Politika

Nikolić tvrdi da je Abazović potrčko medijskih tajkuna

Nikolić

Kad bi neko van Crne Gore pročitao saopštenja Dritana Abazovića, vjerovatno bi pomislio da je riječ o autonomnom političaru, a ne o potrčku medijskih tajkuna koji je razapet izmešu nerealnih ambicija i stvarnih mogućnosti, spreman da izvrši svako naređenje svojih poslodavaca, poput onog kojeg su mu danas diktirali, a on potpisao. To je saopštio poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić nakon što je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović uputio pismo ambasadorima zemalja članica EU i pozvao ih da ne idu na inauguraciju novoizabranog predsjednika Mila Đukanovića.

“Ne samo što je primoran da ispunjava zadatke svog političkog blizanca sa crvenom kravatom, zbog čega ga napuštaju brojni iznevjereni članovi i funkcioneri, Dritanu mira ne daju ni njegovi mentori, koji ga aktiviraju svaki put kad im se učini da su njihovi ucjenjivački i finanasijski interesi ugroženi”, kazao je Nikolić.

Njega kako ističe ne čudi što vlasnici medijskog koncerna, koji opozicionu političku scenu vide kao pozorište lutaka, uvijek imaju po jednog Dritana, ali je, kako dodaje,  licemjerno i nepristojno kada pismonoša Dritan, otvoreno propagira mržnju prema državnoj politici Crne Gore i njenim ključnim protagonistima.

“Ako ni zbog čega drugog, makar zbog onih 150 hiljada sunarodnika sa Kosova, kojima su za vrijeme egzodusa na Kosovu, Crna Gora i Milo Đukanović, otvorili prolaz na državnoj granici i sačuvali živu glavu. Ljudi koji drže do minimuma moralnih načela, to ne bi zaboravili, i makar bi ćutali”, zaključio je Nikolić.

10 Komentara na "Nikolić tvrdi da je Abazović potrčko medijskih tajkuna"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend