Politika

Nimanbegu: Premijer nema kredibilitet da nas ubijedi da bi ono što ponudi bilo drugačije od onog što su radili prethodnih 10 mjeseci

Manjinske  partije  i danas su pozvane da budu dio Vlade, a konkretnu ponudu daće im premijer Zdravko Krivokapić. Poslanik Albanske liste Genci Nimanbegu za TVCG kaže da, “sa našim iskustvom”, premijer nema kredibilitet da nas ubijedi da ono što bi sad ponudio bi bilo puno drugačije od onog što su oni radili prethodnih 10 mjeseci.

Dodao je da strahuju kako će ishod razgovora s manjinama, da budu dio rekonstruisane Vlade Crne Gore, biti isti kao i prošle godine kada je mandatar bio današnji premijer Krivokapić.

Ističe i da, tokom sastanka, nisu dobili odgovore na pitanja koja su postavili.

“Nismo dobili odgovor kako će umanjiti međunacionalne tenzije. Nismo dobili odgovore kako će onemogućiti SPC da ne provocira na teritorijama gdje Albanci žive sa svojim aktivnostima. I niz drugih pitanja”, rekao je Nimanbegu.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Bravo Genci . Zdravko i Vlada imaju ocenu 0 od svi Naroda nji niko ne razumije LAŽU NAROD a oni svi rade za BG

Crni panter
Gost
Crni panter

Gdine Nimanbegu ne plašite se neće Dritan /URA/ dati. Ako je vjerujete pitaj te Cetinjane oni će vam najbolje objasniti kako su se lijepo proveli!!!

21 Maj
Gost
21 Maj

Bravo! Tako zbori časni crnogorac 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Trece jutro
Gost
Trece jutro

Bravo genci. Nijeste vi potkupljivi ka ura. Ti si pravi patriota

Send this to a friend