Politika

Ništa od datuma sjednice u Kotoru

Kolegijum kotorske Skupštine završen je bez dogovora i zaključaka, te se ne zna hoće li i kada biti nastavljena sjednica, koju je tražila  većine u kotorskom parlametu, koju čine odbornici DPS-a, SD-a HGI-a i Liberalne partije sa odbornicom Brunom Lončarević,  na kojoj je smijenjen predsjednik opštine Vladimir Jokić.

Kako je CdM-u kazao Vido Drašković iz Liberalne partije, predsjednica Skupštine Dragica Perović je najavila da će o svom stavu, članove Kolegijuma obavijestiti pismenim putem.

Da podsjetimo, nova skupština većina je 24.aprila smijenila Jokića sa funkcije predsjednika. Jokić se žalio na tu odluku. Upravni sud je kasnije utvrdio da je Jokić nezakonito smijenjen, pa je ponovo vraćen na funkciju prvog čovjeka grada.

Nova skupštinska većina smatra da Jokić mora biti smijenjen.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Što očekivati od partije čiji je predśednik obični plagijator a da se ni zacrveni…

Krsto
Gost
Krsto

Foteljasuca Dragica Perovic sve rokove probija sve zakone krsi,ni jednu sjednicu ne zavrsava niti.pocinje i tako mii da cuva nezakonitu vlast.
Za srecu su bivši.

tofd
Gost
tofd

Haha kakva lakrdija, i ovaj lik planira da ostane na funkciji tako što se nikad više neće održati sjednica skupštine opštine?

Zemlja čuda
Gost
Zemlja čuda

I Medenica planira da ostane po 3. put, i Vučković guli 7. mandat zaredom od 2 moguća i …

Ljubo M
Gost
Ljubo M

I ovi isto,znači nista novo.
Kao što se čudimo?
Pa zato što su obećavali da oni neće tako nikada,da je zakon za njih vodilja a upravo oni ga najgrublje krše.Gorih od Demonkrata nema.Čak i Front ima neku svoju nit,ovi ništa a najmanje obraza.

Dokaz
Gost
Dokaz

I pricali su protiv nepotizma, namjestanja tendera poslova… i na kraju najgori su od svih… prije bi Pipunu dao da vodi kotor

Send this to a friend