Politika

Nikolić: Sumnjamo da je paranoično ponašanje i lažni osjećaj moći škaljarskog brata Abaza posljedica dejstva određenih supstanci

Miloš Nikolić

Dritan Abazović večeras je uzurpirao nacionalnu frekvenciju, i u produženom trajanju osvetničke histerije, jake paranoje, praćene osjećajem neograničene moći, sebe crnogorskoj javnosti predstavljao kao tužioca, sudiju i dželata. Napadao je novinare, crtao mete, izricao optužnice, ovjeravao presude, preuzimao ingerencije drugih državnih organa…, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

<<<Abazović: Đukanović bi davno raspustio Skupštinu da je to mogao<<<

“Sa druge strane tužno je bilo večeras slušati snishodljive pokušaje Abazovićevog pravdanja Rusiji i Srbiji povodom posljednjih poteza, kojima ničim nije doprinio i koje su službe krile od njega, kako ih on ne bi osujetio. Tako se pravdali nijesu ni oni što su već decenijama na platnom spisku tih zemalja”, ocijenio je Nikolić.

Abazović, dodao je Nikolić, za koga danima izlaze dokazi da je sarađivao sa škaljarskim klanom, da je po nalogu vrha tog klana sprovodio kadrovsku politiku u bezbjednosnim službama, da je imao kriptovanu komunikaciju sa vođom tog klana, da je primao direktne naloge od glavnog ruskog čovjeka iz BIA, dakle osoba takvih kontakata i karakteristika, ima suludu zamisao da sebe po svaku cijenu prikaže kao borca protiv kriminala i zarad tog nemogućeg cilja, danima ovakvim i sličnim ispadima maltretira crnogorsku javnost.

“Imajući u vidu učestalost ovih Abazovićevih ispada, težinu optužbi koje izriče na račun nevinih ljudi, targetiranje novinara, ugrožavanje njihovih života, tendenciozno crtanje meta pojedincima, a uzimajući u obzir njegove konekcije sa narko klanom, opravdano sumnjamo da je ovako njegovo stanje rezultat dejstva određenih supstanci koje kod osobe prouzrokuju nekontrolisano ponašanje praćeno paranojom i osjećajem neograničene moći”, rekao je Nikolić.

Prema njegovim riječima, motivisani najboljom namjerom, savjetujemo Abazovića da se podvrgne tretmanima koji su preporučeni u ovakvim stanjima, i pokuša da povrati kontrolu nad svojim ponašanjem a da do tada na minimalni nivo svede svoja javna pojavljivanja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Katunjanin
Gost
Katunjanin

Samo da se uhapse izdajnici.Ne mozr se prodavati svoja zemlja za saku rubalja.Kakva god da je,moja je,nemam rezervnu i ne zelim je.Nidje nebo nije plavo…..

Sasa
Gost
Sasa

Nije supstanca ,no poremecaj,

Bastovan
Gost
Bastovan

Biste li vi oni sto zboraste Da Zivimo Bolje,no ne rekoste da se to odnosi samo na vas,a mi ne mozemo kupiti metar drva.

Ludak mne
Gost
Ludak mne

Adžiću,otvori taj prozor da poletim ,isjećam se kao zmaj

Bu2
Gost
Bu2

Ja sam podstanar,nemam vi pare za TO brasno,dabogda oci povadili kakvi su

Cicka
Gost
Cicka

Čupo se dakle udara po nosu, juuuu…🤭

Podgorica
Gost
Podgorica

Xaxaxxa, dobro si mu reka Nikolicu,na neke je supstance sigurno

Kico
Gost
Kico

Toliko lazi u ove dvije godine, nije ni cudo sto je poceo da vjeruje u njih. Tako mlad, a vec pr…!

Laban
Gost
Laban

Zadnji dokaz da je ruski čovjek je da je ANB uhapsio špijune a Dritanovo tužilaštvo ih osumnjičilo za nezakonito ržanje oružja,a jednoga čak pušili na slobodu

Laban
Gost
Laban

Ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je probao svoju robu

Napoli
Gost
Napoli

Škljarski opanak, otirač je on.

Joanikije
Gost
Joanikije

Odrait mu test na droge i stavit ga na detektor lazi ako smije posto je veliki borac i protivnik kriminala itd.

Kotor CG🇲🇪
Gost
Kotor CG🇲🇪

😂😂😂😂😂😂🎣🎣🎣🎣
A svaka čast, jes pomutio je kao mu kum škljar.

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

PRÉVISE dokaza protiv ovog abazovica ? Taj radi spijun za srbiju i rusiju ZASTO SE NE UHAPSI ??? ko ga stiti ?

Raspućin
Gost
Raspućin

😂😂😂😂😂👍

Cetinje
Gost
Cetinje

Posto stalno na komentare kad Dritan nesto kaze pisu dokazi, nema dokaza, opet lazes…ja bih volio da ovaj strucnjak objasni ovu recenicu “skaljarski brat Abaz”….

Kotor CG🇲🇪
Gost
Kotor CG🇲🇪

Što ti ima objašnjavat, škljarski brt abaz.
On je saradnik njihov, i pri njima ima prepiska da je medojeviću drago da je abazović uz njih eto tako.

Send this to a friend