Politika

Novović: Ekonomska stabilnost države i standard građana prioriteti DPS bez obzira da li se nalazi na vlasti ili u opoziciji

Bez obzira na kontroverze koje prate formiranje nove izvršne vlasti i neutemeljene optužbe koje smo imali prilike da slušamo iz redova parlamentarne većine, predstavnici tehničke vlade sastali su se danas sa pojedinim kandidatima za ministre zaduženim za oblast ekonomije i finansija i tim činom pokazali, savjestan odnos prema javnim finansijama države i njihovoj održivosti, kao što se očekuje od svakog odgovornog političkog subjekta bez obzira da li je na vlasti ili u opoziciji, kazao je Radule Novović, kandidat za poslanika sa liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović!”

Kako je dodao, Demokratska partija socijalista je uvijek posebnu pažnju posvećivala ekonomskoj stabilnosti države, i stvaranju uslova za unaprjeđivanje životnog standarda građana.

“U doba pandemije, još su veći izazovi pred nama, i upravo zato ćemo i sa nove pozicije uvijek pokušavati da doprinesemo da se efekti ekonomske i zdravstvene krize, na svaki način ublaže. To smatramo našom obavezom prema građanima ali i dijelom nove političke kulture, koja bi trebalo da postane standard na političkoj sceni Crne Gore”, jasan je Novović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Ne brinite se dragi sugradjani. Dolazi Bratic na vlast a s njom i blagostanje.

Emanon
Gost
Emanon

Nemojte molim Vas! Nakon 20 godina i slepac vidi vasu (ne)brigu za ekonomsku stabilnost drzave i gradjana. Narod radi za 200-300e i drzavna kass prazna. Na nuli, jer evo nema da se isplate subvencije od 155e po zaposlenom.

Ilija
Gost
Ilija

Kad Krivokapic ide i ljudi Irineja po BG-u a pri tom postuje i mjere Srbije, a nasu drzavu ni ne ferma ni 1% i takav da se brine za nase finansije, oce kako nece!

Kosta
Gost
Kosta

Jedini koji ce se brinuti za gradjane i ekonomsku stabilnost drzave je ova partije, ostali niko.

Komita
Gost
Komita

Kakva ekonomska stabilnost kad nam cetnici vode drzavu?

Liberal21
Gost
Liberal21

Lagano Radule,sad ce ovi nesposobnjakovici srusit dogovor i na nove cemo izbore,uzivaj u odmoru ,brzo cete na vlast opet

Stefo12
Gost
Stefo12

Neko mora i o tome mislit dokle nova vlada razmislja o velikoj srbiji

Send this to a friend