Politika

Nimanbegu: Albanci neće ostati dužni SDP-u zbog neglasanja za moj zakon

Genci Nimanbegu

Neglasanje Socijaldemokratske partije SDP za Prijedlog zakona o javnom redu i miru, posebno njihovo oponiranje tom aktu, biće njihova politička hipoteka kod Albanaca. Ponašanje SDP-a tokom rasprave u parlamentu Albanci su shvatili kao odnos, ne prema mom prijedlogu, nego prema našoj zastavi i našim pravima, kazao je u intervjuu Pobjedi Genci Nimanbegu, potpredsjednik Skupštine Crne Gore i poslanik Force. Nimanbegu je poručio da Albanci neće ostati dužni SDP-u zbog uskraćivanja podrške njegovom prijedlogu i retorike poslanika te partije tokom skupstinške rasprave o predloženom zakonu o javnom redu i miru.

“Parlament je mjesto gdje se predstavljaju različita politička mišljenja, ne samo o budućnosti, veći prošlosti Crne Gore. Ta gledanja kod pojedinih političara daleko su od realnosti i demokratičnosti, većc su često iskrivljena, nedemokratična i štetna po međusobne odnose. Moj prijedlog je, ne samo “demokratičniji” od rješenja koje je opstalo, već je to rješenje koje prepoznaje realnost u Crnoj Gori. Realnost je da se zastave stranih država ističu ispred poslovnih objekata (hotela, restorana, plaža, na motornim vozilima, na motorima) i niko se ne kažnjava za to, što je dobro, ali sada je potrebna mala ispravka niko osim Albanaca koji ističu svoju nacionalnu (narodnu) zastavu. Znači, ne samo što se diskriminiše zastava susjedne države Albanije, NATO saveznice, već se ne poštuje Zakon o nacionalnim simbolima koji dozvoljava slobodnu upotrebu simbola manjinskih naroda u Crnoj Gori”, istakao je NImanbegu.

Prema njegovim riječima prava manjina uređena su Ustavom i zakonima, i definitivno mu je ostavilo gorak utisak da su partije koje su bile bliske manjinama u nedavnoj prošlosti, zauzele pravi gard protiv njegovog rješenja.

“I to SDP, dok su LP i jedan od poslanika Posebnog kluba (na listi GP URA je dobio glasove) uskratili podršku zakonu, a koji su je dali bilo za dnevni red ili za glasanje u načelu. Po meni, to je samo otkrilo njihovu političku suštinu, a to je da su to crnogorske nacionalne partije, kojima manjine služe za glasove do momenta kada oni procijene da su to “dobri Crnogorci”. Uvjek smo govorili da se na političckoj sceni pojedine partije prikazuju za građanske, a u stvari su nacionalne crnogorske partije. Njima je dovoljna demokratija prema manjinama tada kada su im potrebne za glasove ali sa malo više nacionalnih prava za samo jednu nacionalnu grupu. Tu jasno prepoznajem novodukljanstvo. I pored svega, mislim da je to korak nazad za odnose u Crnoj Gori. Javnost koja je pratila debatu u parlamentu, a nije svoj stav izgradila samo od informacija iz medija, dovoljno je mudra da zaključi da je novodukljanstvo opasno kao i svaki drugi nacionalizam”, ocijenio je Genci Nimanbegu.

Odgovarajući na pitanje kakav je njegov komentar na ocjenu Nika Đeljošaja, predsjednika Albanske alternative, da su oni koji nijesu podržali zakon “Ranko Krivokapić, Raško Konjević i Andrija Popović nepoželjne osobe tamo gdje ćive Albanci” Nimanbegu je rekao da svako ima svoj način na koji će izraziti svoj politički stav i ocijeniti neki događaj.

<<<Đeljošaj optužuje: Krivokapić, Konjević i Popović su neprijatelji Albanaca<<<

“Iskaz Đeljošaja neću komentarisati. Ono što je jasno je da će među Albancima neglasanje SDP-a i posebno njihovo oponiranje zakonu, biti njihova politička hipoteka, posebno kod Albanaca. Albanci su ponašanje SDP-a u parlamentu shvatili kao odnos, ne prema mom prijedlogu, nego prema našoj zastavi i našim pravima. Mi ćemo naše sugrađane stalno podsjećati na to. Nećemo SDP-u ostati nimalo dužni. Jezik koji su koristili, recimo, poslanici SDP-a sigurno će naštetiti odnosima njihove partije sa Albancima u Crnoj Gori, jer su koristili lažne argumente, pokazivali patetični patriotizam u napadu na moj zakonski prijedlog. I to riječima da je zakonski prijedlog ponižavajući za crnogorsku zastavu. Te riječi, za kolegu Popovića, bile su okidač za uskraćivanje povjerenja koje su dali i cijenim da njegovo neglasanje je uzrokovano razlozima sličnim, ali ne istim kao SDP-a i ne mogu ih nijednog trenutka porediti. Moram iskazati zahvalnost svim poslanicima koji su glasali za moj prijedlog, koji je dobio, iako nedovoljno, podrsku 40 od 44 prisutna poslanika”, naglasioje Nimanbegu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stella87
Gost
Stella87

Mene je SDP ovime kupio!!!

DUKLJA
Gost
DUKLJA

CRNOGORSKI MUSLIMANI SU NAJLOJALNIJI CRNOJ GORI.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Ko je taj nacionalistički glib da on , Ranka Krivokapića, Raška Konjevića i Andriju Popovića,proglašava nepoželjnim osobama tamo gdje žive Albanci.Korektni je odnos Krivokapića, Konjevića i Popovića,prema Albancima nego ovog nacionalističkog retarda.

Soc-demosracke.
Gost
Soc-demosracke.

“… zbog neglasanja za moj zakon”
Ima li ovo, tobos, svoj zakon?
E nemalo nas.

Mirko
Gost
Mirko

Da ima ovoga treba malo uz usi i malo u spuz pa da vidimo. Mnogu su se zaleceli. To im vlast omogucava ili je to samo pokusaj da se skrene tema sa Miga i para.

Zoran
Gost
Zoran

Sdp je u koaliciji sa velikosrbima iz df.

Tomos
Gost
Tomos

Sdp je za Crnu Goru

Mirko
Gost
Mirko

To su pricali i za lscg koji je za sve bio u pravu kad je napravio narodnu slogu. SDP pokusao da napravi gradjansku crnu goru i nije uspio, zato je izasao iz vlasti, malo ko bi to napravio. Razmisli malo o tome. SD ostao da sacuva svoje privilegije sto znaci da su pravi ljudi ostali u SDP

Ibro Dirka
Gost
Ibro Dirka

Ja bi da zamolim našu intelektualnu gromadu sa Ilidže sa prebivalištem u Ulcinju da prokomentariše ovaj slučaj?… Mislim na Andreja Nikolaidisa, ako neko može ovo osvijetliti na pravi način onda je to on… Unaprijed, Hvala….

cetinje
Gost
cetinje

Dukljanine ajde podji malo do istanbula vidji sto ti cine

cetinje
Gost
cetinje

Istici albansku zastavu u albaniju , ima crnogoraca u albaniji pa ne isticu crnogorsku zastavu, nego kome se ne svidja crna gora neka ide

CPRC
Gost
CPRC

Eno nama Nato spasa,od Arbanasa.Sve se placa,pa i Kosovo(Metohija za CG).Samo polako

Dukljanin
Gost
Dukljanin

sad ce.sdp.da igra kolo sumadinsko..sad ce sdp da svira srbijanske diple..Odavno ne dolazi Ranko Krivokapic u Spledndid…Diza je glavu s visoka..Mislio sam da je Milijarder..ponase velikana ima..ka Napoleon iz pobjednickih dana
..sdp protiv ..

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Dukljamin@ ti si katolik ili bosnjak? Da znamsto da ti napisem! Nemoj da se stidis porijekla i proslosti, nema potrebe!

Marv
Gost
Marv

Dukljanin je Albanac. Ili Bosnjak.

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Nama nije neka razlika ali je evidentno da ti nisi dukljanin. Ruzno je lazno se predstavljati iako su nam potpuno jasni tvoji razlozi.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

To se vazda i vidjelo. Kada “sočno” napada Crkvu i Crnogorskog Mitropolita

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ranko je pokazao ono što je da je Crnogorac i da se bori za Nju, za razliku od tebe i sličnih. A Srbi se ne bune da Crnogorska zastava bude jedina u CRNOJ Gori, a vama i dizajn zastave smeta

cetinje
Gost
cetinje

Dukljanine ajde podji malo do istanbula vidji sto ti cine

Mitar
Gost
Mitar

SDP je po meni jedina istinska stranka koja voli CG. Moj glas ide njima na sljedecim izborima. A nadam se da ce brzo poslije ove afere, jer vlada na celu Dulom treba da pane. Zivjela Crna Gora

cici
Gost
cici

jedino su me razocarali zbog onog sramnog zakona o majkama…ostalo sve ok.

Marv
Gost
Marv

Potpuno se slazem sa ovim.

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

U svoj ovoj prici, ‘ najveci krvnici pravoslavlja je DF i slicne stranke. Nijesu to prosrpske, to su tako konstruisane partije, da lice na prosrpske, a ustvari su to unistitelji pravoslavlja i desna ruka dps-a. To su najveci krvnici pravoslavlja, i u prevom smislu rijeci ‘domaci izdajnici!!

Lukase
Gost
Lukase

Ajmo sad malo montenegrini vs albanci da zamaglimo ovu aferu zvanu – Migo duboki dzep.

Pomorac
Gost
Pomorac

Ta afera se ne moze vise zamaglit, svako malo ispada nova vijest. Ovo je pocetak pada Milogore, samo se opusti i uzivaj.

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

A ne daj boze da krenu na cg, cg ne bi izdrzala ni dva dana! A ko misli drugacije u zabludi je!!! Zato treba da se drze pravoslavci zajedno!

Pitam bzv.
Gost
Pitam bzv.

I albanaca ima pravoslavnih i katoličkih. Manje, ali ih ima. Ako ste protiv muslimana ondaj je druga stvar. Ovdje su albanci u fokusu.

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Pitam bzv@Protiv muslimana nijesam, i.nikad necu biti! Nijesam ni protiv malisora! Ja sam protiv nacionalista (bosnjaka). Muslimanima je u cg bilo kao i pravoslavcima. Zivio je shodno skoli koju je zavrsio i koliko je ulagao u sebe, isto kao i pravoslavci! A kad kazes albanac, jasno se zna na koga mislimo i ko tamo vodi politiku i ko se pita!

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Znate li od kad austrija i zapad podrzava alaniju i albance? Knjigu u ruke! Ali isto tako znam da ce se brzo povuci u rupe odakle su i izmigoljili!

Magistar
Gost
Magistar

MI ALBANCI,MI ALBANCI…..
DA VI NISTE MOZDA JEDINI NAROD NA OVOJ
PLANETI???

Zeletin
Gost
Zeletin

Izadji iz Vlade potrcko,dje su 42 poslanika vladajuce vecine da glasaju nije ti kriv SDP,nego njima ne smijes da progovoris.Jos nam albanska treba zastava da masete,dosta slusamo da nije vas bilo ne bi bilo ni drzave.

Čapur
Gost
Čapur

Čudo će napravit, počet će Alabanci glasat četnike)

Serdar Janko
Gost
Serdar Janko

Aaaaa koje samaranje dukljana!!! U stvari mi ih zovemo dukljani a Albanci su vam sad dali novo ime NOVODUKLJANI hahahaha. Eeee nesrecnici,vama je najbitnije zavijati za 1918…

CiNick
Gost
CiNick

Prvo i osnovno – Zastava je simbol DRŽAVE, a ne NACIJE. Crnogorska zastava je simbol Crne Gore, a albanska simbol Albanije. Taj simbol označava vlast, jurisdikciju. Izizetno je znak počasti predstavnicima odnosne države za službenijeh pośeta. Sve drugo je zloupotreba. No, danas su slobode građana prešle crtu i mašu zastavama koje im na’m panu. S toga građaninu ne treba branit… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Albanci su svoji na svome i imaju pravo svoje zastave u opstinama gdje su vecina…to su okupirane teritorije…

Region
Gost
Region

Da svoji su u Albaniji, i tamo kako god hoće. Prvi put su dobili državu, prvi put ikad, 1912g. Toliko o okupaciji

CiNick
Gost
CiNick

Albanci kao građani imaju garantovanu ličnu i imovinsku sigurnost. Kao etnička grupa imaju manjinska prava. Povijestno, oni su okupatori naše zemlje i još uvijek drže zemlju našijeh predaka koju su zauzeli pod okriljem turske okupacije. Sad smo tu đe smo, što je bilo bilo je i bolje je ne otvarat Pandorinu kutiju.

GRK
Gost
GRK

Da nema SDP-a ne znam na koga bi se svi istresali. Valjda jedini nisu u interesnim šemama.

Neu
Gost
Neu

Sto posto nisu…

Key1
Gost
Key1

Albanci imaju muda kad ih upale ovi iz SAD. Ma kad odu druga ce to pjesma bit. Morace da polazu racune Srbima a pogotovo Makedoncima, a i Grcima. I to vrijeme dolazi. 120 godina pokusavaju da stvore veliku scipetariju i nije im uspjelo. I nece.

Ljuta
Gost
Ljuta

Misljah da si pametniji…zar ne vidis da je sve izrezirano..da nije pura i sdp bio bi neko iz dps ili muslimana

Slon trupko
Gost
Slon trupko

Batice ti i bilo koja albanska partija u CG ulazite po kvoti za manjine a to je oko 700 glasova to je Dps napravio da bi od vas i od Hrvata i Bošnjaka uzeo do 5 mamdata i tako vrsio vlast i imao vecinu ! Tako da albanci oni koji izlaze na izbore nekih 25% glasaju Dps a 75 %… Više »

Speed
Gost
Speed

Prezirem Krivokapica ali za ovo sto smo docekali da Albanci otvoreno prijete nasem narodu, to je bruka nad brukama, iako je djelimicno kriv i SDP.

zecijasapica
Gost
zecijasapica

а дпс ?!?

193eura
Gost
193eura

kad ce ljudi prestat da se etiketiraju albanac crnogorac srbin bosnjak, izgleda da treba da prodje jos 1000 godina na balkanu da shvate ljudi kolko je to nebitno

Crna Gora
Gost
Crna Gora

“Etiketiranje” znači da te neko drugi prikači nešto. Ovo je slučaj kada al anac priča u ime albanaca, i niko mu ništa ne etiketira

Ljuta
Gost
Ljuta

Moze da prica samo u svoje ime ..toliko samo …ako smo gradjanska drzava onda pitanje tudjih zastava je neprihvatljivo.
Amin!

Region
Gost
Region

Ukoliko se niko de distancira o d te izjave, priča u ime svih

Anonymus
Gost
Anonymus

Probajte, bilo gdje po Americi, okaciti neku zastavu bez americke, ne mozete. Tamo se povinujete zakonu, a ovdje zarad politike i licnih interesa svadjate narod. Bilo kom stanovniku Crne Gore, bez obzira na vjeru, naciju, najvaznije je hoce li imati sta da jede, plati racune. Rijesite prvo sve to, pa onda raspravljajte o zastavi.

Steg.
Gost
Steg.

Sto se mene tice ja bih naredio da nacionalne manjine moraju istaci na vr kuce barjak svoje maticne drzave, nije lose da je lako uicljivo, nece da stete a moze da koristi…..

Goca Pg
Gost
Goca Pg

Baš će nacionalne albanske partije praviti gradjansku Crnu Goru, a gradjanska SDP je razgradjivati. Previše prijetite časnim ljudima koji su glavu u torbu stavljali da bi vam živote branili. To je vaše političko nasljeđe. Da ne smijete reći ni jednu oko para Duska Kneževića nego vraćate priču na zastave.

Alfa
Gost
Alfa

….jos jedna Albanska prijetnja…..

wnk
Gost
wnk

Medalja ima dvije strane, a naši mediji pokazuju samo onu koja se sviđa vladajućoj partiji. Ova vlast i mediji grebu po zacijeljenim ratama i ponovo pričaju kako je brat ubijao brata, a sve su učinili zajedno sa DF-om, da poslije 100 godina dva brata budu različitih nacija i da se mrze. Svaka čast vama Albanci. Borite se za svoj narod,… Više »

Robby
Gost
Robby

Upravo tako ….Nego mi ovdje mislimo da nas “vole” vise…Vole, vole,brzo cemo to i vidjet…Kad nas jos brze nego Kosovo okupiraju

Ljuta
Gost
Ljuta

Boku nece a za ostale djelove ce vas braniti cetinjani..cuce i bjelice

Robby
Gost
Robby

” Ce VAS braniti” ???To, to, usitnimo se i podijelimo sto vise mozemo, da budemo laksi plijen…Pa ce brzo red doci i na Boku

CiNick
Gost
CiNick

Boku neće, ali ne radi Bokeza, već radi Crnogoraca, koji će izgleda jedini branit državu kad zagusti.

wnk
Gost
wnk

Crnogorci poslušajte Miraša i srušite crkve koje je obnovio Risto, udrite na baraću Srbe, pa se ne bojte.

Jasarko
Gost
Jasarko

Nimbergu sto forsiras nacionalost manjina u gradjanskoj sekularnoj drzivi. Kuda vodi to pravo koje trazis u CG koja i dalje radi na ucvrscivanju svoje drzavnosti? Albanije nije Ceska Slovacka Fra Ita no zemlja sa dokazanim i prikazanim pretenzijama na susjedne zemlje. Zato lakse malo.

MPG
Gost
MPG

Gospodine Nimanbegu, cuo sam ponesto o tebi i pratio tvoj politicki rad. Zato sam mislio da pripadas umjerenoj nacionalnoj opciji. Po mom poimanju stvari sve manjine mogu da imaju pravo na svoja obiljezja, pa i na zastavu, ali samo zajedno sa crnogorskom zastavom. Ako takav nije tvoj pogled na stvari, onda se zapitaj da li ti ovdje zelis malo vise… Više »

EvicaMontenegro
Gost
EvicaMontenegro

Nemoj da si toliki licemer!To sto si ti zaprijetio Puri i Sdp okaci mačku o rep.Milu se ti hrabri čovječe obrati jer Puro ne smije ni u wc dok ga Milo ne pušti pa makar dobio izliv mokraće na mozak a kamoli da nešto glasa ili ne glasa.Milu se ti obrati i zaprijeti direktno ako si toliko kuražan.On ti ne… Više »

Prc CG
Gost
Prc CG

Hvala dps-u na budućim problemima sa njihovim koalicionim partnerima Albancima,dobro su zajahali i zatekli nam uzde,sto im padne na pamet ostvare i još prijete…..sta se ovo dešava ??????

Srboslav
Gost
Srboslav

To su vasa braca Montenegrini, sto se svadjate ako ste braca??? Samo se vi zamajavajte i gubite vreme, Crna Gora ce biti zemlja Srbska!

Mrgud
Gost
Mrgud

Snila baba šta je babi milo.

Prc CG
Gost
Prc CG

Snili su oni zahvaljujući vama dukljanima i Ane u javu pretvorili,iznese vam tuzi a i ostalo će polako…

Ljuta
Gost
Ljuta

Nece biti nego je od pamtivjeka Srpska Spara

Marina
Gost
Marina

Pazi ti na Vojvodinu, evo za koju godinu nezavisnost prc.

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

NE lozi se Marina 😀 Prije ce Tuzi otici i CG Sandzak od CG nego Vojvodina od Srbije. Ovde se odavno vise magla ne prodaje, to samo kod vas u CG.

Vojvodjanin
Gost
Vojvodjanin

Vojvodina je dosta pokradena, vreme je za nezavisnost! Pozdrav za bracu Crnogorce dole!

ron.de.jeremy
Gost
ron.de.jeremy

Kome se ođe ne sviđa, slobodan je da promjeni

Obicangradjanin
Gost
Obicangradjanin

Nikakva zastava nidje osim Crnogorske na javnim mjestima ispred institucija I sl. Evo ja kao Musliman, a prije svega Crnogorac se zalazem za to jer vjerujem u gradjansku drzavu. Nesto ne znam da se po Kosovu ili Srbiji ili Albaniji ili Republici Sumskoj viore Crnogorske zastave, zato Gdine Nimanbegu prtite dalje ako vam se ne svidja pod zastavom I drzavom… Više »

dagy
Gost
dagy

A ti ne mases zelenom po rozaja

Ljuta
Gost
Ljuta

U CG prije 1878g nije bilo muslimana..tek prosirenjem su muslimani i katolici usli u sastav cg….muslimani postadose posebna nacija 1974g ali nestadose tj prikrise se pod imenom bosnjaka koji nikad do 2006 nisu postojali u CG

Obicangradjanin
Gost
Obicangradjanin

Ja pricam o gradjanskoj drzavi dje su svi jednaki bez obzira na boju koze, vjeru, stav itd. A ti si druze tim prebrojavanjem krvnih zrnaca za neke fasisticke drzave I ideologije. Ti jako dobro znas da Pravoslavci nisu postojali do prije 900 godina vec su,(kao i tvoji preci) bili katolici, a prije toga nesto drugo i tako u beskonacnost, ali… Više »

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Imas CG zastave okacene na nekim objektima po Vojvodini. Na jugu Srija svaka kuca ima albanske zastave, u Bujanovcu tesko da zastavu Srbije mzoes naci. Ni u Pazaru nije bolje. Naravno na javnim institucijama je uvek zastava Srbije.

Asim
Gost
Asim

Kako su zajahali ?

Rimtutituki
Gost
Rimtutituki

Na kakvu se demokratiji pozivaš kad javno prijetiš osvetom poslanicima koji ne glasaju kao vi?

Mirko
Gost
Mirko

Ne prijeti niko nikome nista! u politici je sve trgovina, ti glasaj za moj prijedlog ja cu tebi dati podrsku za tvoj! i to nema veze sa nacijom . vjerom pa ni tim zastavama. Koliko sam shvatio Albance njim je bitno da mogu na svoj Dan Zastave da proslave onako kako su naculi. To mi ne smeta , ali zaista… Više »

Musko
Gost
Musko

Mirko jado jadni pekmezu..a iznesi svoj stav onako muski crnogorski pa izusti slobodno da je ovo crna gora tvoja drzava jedna jedina gdje je prihvatljiva samo crnogorska zastava, kao sto to pravilo vazi za svaku drzavu i kraj price, a ne se tu nesto uvijas i pravdas albancima kao da nemas ni pasos ni licnu kartu crne gore nego kao… Više »

Robby
Gost
Robby

A svaka ti cast “Musko”👏👏👏👏Htio sam i ja ovo da mu napisem nego rekoh “zaludu ce bit” ..pravda se svakakvoj susi i marusi okupatorskoj u SVOJOJ ZEMLJI

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa oni ne traze cetinje nego svoje zemlje koje su im crnogorski srbi silom oteli…ja sam da im se da sva teritorija gdje su vecina i zavrsimo tu priču

Musko
Gost
Musko

Ma neka LJUTA?! Ti si da im se da sva teritorija gdje oni zive? E jade jadna zajedno sa ovim MIRKOM ! Cus ne traze Cetinje?? I tebi je to dovoljno jer ne traze Cetinje…eee jade ponizna i prodata za 100-200evra PIHHHHH mozda i za 50evra a mozda i za obecanje za neki poslic pod ugovorcicem uh uh sreco babina… Više »

Musko
Gost
Musko

Hvala “Robby” 💪💪

Robby
Gost
Robby

U doba demokratije svi svakoga nesto “postuju” ,ovo/ono, “pa daj mu, saslusaj,omoguci” itd. ,jedino Albanci i dalje slijede svoje srce,svoju zelju, onako nagonski animalno, i svako “ih saslusa” i dopusti sve, a kad oni trebaju da postuju drugog,teritoriju druge drzave itd. – e tu nema demokratije niti bilo kakvog morala, nego – “Ovo je sad moje” …Urazumimo se narode,evo nam… Više »

trebjesa nk
Gost
trebjesa nk

Samo srpska zasrava .jel sparta ili nije.

Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Ne mirko, to ima veze sa ponfritom!

ekolog
Gost
ekolog

Znači potpredsjednik skupštine CG ne smatra kao svoju zastavu države u kojoj je pot.skupštine , već kao svoju smatra zastavu susjedne države.
SRAMNO ! No ni ovo će trajat samo do jedne ure.

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Pa sto se sikiras i onako im je Mile aminovao pola CG jos vas natjerao da mrzite i Srbe i Srbiju ?! A ppstoji ona stara poslovica ko sa djavolom tikve sadi obiju im se o glavu.

Ljuta
Gost
Ljuta

Kako moze postovati tvoju kad ti ne postujes njegovu?

Region
Gost
Region

Sa ti zakonom bi dozvočljeno bilo i Srbima da šire Srpske zastave, pa se ne bune a više ih je, jer shvataju da je bolje brata ta vrata nego…

Tomos
Gost
Tomos

I nemoj misliti da Crnogorci neće pamtiti vama taj pokušaj slabljenja Države, plan vi znate, mi samo možemo da gledamo okruženje i da nagađamo zašto. I da promašio, sli ne za puno. Jer što bi je slabili, ako nemate neki “plan” . Tako ti pamti Sdp-u, a mi ćemo Vama. A Sdp je dobio veliki + u narodu i od… Više »

Robby
Gost
Robby

👏👏👏👏👏👏👏👏!

Komsija
Gost
Komsija

To im je jedino valjalo od 2016. Da je DPS htio ne bi se SDP pitao kao što nije ni oko razrjesenja na televiziji. Zna to Nimanbegua no izvršava domaću zadaću.

Zbog naroda
Gost
Zbog naroda

TVOJ ZAKON🤣🤣🤣🤣🤣🤣Malo vam je dato…Biste li jos 🇱🇷🇱🇷🇱🇷Amerika zemlja velika

Wiliman
Gost
Wiliman

“Sve vas vidi , sve vas vidi svemirska policija “

Teo
Gost
Teo

Gosp.Nimanbegu treba govoriti realno.
Nije demokratija da se u Crnoj Gori ističe zastava druge države ,bez zastave nase drzave.Pokušaj da istakneš našu zastavu bez zastave Albanije u Tirani ?Ti i slični tebi napadate SDP samo zato što mislite da će te time dobiti nečiju naklonost.Na pogresnom ste putu ,i ne činite dobro ni Crnoj Gori a ni svome narodu.

Tomos
Gost
Tomos

Njemu je ovo “Realno”, a daj mu još dva misistarstva pa ćeš vidjeti kolko može još “realnije”

Darlington
Gost
Darlington

Ti Nimanbegu si clan “vecine” u Parlamentu, da te ta tvoja “vecina” uvazila imao bi glasove da usvojis zakon. Krivi one sa kojim si u koaliciji, a ne trazi krivca medju opozicijom.

Region
Gost
Region

Da ga ne uvažavaju već bi bio bez posla u politici, zbog ovoga što radi i kako radi

Milica
Gost
Milica

Samo vi prijetite… Vratiće vam se te prijetnje kao bumerang.

Mili
Gost
Mili

Konačno neke crnogorske nacionalne partije pa makar to bili SDP, LP i Rudović. Vječna da je

DUKLJA
Gost
DUKLJA

BOG TI POMOGA.

Ivan
Gost
Ivan

Šklapili ste što ste šklapili. I vi i Bošnjaci. I pokazali pravo lice kad ste ovo malo imali vlast. I dobro je da ste nam otvorili oči i potvrfili ko ste i kakvi ste. Udrite još ovo malo, jer vaših 5 minuta prolazi. A onda ćemo drugačije. Imate i vi hipoteku kod Crnogoraca i Srba, i to veliku.

Send this to a friend