Politika

NOVA: Kovačević razotkrio fašizam i mržnju DPS-a

Kovačević

Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvrijeđenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast, saopštili su iz OO NSD Nikšić reagujući na saopštenja DPS i SD Nikšić povodom današnje sjednice u Nikšiću.

“Kovačević je današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori jer nije uradio ništa što bi bilo koga uvrijedio osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život”, ističe NOVA.

Kako su dodali, to da Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim priveacima danas opozicija u našem gradu a kako vrijeme bude prolazilo vaš će status biti sve lošiji i lošiji.

“Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sjednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom. Takođe red bi nalagao i da se izvinite građanima Nikšića što ste trideset godina sistematski uništavali grad. Nova lokalna samouprava uradila je više za tri mjeseca nego vi za trideset godina”, poručuje NOVA.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJubovic
Gost
LJubovic

Kakav je ko sam ,po sebi cijeni drugoga.

freeMNE
Gost
freeMNE

Četnička izjava za javnost

a Drile?
Gost
a Drile?

Kovacevic razotkrio fasizam NOVE i DF-a (95% njenih konstituenata)

Ni po babu...
Gost
Ni po babu...

Ovo kao ono ,,Dršte lopova”. Najcrnja fašistička stranka optužuje drugu stranku za fašizam. Dps jeste napravila mnogo grešaka, mnogi njeni rukovodioci opljačkali su zemlju ali fašisti nisu bili nikada.

Djuro 🇲🇪❤️
Gost
Djuro 🇲🇪❤️

Smijesan ovaj mladic!!!! Njemu je DPS nocna mora 😂😂

Leka
Gost
Leka

Smijesi se tebi…i to u brk!

Vasko
Gost
Vasko

Bas jeste,aoooo,koga ovi lazu i mazu🤮

Montenegro
Gost
Montenegro

Hahaha… Ko o čemu, ovi o miru i toleranciji… 🤣🤣🤣

Sunce
Gost
Sunce

Ako vam je to “normalan život” ajte vi u “normalnu zemlju” zajedno sa ovim troprstim i pustite nas da volimo i uživamo u SVOJO ZEMLJI!!!!

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

Sta je sa hrvatskom i Kosovom ? Kovacevicu otidi tamo pa podigni t’a tri prsta ???

Send this to a friend