziv nebi se vadio iz zatvora!

Mag
Gost
Mag

Dzaba nam sve.. kad imamo one koji ih glasaju

Opaaaa
Gost
Opaaaa

Tj kad smo raspad inpoltroni druge drzave…

Send this to a friend