Politika

NOVA demantuje Medojevića: Nema te kampanje i tog medija koji nas mogu posvađati sa SPC

Andrija Mandić

Iz Nove srpske demokratije danas su demantovali da je Andrija Mandić rekao da su vladika Joanikije, sveštenik Gojko Perović i profesor Vladimir Božović prevaranti.

<<<Medojević optužio i Joanikija: Andrija mi je rekao…<<<

“To je jedini naš komentar na sve ono što se danas pojavilo u medijima, a što je vezano za tumačenje određenih privatnih prepiski na fejsbuku. Zbog toga i nijesmo odmah reagovali, vjerujući da čitava Crna Gora zna da su NSD i njen predsjednik Andrija Mandić snažno vezani za SPC, patrijarha, sve njene vladike, sveštenstvo i vjerujući narod”, navodi se u reagovanju.

Oni kažu da prljava kampanja pojedinih medija i određenih lica prevazilazi granice dobrog ukusa.

“Vladika Joanikije, sveštenik Perović i profesor Božović su upoznali Andriju Mandića sa Zdravkom Krivokapićem i preporučili ga za čovjeka koji bi nosio izbornu listu već dogovorene velike narodne koalicije, koju je okupio DF. Nakon toga sastanka, kao što je prirodno, naš predsjednik Mandić je obavio razgovore sa predsjednicima PZP i DNP, informišući ih o ovom predlogu”, dodaje se u reagovanju.

Oni ističu da nije nepoznato da je Nebojša Medojević bio protivnik takve ideje i da je baš predsjednik Nove prelomio da svoje mjesto na listi ustupi Zdravku Krivokapiću, a sam ode na poslednje, rizikujući tim nedogovorenim potezom pogoršanje odnosa sa predsjednikom PZP i tom strankom.

“To je prvi put da je u DF-u neko od lidera povukao potez koji nije bio stvar dogovora i opšteg konsenzusa, što najbolje svjedoči o tome koliko je predsjednik NSD vrednovao predlog koji je došao od tako značajnih ljudi. To što nedobronamjerni mediji, u privatnu prepisku Nebojše Medojevića sa fejsbuka, pokušavaju uvući NSD i Andriju Mandića i od njih napraviti nešto što oni nijesu, je svojevrsni skandal, čije bi posledice trebale da nanesu štetu najjačoj vladajućoj stranci”, kažu oni.

Ovo je, smatraju, neprihvatljivo, posebno u svijetlu činjenica da je PZP nakon izbora formirao svoj posebni poslanički klub i odlučio da vodi svoju autonomnu politiku, opravdavajući taj potez jednostranom odlukom Andrije Mandića da svoje mjesto, suprotno njihovoj saglasnosti, ustupi nekome izvan DF.

“Dakle, NSD i Andrija Mandić će, kao i do sada, sve svoje stavove jasno i glasno saopštiti svima, rukovodeći se samo istinom, a o posledicama političkih poteza koje smo povlačili možemo svi davati različite zaključke i ocjene, kako ko procijeni.

Na kraju, možda i zbog nekih zlih jezika, koje smo mogli čuti prethodnih sati, dobro je napomenuti da je vladika Joanikije dugogodišnji prijatelj sa Andrijom Mandićem, da mu je krstio ćerku, vjenčao brata i snahu, krstio sinovca… pa je taj pokušaj medija da traže pukotinu između predsjednika najjače vladajuće parlamentarne stranke, koja uz to, u svom imenu sa ponosom, jedina u skupštini CG, nosi i ime srpska, i uglednog srpskog vladike g. Joanikija, smiješan i ispod svakog, ne samo političkog, nego i ljudskog nivoa”, zaključuje se u reagovanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Geopolitic
Gost
Geopolitic

Zasto ovakvi negativni ljudi imaju tolku medijsku pozornost? Rekla kazala! Toliko imaju potrebu da nesto saopstavaju a rezultata nidje. Mlacenje prazne slame. Probudtite se ljudi, okrenimo se aktuelnim problemima! Gosp. Mandicu, vi ste se povukli iz politike ili je to bio neko drugi? Sada ste u crkvi ahaa, kapiram! Ne budite u zabludi! Protiv ovakvih likova ne pomaze vakcina, samo… Više »

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ova nova vladajuća garnitura izgleda kao da si gomilu đece iz centra grada ubačio u sred šume …
… preplašeni, dezorjentisani, nit znaju đe su, ni đe bi da idu.
a jedno dijete ima kompas (rukoljub) ali misli da slovo *s* označava śever.

Piksi,
Gost
Piksi,

Ti si vojvodo posvadjan sa samim sobom, nego kad ces na robiju?

Rrr
Gost
Rrr

Neka sto vise ovakvih kao on ,Medo,brzo ćemo se vratiti na vlast i prije nego smo mislili da ih nije trebalo bi ih izmisliti

Mongro
Gost
Mongro

Hahahaha! Pa koljenica je to javno govorio kao gost raznih TV!

Djole
Gost
Djole

Ti rece da ste vjerovali spc za Krivokapica. Nijeste znali da ce vas izdat. Sad ljubav. Odkud to Mandicu.? Gori si od Medojevica a Pipun je za vas gospodin.

Soko
Gost
Soko

Ovog puta vjerujem medu. Prvo nije tajna da ste zaobilazili anfilohija I isli kod irineja naslim konsultacije. A anfilohije nije bass bio u ljubavi as ieinejom. Vjerujem da vam se crkva zbog toga I osvetila. Mislim da je kumstvo popustilo

Pala vlada
Gost
Pala vlada

Sve sam izdajnik okrece mi se zeludac

Drasko
Gost
Drasko

Sad se promijenila prica kada ste dogovorili fotelje. Eto narode da znate da izmisljaju svadju izmedju sebe.

ElPatron
Gost
ElPatron

Tako je pobratime!!!!

Lidija
Gost
Lidija

Gotova je tvoja steta!Neda cika Zdravko nista , jedino ti ostaje jos da se sa njim pokumis.Mozda onda neku fotelju zakucis.

Ćosić
Gost
Ćosić

“Predsjednik Nove prelomio da svoje mjesto na listi ustupi Zdravku Krivokapiću, a sam ode na poslednje, rizikujući tim nedogovorenim potezom pogoršanje odnosa sa predsjednikom PZP i tom strankom.” I to nedržanje riječi, jer su za svaki potez trebali da se dogovaraju, Nova predstavlja kao nešto pozitivno i pametno. Medojeviću kako si naivan. Odkad to Srbe možeš držati za riječ?

Marina
Gost
Marina

Sad su im izgleda krivi mediji i njihova “prljava kampanja” za ono sto je Medojevic izjavio i danas i do danas.Mediji su im krivi jer prenose(sto je i njihov zadatak) sve ono sto “dezurna tracara-Medojevic” javno pise i govori po medijima. “ Nije im kriv” Medojevic sto pise to po facebook-u nego mediji. E pa cudo ! Cudi me da… Više »

Anđeljko
Gost
Anđeljko

Na šta padoše Popvi nema više da bi se poštovali jer sami sebe ruše sa veliko srpstvom sramota za nji za sve te Popove

Posteno
Gost
Posteno

Veliki intelektualac Mandic bi trebao da zna da fejsbuk nije privatna prepiska vec javna drustvena mreza. Sve sto je na fejsbuku je isti kao da je u novinama

Bobija
Gost
Bobija

Kontaminirate nam portal ovakvima likovima,nebitni,potroseni,osvetoljubivi,lajavi i iznad svega otpisani

Sunđer
Gost
Sunđer

Prave rijaliti od politike,jer ne rade ništa,danas se svađaju,sjutra zajedno daju izjave.Zamislite da ste vi vodili državu 23 godine,neka što je ne bi bilo,nego u državi ništa ne bi bilo.

Lidija
Gost
Lidija

Bozic doci nece,a vi cete se poklati izmedju sebe.Sram vas sve bilo!

Mila
Gost
Mila

Najbolje je da se vi iz Df obučete mantije! Tamo primaju ljude koji su iz različitih svera, nije bitno koliko ste grešni…sve vam je oprošteno, uz malo priloga…

1818
Gost
1818

Kako je moguce i ko dozvoljava jednom ambasadoru susjedne zemlje da se mijesa u izbore i sastavljanje vlade…u unutrasnje poslove u drzavi u kojoj je ambasador…molim vas lijepo prenesite njegovom Predsjedniku da se itekako njegov ambasador mijesa u sve sto stigne u Crnoj Gori…tako da prestane u svakom obracanju medijima govori neistinu da se njegova zemlja ne mijesa u unutrasnju… Više »

Soko
Gost
Soko

Sto se krivo rodi vrijeme nespravi. Ovdje jje sve krivo. Popovi neucestvuju na izbore a vladu sastavljaju. Andrija osudjen a ucestvuje na izbore. E dzabe ucestvuje df crkva neda u vladu. Medo pokusavam nesto Ali neda crkva rukoljubu I mandic. Pa poprvi put razumijem meda.

Djole
Gost
Djole

Mandicu, prvi si ti rekao da ste iznevjereni, vjerovli ste Mitropoliji. Sta sad pricas?

Sokrat
Gost
Sokrat

Citavu CG ne zanimas ti i takvi kao ti ama apsolutno nista.Vas propaganda je vrlo lazna i licemerna.

Hurem
Gost
Hurem

Medo je u hibernaciji,SANJA MEDO 😂😂😂.Demantuju ga i njegovi drugari SPRDNJA OD MEDA-MEDJEDA

Pedja*
Gost
Pedja*

Taj srecni brak SPC i DF niko nemoze i niko nece da razbuca , samo trazimo nacina da vas posaljemo u istoriju ili neko nepristojno mjesto.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Vi nijeste vjerovali nama Crnogorcima da je sveti Vasilije nas svetac. ***

Nenad
Gost
Nenad

rekoh li vam ja da ce se medo na kraju obrusit na mandica i knezevica

sasa
Gost
sasa

Nece , nece , imaju oni jos para

Dejo
Gost
Dejo

Neko ovdje dobro laze

amo
Gost
amo

Pa kako rece Dobrica Cosic srbi zive od lazi i za laz,to im je u genima.

garden
Gost
garden

Zna li iko da mi objasni sta znaci izraz *VJERUJUCI NAROD *
Kakav je to narod ?
I kakvog to jos naroda ima ?

Branka
Gost
Branka

garden
VJERUJUĆI NAROD, AUTO LITIJE, SELFI NA SAHRANI, izrazi koji se koriste za nešto što nema veze sa zdravom pameću a posebno nema veze sa pravoslavljem. Nemoguće je to objasniti.

Osamdeset prvi
Gost
Osamdeset prvi

Narod koji ne vjeruje nauci, narod koji ne vjeruje logici, narod koji nema zdravog razuma, narod koji vjeruje jedino ono što mu kažu popovi i to isključivo srpski popovi. To oni nazivaju vjerujući narod da bi se razlikovalo od razumni narod.

Mileva cg
Gost
Mileva cg

Vjerujuci narod=narod kome je sekta isprala mozak.

Lider u regionu
Gost
Lider u regionu

Hahaha sto se cini po prasini.Dajte Medu kakvo mjesto ministra inace sve vas prospija.

CT1918
Gost
CT1918

Izgleda da je Gojko Perovic sve lagao u izjavama

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Eeeee medo medo cosaju se sa tobom a ti i dalje oces da ih podrzis mada ti nemas puno glasova pa te i razumijemo

Roza
Gost
Roza

NSD potvrdila pisanje Medojevića

Mi smo
Gost
Mi smo

Bravo Medo. Reci ko je i sta je Mandic. Evo i Knezevic se manje druzi u zadnje vrijeme sa njim.

Crni panter
Gost
Crni panter

Ko ovdje zaobilazi istinu?

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Opaaaa, vojvoda otkači Meda!!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Dabogda se poklali. 🇲🇪

Milica
Gost
Milica

A samo se foliraju stari foleri.kao posvadjali se ali ce podrzati vladu,pa ce je poslije kritikovati.e sprdnje od ljudi.bruk imaju li imalo obraza.!?

Rozaj
Gost
Rozaj

Ne zna se koje pokvareniji od vas

Posrbica 3'13
Gost
Posrbica 3'13

Ja vjerujem Medu

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Ovi da su jedina politička partija na planeti bi se svadjali izmedju sebe

Jelena
Gost
Jelena

Pukla tikva prije ocekivanog termina. Mislila sam da ce sacekati Novu godinu. Na srecu vanredni izbori tokom 2021. Da vratimo cast, pravo i slobodu Crne Gore, a ovi i neki anonimusi koji su se osokolili od 30. Avgusta nazad u misju rupu ili opozicionu ladovinu, pametnije im je.

Segio
Gost
Segio

Vi nidte normalni, za pozorište niste. Iscenirsjte neku svađu, glumite malo, otržajte Krivokapiću

PG 081
Gost
PG 081

aj napravite viber grupu pa se dogovorite

Svašta
Gost
Svašta

Šta je ovo? Kakva je ovo vlast?

XmXm
Gost
XmXm

Samo me zanima od ove NOVA da kazu jel istina ili nije ovo sto Medo priča

Prč
Gost
Prč

Dogovorite se pred kamerama ko ne govori istinu,no ste ista vi fela

Pumps
Gost
Pumps

E moj Medo, dok ima vremena predji na crnogorsku stranu, da te ne pamtimo kao izdajnika, sve cemo ti oprostiti….Ovako ces na sledece izbore potpuno nestati…jos nije kasno da se vratis na pravi put…

Ljubo
Gost
Ljubo

spc NAJVECE ZLO I ISKOPANJE U CRNOJ GORI

Baraka
Gost
Baraka

Potucete se vi prije no ste planirali da se sastavite, vidim ja lijepo. A to sto mlatis tim svojim srpskim kleronacionalizmom, to je tvoja tragedija, Mandicu. Civilizovani ljudi su te stvari ostaviili iza sebe, prije 150 godina…..Zaostao

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Važno je samo da nijedno od vas ne LAŽE kad zine. Za drugo ćemo lako.

Ime
Gost
Ime

Šta su vam krivi mediji? Je li Medojević ovo napisao ili nije? Koliko znamo on je napisao da mu je to Andrija rekao , možda je mislio na Jovanovića.

Marina
Gost
Marina

Ime
Pa tako je.U tome je poenta.
Oni nigdje ne napadaju Medojevica koji je to rekao,nego medije,sto su prenijeli ono sto je on rekao.
Sve je postalo naopako u ovoj drzavi.

Dejl
Gost
Dejl

Ovo je izjava nove ali i ne df-a:)

marius
Gost
marius

Dobro, a je li Medo reka istinu ?

Rastko
Gost
Rastko

Evo ne, no vele da laže.

Marina
Gost
Marina

Rastko
Nigdje oni nijesu rekli da Medojevic laze i nigdje njega nijesu optuzili,nego MEDIJE koji su to prenijeli.
Dakle za Mandicevu partiju MEDIJI su krivi a ne Medijevic koji je to javno iznio.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Medo je po ovom pitanju rekao istinu, ali je isto tako i pristao na političko vođstvo SPC, tako da prazna priča DFa ne pije vodu. Ostali su bez fotelja, Medo se zalijeće, a vojvoda na SPC ne smije jer mu je to definitivni poilitički kraj.

Send this to a friend