Politika

Nikolić tvrdi da je Abazović potrčko medijskih tajkuna

Nikolić

Kad bi neko van Crne Gore pročitao saopštenja Dritana Abazovića, vjerovatno bi pomislio da je riječ o autonomnom političaru, a ne o potrčku medijskih tajkuna koji je razapet izmešu nerealnih ambicija i stvarnih mogućnosti, spreman da izvrši svako naređenje svojih poslodavaca, poput onog kojeg su mu danas diktirali, a on potpisao. To je saopštio poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić nakon što je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović uputio pismo ambasadorima zemalja članica EU i pozvao ih da ne idu na inauguraciju novoizabranog predsjednika Mila Đukanovića.

“Ne samo što je primoran da ispunjava zadatke svog političkog blizanca sa crvenom kravatom, zbog čega ga napuštaju brojni iznevjereni članovi i funkcioneri, Dritanu mira ne daju ni njegovi mentori, koji ga aktiviraju svaki put kad im se učini da su njihovi ucjenjivački i finanasijski interesi ugroženi”, kazao je Nikolić.

Njega kako ističe ne čudi što vlasnici medijskog koncerna, koji opozicionu političku scenu vide kao pozorište lutaka, uvijek imaju po jednog Dritana, ali je, kako dodaje,  licemjerno i nepristojno kada pismonoša Dritan, otvoreno propagira mržnju prema državnoj politici Crne Gore i njenim ključnim protagonistima.

“Ako ni zbog čega drugog, makar zbog onih 150 hiljada sunarodnika sa Kosova, kojima su za vrijeme egzodusa na Kosovu, Crna Gora i Milo Đukanović, otvorili prolaz na državnoj granici i sačuvali živu glavu. Ljudi koji drže do minimuma moralnih načela, to ne bi zaboravili, i makar bi ćutali”, zaključio je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Śećam se da je medijski koncern kupio licencu za rijaliti šou Piramida i doveo Branku Nevjestić da bi iz anonimnosti izvadio i promovisao Dritana Abazovića, Mladena Bojanića, Miceva, Pajovića, Jasavić i još neke njihove pulene ali su neki uviđeli zamku i otrgli se na vrijeme. Dritan je ostao u kandžama i danas i sad je obična kanavaca u njihovim rukama.… Više »

Kaza
Gost
Kaza

A dje je Bilja,navija li još za Jadran…

tomo
Gost
tomo

Veli lik koji imitira Mila Đukanovića….Nerealno.

Mark
Gost
Mark

A ciji si ti potrcko Nikolicu.Poltronu jedan !

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Za razliku od tebe da bi radio na drzavnoj televiziji i jos biti voditelj dnevnika ,moze samo i iskljucivo poslusnik, poltron koji je uz vezu dosao na televiziju ,a Dritan Abazovic je diplomirani politikolog koji je studirajuci obisao Evropu i svaka njegova izgovorena rijec ima tezinu .On je novi talas koji se ne zaustavlja, to znaju svi strani zvanicnici i… Više »

GeNiJe
Gost
GeNiJe

U prilog tome stoji i činjenica o broju osvojenih glasova u rodnom gradu ovog vrlog političara.samo licemjer poput dritange može ovakvo saopštenju potpisati.

roki_ajnc
Gost
roki_ajnc

Andrija ti si jedan rodjeni gospodin sto ce ti da pominjes drugorazredne politicare. Samo im podizes rejting.

mina
Gost
mina

Bas je glavonja,ovaj Milov potrcko.

fesa
Gost
fesa

glavonja

Ispravka
Gost
Ispravka

Kaže se glavurdan.

Send this to a friend