Politika

NOVA: Vučić da skrene pažnju Đukanoviću na diskriminaciju Srba

Mandić

Eventualna posjeta Mila Đukanovića predsjedniku Srbije, ukoliko prihvati poziv koji je Aleksandar Vučić najavio, dobra je prilika da Vučić istakne sve neupitne činjenice o diskriminaciji srpskog naroda u Crnoj Gori, koje su mu naši predstavnici saopštili na sastancima koje smo nedavno imali, saopštili su danas iz Nove srpske demokratije.

<<<Vučić: U Crnoj Gori se vodi negativna kampanja, zvaću Đukanovića da dođe<<<

“Očekujemo da predsjednik Srbije skrene Đukanoviću pažnju na to i zauzme se da se položaj srpskog naroda u Crnoj Gori popravi”, poručuju iz te partije.

Kako kažu, poznato je da su ranije najznačajnije adrese u Srbiji imale ignorantski odnos prema nezavidnom položaju u kom se srpski narod u Crnoj Gori nalazi.

“Čak im je Đukanović bio bliži i imali su sa njim prijateljski odnos i pored činjenice da radi sve kako bi Srbi u Crnoj Gori nestali. Imamo razloga da očekujemo da će sada situacija biti drugačija i da će predsjednik Srbije u tim odnosima kao jedan od prioriteta staviti položaj Srba u Crnoj Gori i njegovo popravljanje”, zaključuju u Novoj srpskoj demokratiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jadran
Gost
Jadran

Umoran i GLUP

Gost
Gost
Gost

Koliko vidim iz ovih komentara ni Crnogorci ni Srbi ne vole NOVA

samo kažem...
Gost
samo kažem...

A, njih ni kući ne vole…

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Počeli su Crnogorci da se bude. Prvo ćemo da uzmemo sve crkvene objekte od sekte spc, a onda sve redom!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Od kad se rodih..Po cio dan..cetniks..srbi..Okupatorska sekta spc u CG…Jednostavno mislim da srba ima 45.000.000.milona…Dali postoji mogucnost da se to rijesi…..Jer Ovako vise ne ide..treba im dat da rade da disu..da ruse CG..da demostriraju Po cio dan..to je lijek za ekonomiju..

NBA
Gost
NBA

E GOS.VUCICU!? TUZNO I JADNO,DA STE VI PALI TOLIKO DA SE DOGOVARATE SA ANDRIJOM MANDICEM,OD KOGA JE I BOG DIGA RUKE!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ovaj se pravi blentav, a možda je i stvarno takav. Kako čo’ek ne razumije da su Vučić i Milo nerazdvojni i sve rade u dogovoru. Pa slučaj ” Marović” je plod dogovora Vučić- Đukanović. Kao Milo se ljuti na Vučića što ne isporučuje Marovića, a ova prvi je ” emotivni humanista” plus što je kombinacija patetika i histerika ( e… Više »

Tandaramandara
Gost
Tandaramandara

On je sad kao dobar sa Tumpom?

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Црна Гора је једина европска држава у којој не постоји национална већина. Ђукановић је злоупотребио идеју о грађанској држави (Црна Гора и Уругвај су једине државе у свету које су дефинисане као грађанске државе) и наметнуо 43 одсто Црногораца као националну већину у ЦГ, а Србима није дао чак ни она права којима је корумпирао Бошњаке, Хрвате, муслимане и Албанце.

Krsto
Gost
Krsto

Crna Gora je jedina Evropska država đe se rodiš, školuješ, zaposliš, ostariš i primaš penziju, a mrziš je ka’ najvećeg neprijatelja.

Smješak
Gost
Smješak

Oće li nas to spasiti Mandiću, oće li bit bolje?

Piksi
Gost
Piksi

Bolje da vama skrene paznju da postujete svoju drzavu!

Stari
Gost
Stari

Svi smo mi ugrozeni i tamo i ovamo.Ko ne vidi neka ide kod Dr Gabrica

Zoran
Gost
Zoran

Mandicu nije crna gora dedovina srpskog
diktatora aleksandra vucica ti i tvoj df ne
predstavljate srbe nego velikosrpsku raspojasanu
bandu.

MNE
Gost
MNE

“To što sam ja ispao glup i što je to bila glupost šta da radim, bez loše namjere je bilo”, istakao je Vučić. Znači ovome poručuju da skrene pažnju? E taman su isti!

Velimir
Gost
Velimir

LICE SA POCERNICE!

Medovina
Gost
Medovina

Nije vi pomogao ni Putin, a ne Vučić, koji za sebe kaže da je glup.I ne predstavljaš ti srpski narod, jer te neznatan broj i glasa, bez obzira na dolare iz Rusije.Znaju i oni da su dobili mrvice, a glavninu ste podijelili, vas nekolicina.Što se podrške tiče, on vam je dao izjavom o državnom udaru i pookušaju ubistva Đukanovića, a… Više »

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Potpuno si u pravu ja mislim da bi trebao da da tebi i Radunovicu onu propusnicu da mozete da sipate gorivo u tivat u porto bez akciza… neka mu skrene paznju..

Todor
Gost
Todor

Jesi li ostavio duvan, knjaže? Ako nijesi, zapali jedan, nijesi odavno!

Bazinga
Gost
Bazinga

Kad čujem ove što pričaju “Koliko ima Srba zapošljenih?”, ja se naježim. Jer tvrdite da smo svi ustvari Srbi. Pitam se, đe je onda problem? Pa svi smo Srbi po iskaznici 1918, po Podgoričkoj skupštini. Znači ipak priznajete da nismo svi Srbi? Koliko kontradiktornosti majko mila, da se krstiš i ljievom i desnom. Krivo vam je što Srbin, Srbinu ne… Više »

Tandaramandara
Gost
Tandaramandara

Ne drobi… nisi ti tqko glup kako se predstavljas.

KLM
Gost
KLM

Uh a boli njih za narod

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Taj isti Vucic im je rekao da udju u vladu i da ce se najbolje tako boriti za svoja prava…ali oni nece i cak pred izbore kazi da nece sa DPS I SDP,onda izgube izbore i oce rukovodeca mjesta…na osnovu cega…vama odgovara ovako,primate a i uzimate velike pare,a nemate nikakvu odgovornost…stice i vas kazna,bog sve vidi

Instruktor
Gost
Instruktor

Neka mu skrene pažnju da nijesu platili radnike na Beograd na vodi.Pa neka se dogovore koliko je ko duzan

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Djukanovic da skrene paznju vucicu da prrstane sa finansiranjem cetnickih pokreta u cg i da ce tako najbolje pomoci srbima u cg.

Dobronamjerni
Gost
Dobronamjerni

Izvjesno je da nijeste ni novi ni demokrate a reklo bi se da ni srpstvu nećete ništa dobro donijeti

Razocaran
Gost
Razocaran

SKLANJAJ SE vise.Veliku stetu nanosis Srpskim NARODU u C.Gori.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Mandić treba da se postidi svojih riječi jer to kako je on “ugrožen” u CG mnogi bi poželjeli a njegov licemjerni i jadunjavi stav je dno dna!!!

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

A batali vise kumim te kapom,dozlogrdio si vise i bogu i narodu,sto bre radis evo 30 godina u politici…samo svadjas dva bratska naroda…sve si izbore izgubio na takvoj politici a ne pada ti na pamet da das ostavku…i dalje ceras po starom…vidis li jadan ako nijesi slijep kod ociju da te narod nece…

●●●
Gost
●●●

Nada poslednja umire

!!!!!!!!!!
Gost
!!!!!!!!!!

Mozda ce raspravljati o razmjeni gradjana. dacemo mu sve izdajnike u zamjenu za bilo sta plus nadoknadu po glavi. Kako Srbija dobro stoji sa zivim ocekujem da cemo dobro proci bice zimnice ove godine

Analitičar
Gost
Analitičar

Sve ove priče o navodnoj ugroženosti su daleko od realnosti. Crna Gora je građanska država u kojoj su svi ravnopravni bez obzira na nacionalnu pripadnost. Svako ko živi u Crnoj Gori se može uvjeriti u to, sem onih koji žmure pred istinom.

Savo
Gost
Savo

Svaka vam je prica tako istinita. Koliko ima zaposlenih Srba i koliko ih ima na rukovodecim mjestima u drzavi. Vise je Jevreja radilo u Hitlerovoj Njemackoj. Cak su Jevreji radili na najtajnijim projektima fasisticke Njemacke. Argumentima pricajte. Ali i Jevreji su prezivjeli pogrom i iz njega izasli jos jaci i sposobniji a dzelati su sramno skoncali na Ninberskom procesu. Djeca… Više »

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Savo sram te bilo. Ti si izdajnik svoje doomovine a pride patoloski lazes

Servus Maximus
Gost
Servus Maximus

Savo koliko ima Crnogoraca koji smiju uci u crkve koje su gradili njihovi preci i reci ja sam Crnogorac a ne Srbin?

Laki
Gost
Laki

Dabogda svi narodi bili ,,ugrozen”i ko Srbi u Crnoj Gori.

Savo
Gost
Savo

Dabogda. A da Srbima bude kao vama sad. Mada, okrece se kolo srece. Bolje da Srbi sad prolaze kroz ovo, da bi znali da kazu hvala dzelatima

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Mogu li posrbice pasti niže?

Gost
Gost
Gost

Mogu, da postanu podukljice!

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Ne bi me iznenadilo. Vi mijenjate vjeru i naciju svako malo…

Velimir
Gost
Velimir

KAKVA SRAMOTA,OBRUKA SVE POSTENE SRBE OVAJ PROSJAK!

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Koliko je poštenih srba? 18-19? Maximum…

Savo
Gost
Savo

Mandicu, Vucko ga zove na raport. Ima da se stoji mirno i podnese izvjestaj Vucicu. Naviklo se jos od doba Milosevica da se slusa u stavu mirno.

Brdza
Gost
Brdza

Vucic ulazi u CG kad mu se prohtije, a ovi samo kad im Vucko prstom kaze. Ima da stoje u stavu mirno i govore RAZUMEM( na ekavici). Hahahahahaha.

Turbo
Gost
Turbo

Isto kao na Kosovo.Zato ga i zovu, Vučko munja, a on sebe, “…..umoran sam i glup”.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

E Savo ne moze vam ni sv.Savo pomoc..genetski kod vam je kontaminiran…Milo nikad nikome nije stoja mirno i poslusno…to je Crnogorac koji se rađa jednom u 300 g….svi imsju kompleks od njega

Arbitar
Gost
Arbitar

Stoji ispred njega mirno, isto kao Tači i Haradinaj što stoje, Sa-vo!

Send this to a friend