Politika

Nuhodžić: Pojedini akteri sa javne scene da zastanu sa zapaljivom retorikom

Ministar Mevludin Nuhodžić sugerisao je, kako je kazao, pojedinim akterima javne scene da zastanu sa nedobronamjernom, neprimjerenom i zapaljivom retorikom kao i dezinformacijama koje uznemiravaju građane i doprinose konfuziji u vezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovjesti.

“Pozivam i medije da odgovornim odnosom i objektivnim informisanjem građana doprinesu dijalogu. Ne doprinosi se dijalogu dezinformacijama, propagandističkim tekstovima i naručenim rukopisima. Time se samo podstiču netrpeljivost i mržnja što nije svojstveno Crnoj Gori”, kazao je on za agenciju Mina.

Kako je istakao, započetim dijalogom je poslata poruka spremnosti da se razgovara za stolom, argumentima. Vjerujem da smo, u tome, svi na istoj strani.

“Crnu Goru ne može, niti treba da čuva i uređuje niko van njenih granica, nego samo mi koji smo njeni građani”, zaključio je Nuhodžić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SOKIC
Gost
SOKIC

MINISTRE RIJESITE DIVLJANJE AUTOMOILA KROZ PODGORICU NI NA PJESACKI PRELAZ GRADJANI NISU SIGURNI ,PREBRZO SE VOZI PREKO OGRANICENJA .

Momo
Gost
Momo

Bravo ministre!

Vuk
Gost
Vuk

Neka oni prestanu da napadaju policiju sledeci out neka primijeni policija silu pa se niko nece usuditi da krene na njih

Trener
Gost
Trener

Ne kazu dzabe sve ti dolazi iz kuce pa i vaspitanje ovg covjeka su odgojili roditelji koji ne mrze nikog i koji ne dijele narod po vjeri i naciji vec na dobre i lose

Gosa
Gost
Gosa

Da svi razmisljaju kao ti dje bi nam kraj bio vjerovatno nam vjera i nacija ne bi ni padale na pamet od obaveza, putovanja i posla. A ovako dok se god zagovara nacionalizam nema srece.

Banja
Gost
Banja

Ti isti koji predvode litije su oni koji su zapoceli rat devedesetih

Nikola
Gost
Nikola

Svaka ti je na mjestu trebaju pod hitno opozicionari da prekinu da pozivaju narod na haos i krvoprolice

Princip
Gost
Princip

Kakav haos kakvo krvoprolice. Svaka seoska utakmica je haoticnija nego ovi skupovi.
Kome je do krvoprolica neka ide u siriju

Import
Gost
Import

RTCG, … Ne poštuje,… Ko su Sadžakov, Bulić, Stojić,… i ostali huškači, na dnevniku u 19’30.

Zeta
Gost
Zeta

CDM ima tu zapaljivu retoriku

Taxi
Gost
Taxi

Vala Nuhodzicu cekamo tu snagu drzave i postovanje zakona… No vas nidje!

HR8
Gost
HR8

Sta hoces da kazes da mirni gradjani Crne Gore nisu dovoljno tolerantni na ovo cetnicko orgijanje podpomognuto i organizovano od strane SPC?

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

CDM je li vi to nama sa sjevera ukidate pravo na komentare?

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

CDM molim vas da ne brišete komentare! Nema govora mržnje,nema prijetnje! Jedino ako nekoga boli istina pa se potrudi da ukloni necije misljenje.

Harris
Gost
Harris

Nuhodžiću postoji u CG zakon ako nijesi znao. Dovoljno je zakon sprovoditi, u državi bezakonja nema napretka.

mojsije
Gost
mojsije

Problem su oni gradjani koji zive ovdje a rade za drugu zemlju ,koja zeli da destabilizuje i podjarmi Crnu Goru.To su gradjani bez savjesti i slidarnosti.

Bnjj
Gost
Bnjj

A vi prestanite sa pljačkama

joko
Gost
joko

Samo vi iz vrha vlasti i vasi sateliti ne ,,dodajte so na ranu,, i sve ce biti ok

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Moj Meco,sve to lijepo zvuči sa tvoje strane,a šta da radimo sa ovima što pjevaju na tuđem groblju i to himnu legije!

Mina
Gost
Mina

Sto cemo Nuhodzicu sa sirenjem straha od MCP i dusmana?

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Gospodine ministre,fino je upozoriti medjutim ova drzava ima ustav i zakon i jasno definiciju sto je poziv na rat,sirenje rasne,vjerske mrznje,pozivi na rusenje institucija sistema,to nije retorika to je krivicno dijelo

Admin smrdov
Gost
Admin smrdov

Svaka čast na smirujućim porukama Ministre da je sreće i oni s one strane morave da šalju umirujuće poruke a ne prijetnje i zapaljive poruke

brkoo
Gost
brkoo

Znači ovo se odnosi na predsjednika

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Koliki tutuk i bezkičmenjak moraš da budeš da ne voliš svoju zemlju,državu,sve mogu da razumijem ali da neko uporno hoće od Crne Gore da napravi srbijansku prćiju….NE…nikad!!!

Andrej
Gost
Andrej

E moj Nuhodzicu da je srece da svi oni razmisljaju kao ti daleko bi se bolje i zivjelo

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

39.000 Teslinih naucnih radova zapatano I niko ih nije otvorio
Ostalo rade Ameri .Oni su maznuli citave ormare. I rade na Teslimom principu

Istina
Gost
Istina

Tako je Ministre,…

LipaC
Gost
LipaC

Da se nastave razgovori, da Spc shvati da im se ne uzima nista, ne mogu nam popovi kolo vodit. Kakav je to nacim bre?? Podijelili su narod, zadojili ih mrznjom vadeci se na vjeru. Nema ovo veze sa vjerom, nema. Crkve ostaju dje su, idemo tamo kao i do sad. Popovi najvise vrijesjaju, sta je pricao Amfilohije o crnogorcima? Sto… Više »

Oki
Gost
Oki

Srbima je najbolje da odu u Sumadiju ona je opustela otisao narod na zapad…posto su istog cojstva i junastva neka u sumaxiju drze litije…Crna Gora je turisticka zemlja remete joj imidz…

Princip
Gost
Princip

Idite vi u sumadiju vas je manje😜

V.Bogišić
Gost
V.Bogišić

Ovo je uzelo zamaha .Država konačno mora reagovati .Demokratija prelazi u anarhiju.

aleksandar b.
Gost
aleksandar b.

King CG crkvene imovine, Mitropolit Mihailo, vječa nama bio.

Nenad
Gost
Nenad

Na litije vise ne idem. Mislio sam da je odbrana vjere u pitanju, ali vidim da se politizuje sve to. Mozda se sa zakonom ne slazem, ali isto tako ne zelim da se moja zemlja i identite satiru, a vidim da je to cilj. Znam da je to cilj, ispratio sam sve litije do sada.

Lav
Gost
Lav

Ti lijepo govoris

Roro
Gost
Roro

Nenade,pa ti si moj idol,jesi jesi..

Spuski
Gost
Spuski

Ja sam to odavno shvatio od kada su spisku pop koji je okupio većinom ljude sa kosova i sa strane pevali neprimerene pjesme od tada dovidjenja skupe

Dragutin
Gost
Dragutin

Detaljno sam pročito zakon i mogu reći da uopšte nije tako bezazlen kao što vlast priča. Odlučio sam. Od sada idem na litije. NE DAMO SVETINJE!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Pope opet ti ,procitali su svi vase lazi nece niko sa fanaticima,ostaste sami sa sobom,a sad neka vam je bog u pomoc nije vam lako sa svojom savjescu

Ulcinj
Gost
Ulcinj

Tako živio Nenade!

Staxe
Gost
Staxe

50 € za tebe da imaš za kladionicu…

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Nenade kakve litije kakvo branjenje svetinja,branjenje pravoslavlja,sve dje su i sto su branili ostalo je samo prah i pepeo.Ako hoves da vidis Evrope i budocnosti za svoju djecu i nekakvog boljeg zivota bjezi od ovih fanatika pravoslavnih jihadista.

Princip
Gost
Princip

Samo ti idi na litije. Cim povuku zakon nema vise litija i politiku ostavljamo politicarima.

Kaca
Gost
Kaca

Propaganda srpskih medija je ocigledna. Ne dozvolite da se gradjani CG osjecaju ugrozeno zbog ovih desavanja. Moramo sacuvati nasu drzavu, opet je pod napadima, i to zestokim napadima.

Banjanin
Gost
Banjanin

Poštovani Ministre,prvo provjeri ko su ti građani u CG,na desetine su ti koji vršljaju ovuda bez ikakvih kontrola sa stranim ličnim kartama,nas normalne sve ovo podsjeća na 90-te-čak i agresivnije,da li iko smije lojalnim građanima Crne Gore da ugrožava pravo i slobodu na bezbjedno kretanje,parkiranje,šetanje,imao sam priliku da se sretnem sa litijašima u suprotnim smjerovima ulice,znate kakvi su krvoločni pogledi… Više »

Marko
Gost
Marko

Samo dijalogom do rjesenja. Ali ne dozviti da nas ruse i prisvajaju nase.

Dzeni
Gost
Dzeni

Litije su prilika da se jos jednom pokusa sirenje srpskog nacional sovinistickog pokreta : svi srbi u jednoj drzavi, svim sredstvima i po svaku cijenu. U pamet se

Potomak Zrnov
Gost
Potomak Zrnov

Bravo Ministre čestitam na tako lijpoj i dobronamjernoj izjavi za sve građane CG nadam se da će vas shvatiti i dobar dio razumnih i normalnih građana CG i razmislit ozbiljno ‘čestitam’

Milos
Gost
Milos

Nadam se da ce se suzdrzati od govora mrznje i sirenje propagande. Ne znam sto su se okomili na crnogorce. Sta im to rade? Ne otima niko nikom nista. Procitajte malo

Brat nas
Gost
Brat nas

Mislis na onog penzionera u ” ostiku ‘ iz Niksica
Tvoj profa

Bato što kljuca
Gost
Bato što kljuca

Onoga je Bog kaznio pa od jeda pljuje po svima.

ljubovic
Gost
ljubovic

ministre vas sin koliko je odgovarao za ono ponasanje na utakmicu ,svi se sjecamo onih scena ,nemojte da drzite moralnu prediku dok to ne rijesite i ne rijesite slucaj ispred DELTE PREBIJANJE MLADICA ,KAD TO RIJESITE JA CU DA KAZEM POLICIJO RADIS PROFESIONALNO.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Imaš ih mnogo u prvom redu u dps.

CG vjecna je!
Gost
CG vjecna je!

Onaj koji zna, zapravo NE ZNA!
NE ZNA DA JE CRNA GORA VJEČNA! TO JE ZAPISANO U OVOM KAMENU.
Ne fali se ” znanjem” – niko ne zna sem Boga! A Bog ce pogledati namučenu Crnu Goru!
DA JE VJEČNA! AMIN.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Vječan je ovaj narod,a za drugo ćemo lako.

Sara
Gost
Sara

Samo je Bog iznad nas i on je taj koji zna, ovaj narod neka je vječan koji ne da svoje svetinje, vjeru i dušu!

marius
Gost
marius

I ako ima to su oni vjerovatno te im se drma pozicija, pa ufatise “zaklon” u litijama, jer vama svi valjaju koji su protiv ove nase nezavisne drzave Crne Gore. Toliko o njima. Nisu vam neki adut , budi siguran.

Send this to a friend