Politika

Nurković: Neprihvatljivo pozivanje na blokadu Crne Gore

Osman Nurković

Potpredsjednik Bošnjačke stranke, Osman Nurković, u izjavi za CdM kaže da su pozivi da se blokira Crna Gora neprihvatljivi.

Nakon što je usvojen Zakon o slobodi vjeroispovijesti, u nekoliko crnogorskih gradova organizovane su protestne šetnje. Na poziv Demokratskog fronta grupe građana blokirale su saobraćajnice u nekoliko gradova. Žestoka kampanja protiv države vodi se kako u Crnoj Gori, tako i u susjedstvu. U Srbiji pojedini mediji pišu neistine o stanju u Crnoj Gori, organizuju se protesti u Beigradu i Novom Sadu.  Tenzije su otišle toliko daleko da se sva ova kampanja prenijela i na sportske terene.

Nurković jasno poručuje da je pravo svakog građanina da nezadovoljstvo ili neslaganje zbog neke donešene odluke izrazi protestom, ali u skladu sa zakonima Crne Gore.

“Podizanje tenzija, izazivanje nesigurnosti kod građana i pozivi na blokadu Crne Gore je nešto što smatram neprihvatljivim. Država Crna Gora ima dovoljno demokratskog kapaciteta da sve eventualne pravne nesuglasice sa drugom stranom riješi dijalogom”, tvrdi Nurković.

On je u izjavi za CdM pozdravio odlučnost policije da očuva mir, zaštiti imovinu građana, ali i osudio svaki napad na pripadnike javnog reda i mira.

“Očekujem da će se sa adresa vjerskih poglavara i lidera opozicionih partija, vodeći se interesom očuvanja stabilnosti u državi, čuti poruke pomirenja, poziva na dijalog”, zaključio je Nurković.

M. Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PRAVEDNIk
Gost
PRAVEDNIk

Nurkovicu.ako ti je toliko stalo do mira i prosperiteta.zasto.ti i tvoji sunarodnici.gladaste OTIMACINU nasih Bogomolja. Koliko je Djamija izgradjeno.fakat ilegalno.tada ste cutali i vi i vlada.plaseci se da im ne uskratite glasove.sa cime bise izgubili Vlast. Cast izuzecima.koji sa svojom bracom Pravoslavcima i katolicima.protestuju.protiv.otimacine crkveni dobara.na koje se GRUPA iz vlasti nameracila. Ti.Nurkovicu.podsjecas me na Ugljanina iz Srbije.koji je bio… Više »

Sistem
Gost
Sistem

Ajde ti Nurkoviću nauči kako da čuvamo Crkve od vas. Da ste makar uzdržani bili kada je usvajan zakon o otimanju Crkvi, pa da te čovjek shvati ozniljno. Tada bi neko i pomislio da ste za neki “mir i stabilnost” . A ovako, glasate za otimanje Crkvi i još imate obraza da pričate nešto tuda i misliš da te neko… Više »

Region
Gost
Region

Gebels “ne radi u Crnoj Gori”. Jitlerov mag za ptopagandu je rkao “100 puta izgovorena laž, postaje istina”.
A vi ste 100.000 puta rekli da smo okupirani, da je Crkva samu sebe okupirala i ne vjeruju vam ljudi.
Ne vjeruju Pravoslavci, a ostali ksko hoće ka i do sad

Bajo
Gost
Bajo

Gradjani po Nurkovicu treba da puste da ih pollicia skupljena sa konca i konopca masakrira ulicama.A oni da se smiju i da traze replete. Ludilo.

Mladen
Gost
Mladen

Nurkovicu MCP i protestuje mirno i dostojanstveno. Mi nemamo veze sa bilo kojim politicarima. I u narednom periodu cemo protestvovati mirno i istrajati da se promjeni ovaj poguban zakon koji ste donjeli. Vlada je ta koja sve ovo izazvala jer nije htjela dijalog sa MCP i usvajanje njenih amandmana. Sad cemo dugo mirno protestvovati u skladu sa zakonom pa da… Više »

Sanja
Gost
Sanja

Dokle smo mi spali da se ovaj nesto pita, ovo mora da je samo dno

anti-fasizam
Gost
anti-fasizam

VelikoSrbi smirite se dok je vrijeme, oli cete napraviti sto ste napravili 90-ih !!!
Drzava Crna Gora ce se braniti svim sredstvima od vandala.

Sefket
Gost
Sefket

Gospodine Nurkovicu evo 30 godina trpimo neprihvatljivu kradju.Sad otimate crkvenu imovinu a kad i to opljackate ostaje vam privatno vlasnistvo da opuvate.Ubjedljivo najgora i najpohlepnija vlast koja je ikada vladala nasim prostorima je ova u kojoj ste i vi gospodine Nurkovicu.

Vojvoda Mirko
Gost
Vojvoda Mirko

Nurkovicu… posklapat i oslobodit bar podgoricu niksic budvu pljevlja kotor i bijelo polje a ove druge gradove neka zablokiraju odnosno zakljucaju…

Jovo
Gost
Jovo

gotov je

CG Ljuba Cupica
Gost
CG Ljuba Cupica

Pozivam sve gradjane Crne Gore da osnujemo jedan anti-fasisticki pokret. Pravo je vrijeme. Rastuci fasizam ili populizam ugrozava temelje ove drzave.
Pokret baziran na liberalnoj demokratiji, anti-fasistickoj tradiciji Crne Gore, patriotizmu i integraciji u Evropu.

U Gard slobodarska Crna Goro !!

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Muslimani su dosta puta do sad pokazali da Crnu Goru dozivljavaju kao svoju domovinu…za razliku od nekih drugih koji se stide svojih predaka!!!!

Maxim.
Gost
Maxim.

Da je vječna!

D porto melez
Gost
D porto melez

Nebojša bojiš li se od mugi.

Brza isidora
Gost
Brza isidora

Ajmo sad realno: Manastir Morača je iz 12. vijeka! Ko još može posjedovati dokaz da je isti imovina države Crne Gore!? On je imovina stanovnika – vjernika Crne Gore, a usput je u kulturološkom i istorijskom smislu imovina i svih stanovnika, nebitno da li vjernika drugih vjeroispovijesti ili ateista ili protestanata. Molim državne organe da povuku ovaj sramni zakon i… Više »

Mugi
Gost
Mugi

PA sto citas ti Nurkovicu ?! Nase vladike na to pozivaju svaki dan. No, vidite vi kako cete sa Tom pljackom…

Cejlon
Gost
Cejlon

Pozivaju na povlačenje sdamnog zakona

Prc CG
Gost
Prc CG

Cdm gdje vam je izvještaj o broju građana Crne Gore koji je večeras izašao na ulice,je li vas strah pa ne smijete????
Došao je i vama kraj još koji dan…

A mi smo ti ...
Gost
A mi smo ti ...

Koji br ?? 2000 gradjana ukupno to i nije neki protest u procentima ima vas 0,5 nezadovoljnih .

Teodora
Gost
Teodora

100 hiljada juče širom CG. Ima i drugih portala, pogledaj malo, začudićeš se. Samo u BP je bilo 12 000.

Cejlon
Gost
Cejlon

Min 12-13.000

Баранин
Gost
Баранин

Bravo cdm =dps

Hercegovina
Gost
Hercegovina

Psr stotina, najviše maloljetnih zgubidana i skitnics, koji očitp nemaju roditrlje

Ruto
Gost
Ruto

U Bijelom Polju 12 000, postoje video snimci litije pa kome nije muka neka broji, može prebrojati tačno u jedan broj. To je najveća masa koja se ikada okupila u istoriji Bijelog Polja. Kada je na čelu kolone episkop Joanikije zastao na gradskom trgu da održi govor, kolona se protezala sve do crkve sv.Petra. Snimala je UDBA sve dronovima, pa… Više »

Duducina
Gost
Duducina

Bolje mu je da radi svoj posao, eto koliko toliko, koliko mu je vjest !

Mark
Gost
Mark

Neprihvatljivo je da si ti ministar.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

A Mark brao.nasmija me xaxax

Bora Bora
Gost
Bora Bora

KAD BUDU NA AUTO-PUT BALVANE POSTAVILI..NO SUMU POSJECI TE SVUDJ NAOKOLO.JER CIM VIDE STABLO ONI SJEKU.

Nina 1
Gost
Nina 1

A tek komentari o gospodinu Milu i bilo kome na vlasti… I nasa je koliko i vasa CG, pa sto ne izadjosmo na ulice kada je bio taj problematicni rucak u Majamiju? Sto ne izadjosmo kad nam Sveto ote iz ustiju hleb, a slobodno se seta? Sto ne izadjosmo kad vidjesmo da nam zemlju prodaju tudjinama?itd.itd. Ovo bas ne bi… Više »

...
Gost
...

Nina 1, jesi li ti sebe razumjela bas dobro?

Ranko
Gost
Ranko

Ono sto je Nama kao Crnogorcima pripadalo pa oduzeto dekretom kralja Aleksandra,ono sto smo napokon povratili za sta smo se toliko borili,nazivate otimanjem,Moja Crna Gora,Moja Crkva Moji Crnogorci,DA JE VJECNA CRNA GORA

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Da je vječan ovaj narod,a za sve drugo ćemo lako.

Anonimous
Gost
Anonimous

Tek kada su shvatili da nema šale SPC je željna na dijalog. Ali kasno je. Ne znaš ti to…

Maxim.
Gost
Maxim.

Budizam da uzmemo mozda?

Zoran
Gost
Zoran

Crnogorska Mitropoliba ina oodrpku, punu podtšku Pravoslavaca u Crnoj Gori

Prc CG
Gost
Prc CG

Neprihvatljivo je Nurkovicu da amilo Đukanovic ruča ili večera u Majamiju i plaća ručak par hiljada kao i prenoćište,zbog toga Nirkovicu je neophodno je blokirati CG jer vi osim sile ne poznajete ništa!!!!!

MNE
Gost
MNE

Prc tebi , neprihvatljivo je i da tvoja, spc-a i ideologija velike srbije ne prihvataju da je drzava Crna Gora suverena drzava, sa svojim zakonom.Neprihvatljivo je da pljujes po drzavi u kojoj zivis , da kunes, da nipodastavas Crnogorsku naciju i vjeru , neprihvatljivo je da iz otetih crkava i manastira ubirate ogromne pare i iste koristite da srusite drzavu… Više »

Laki
Gost
Laki

Nacije se stvaraju decenijams,vjekovima.Jedino se crnogorska nacija zna tačan datum nastanka. Prvi put 12.7.1941 na Petrovdan na Cetinju.Drugi put 1.5.1945 kad je Tito potvrdio tu naciju.

Anonimous
Gost
Anonimous

Stvarno želiš da kažeš da treba SPC da oprostimo što je nazivala Crnogorce bravima i što je ukrala imovinu od CPC, onako kako jedino zna – iza ledja… Znači ako Milo ide u Majami, onda da vam oprostimo? Snovi pusti….

Blok
Gost
Blok

Crnogorska Mitropilija ništa ukrala nije no vi sada pokušavate da kradete. A da li dte “bravi” to vidite sami kad Njegoš ne može dobiti jedan dan kao praznik u Crnoj Gori, ili ste soklovi, ajkule, lavovi

Hercegovina
Gost
Hercegovina

A ne nego će tebe pitati Milo, gdje će putovati.. Gledaj ti svoga Amfilohija, šta vozi, koloko obezbeđuje voda sa sobom.. Ko to plaća..

Ostajte ovdje
Gost
Ostajte ovdje

Gospodo Srbi, zivite u drzavi Crnoj Gori. Postujte demokratske institucije. Sve sto ce se promjeniti jeste vlasnistvo crkvi I manastira u katastru. Ne nasjedajte na politicke poruke iz SPC, Srbije i Rusije jer necete zivjeti tamo nego ovdje.

Prc CG
Gost
Prc CG

Ovo je za tvoju informaciju jer si očigledno nepismen i neobrazovan,srpska zemlja u kojoj je SPC i ni jedna druga.Crnogorci postoje teritorijalno i nikako drugačije,jezik da i ne govorimo o tim smijurijama “crnogorski jezik”!!!
Znam ja da vi znate da je ovo istina zato vam i teško pada sve ovo jer smo mi svoji na svome.

nick
Gost
nick

Agresijom cete samo prije biti isćerani! Bolje se primirite!

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Evo dodji da me poceras sa djedovine, siguran sam da si veliki junak.

Lazine
Gost
Lazine

Djedovina ti je sirom Juge pa si svudj podvio rep

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ako budu plakale jedne majke,plakaće i druge,pa ti je bolje da ne misliš o nikakvoj ćeraniji bilo koga.

Blaki
Gost
Blaki

Divim se tvojoj ” pameti”….

Zoran
Gost
Zoran

Ime ti govori koliko volis zemlju u kojoj zivis. Nikad se kao drzava nismo zvali Srbija, zastava nam nije bila ista nikad, vojska nam se zvala crnogorska a njihova srpska , zasto? Citaj knjige a ne kurir. Obrazuj se…

srb
Gost
srb

A koliko Crnogoraca zivi u Srbiji ?

Muzil
Gost
Muzil

Nijedan sve su asimilovani svi dorcolski pricaju psuju mrze zavicaj

Rutović
Gost
Rutović

Neće se promijeniti vlasništvo crkve, pa kad bi sad zaratili. Sve ste pokrali, pa ste na svetinje udarili, i takvu nazovi državu da vam neko poštuje. Kuš bre, kuš!

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Znate vi dobro kako,zasto i zbog cega-samo vas mandati,vlast i pare interesuju.Malo li je 30 godina prevare i rasturenih firmi ,,dobri domacini,,?Zar treba i ono nase najsvetije da rasturite da zadovoljite licne potrebe?

Blaki
Gost
Blaki

Svojim ponašanjem ste to rasturili.

Vojvoda Mirko
Gost
Vojvoda Mirko

Nema rasturanja… samo ce bit vracene nama cije su bile prije nego ste ih oteli u krvi.. ako se ne smirite tako cete ih i vracat!!

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Mudri vojvodo… ti bi malo vodio omladinu u pogibiju?

Mila
Gost
Mila

Zašto ih ne Hapsite dosta su nam život zagorčali

Jonuz
Gost
Jonuz

Nema vise…. sto ste hapsili hapsili ste.

Srbin
Gost
Srbin

Videces nurkovicu da je opravdano srbi u CG mogu I treba da blokiraju celu CG . takodje razlaciti milovu policiju sirom zemlje a ne svi na jedno mesto gde ste laka meta

Mila
Gost
Mila

Srbi iz CG nijesu ugroženi nego smo mi jadni sa njima
Nikome ne smeta taj zakon osim njima

Blaki
Gost
Blaki

Koliko vidim, ti si kao neki taktičar…
Bolje bi ti bilo knjigu u šake….

Anonimous
Gost
Anonimous

Ovdje vas je samo 2% negrađanskih anticrnogoraca. Nema vama budućnosti… Samo crvena zvjezda…

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

SRECNA NOVA GODINA NARODE
Pozdrav sa mog drvete I zagrlite po jedno drvo koje daje snagu I ljubav
I da se manje sadjate po ovijeh portala

dejo
Gost
dejo

nego dje je preshednik jel se jos pati u majami dok sirotinja mu ljubi skute neko ce reci pa i mi svi ljetujemo i svi smo bogati samo preko svoji posrednika iz dps sve je uzo i prodo da sacuva sebe jer je ucijenjen za rat i sverc a ovi ga sa zapada drze u saci i dok god ispunjava… Više »

Haris
Gost
Haris

Vsla dosta je ispunjava veljesrpske ciljeve.

dejo
Gost
dejo

pozdravi harise gospodju mamu

Anonimus
Gost
Anonimus

Ajde bre vise sta se glupirate, moze mu se, i nek ruca i nek spava dje god zeli !

MAKANJA
Gost
MAKANJA

U Spuž samo u Spuž!Tamo i pripada,a sve mu džabe djaolji mu ga ne iźeli!!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Evo Crnogorci lideri u regionu đe je minimalna plata tek sad 222e a bila je prije pola godine 193e od danas lider u regionu zvanično zaostaje za Srbijom 30e od danas neto minimalac je tamo 255e a najavljuju u septembru novo povećanje. Znači naši Security, Prodavci i radnici u pekari zaostaju sa Srb za platama.Srećna Nova Godina

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Neprijatelj je i 1918g blikira cg..nasilnim putem.Jedinstven sliucaj u Svijetu da je Saveznik okupura Saveznika.

Sistem
Gost
Sistem

Kralj Nikola je bio više no iko za to ujedinjenje. I svuda pisao da smo Srbi. A to je bila Kraljevina Srba, hrvata i slovenaca… A ujedinjenjebjebizvtšio drugi tođeni Cetinjanin, Njegov unuk. A da je to ujedinjenje bilo loše ne bi valjda imali još dva pislije toga. Ima li čoče primjera takvog đe u svijetu, da neko odmah pošto se… Više »

Gibanica
Gost
Gibanica

To je bio ‘ TROJANSKI KONJ ‘ klasični , kakav se desavao vec mnogo puta , ali evo , trebalo nam je skoro 100 godina da ispravimo štetu i možemo maltene pričati unucima o borbi koju smo vodili za vraćanje nezavisnosti , i to ponosno jer je jedan od rijetkih primjera , dje je mnogo manji uspio da se odbrani… Više »

Sistem
Gost
Sistem

Kralj Nimola I svi Petrovići su po tebi Trojanski Konji, pa imamo ih više mo Troja. Troja je imala samo jednog, a mi argelu izgleda i sve Petrovići.
Ko povjeruje u to, nije onda figurativno Trojanski konj neho “Crnogorska mazga”

Vesi
Gost
Vesi

Naravno da je neprihvatljivo isto kao što je par porodica i politicara poharalo drzavu

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Kad se ova srpska iredenta s’ekira za drzavu pa to je vise od vica za drzavu koju ne mogu od krvi gledat a vjernici pricaju o svetinjama

Blok
Gost
Blok

Pistoje hiljade primjera, kao “Žuti prsluci” i u Francuskoj o “blokadi države”.
Ali neće te naći ni jedan primjer da je Država nspala Crkvu sem ovaj u Crnoj Gori

Haris
Gost
Haris

Postoji hiljade primjera da je crkva u okviru države, a niđe nećeš naći da tuđa crkva okupira tuđe svetinje i proglasi ih svojim, odnosno druge države.

Harisov amidža
Gost
Harisov amidža

Vrći se kući, ništa ti nećemo.

Blok
Gost
Blok

Pa naravno da niđe nećeš to naći. To i ja kažem toga nema i prstanite sa glupiranjem

Cejlon
Gost
Cejlon

Sami sebe okupirali, nađi takav primjer

Joo
Gost
Joo

Kako neces….pa drzava Srbistan je 1918.-e napala i okupirala CG i CPC……

Blok
Gost
Blok

Da i okupirala Crkvu i ostavila sve kao čto je našla, svakog Sveštenika na istom mjestu na kojem je bio. Koja je to okupacija o čemu pričaš

Rašo
Gost
Rašo

Blok, kažeš da je država napala crkvu. Kad je Srbija upisala hram Svetog Save u beograd na državu Srbiju niko nije ni prstom mrdnuo, kad Crna Gora to isto radi onda je to napad na crkvu . Upravo dešava se napad na Crnu Goru samo je crkva izgovor.

Blok
Gost
Blok

Hram Svezog Save se ne vodi na Držsvu Srbiji no je u posjedovnom listu na Crkvu. Ali kao i obično u klasionic si to čuo od nekog ko je čuo od nekog ko je čuo

Ccc
Gost
Ccc

U francuskoj je zakon isti za crkve osim sto je kod njih godina 1905

Rade
Gost
Rade

Ali u Francuskoj niko nije protiv crkve, Makron ne pravi svoju partijsku pa da oduzme hramove katoličkoj a da svojoj “Dps-ovskoj”.

Blok
Gost
Blok

Pistoje hiljade primjera, kao “Žuti prsluc” i u Francuskoj o “blokadi države”.
Ali neće te naći ni jedan primjer da je Država nspala Crkvu sem ovaj u Crnoj Gori

Ljesnjanin
Gost
Ljesnjanin

Sto cine popovi evo ih dosli ovdje sa Vijesti…
E nece moci da ste iznad Drzave Crne Gore

Podgorica
Gost
Podgorica

SPC da vrati oteto, nego da se svetosavci ne zalijecu previse da I’m ne bude usko po Crnoj Gori

Jonuz
Gost
Jonuz

Izadji brato. Znas dje smo

CT Vusur..
Gost
CT Vusur..

Ovo trebamo postovat braco masa Bosnjaka je na strani Amfilohija NE nasiedajte

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Ahahahahahahahahahaha, vic godine…..

Osman Grabulja
Gost
Osman Grabulja

Dijalog je kad ti neko ponudi 132 amandmana i ti za pola sata odboješ svaki!

Haris
Gost
Haris

Dijalog je kad ti neko okupira svetinje i još hoće svoje uslove da bi ti ih vratio aaaaaaaahahahahahaha

Harisov amidža
Gost
Harisov amidža

Evo i daidža kaže da te nećemo biti.

Pgpg
Gost
Pgpg

Srbi vrijeme je da nakon 100 gidina vratite otete svetinje Crnoj Gori i crnogorskom narodu!

Kenjo Stankov
Gost
Kenjo Stankov

Pg Da se vrati ime drzavi Zeti ovo je okupatorsko ime Svar Vald,Gora Crna ili zuta.Prestolnicu ocemo u bedem Zabljackog Grada.ZETA s Primorjem napolje iz 4 nahije

Bnjj
Gost
Bnjj

A da vi vratite opljačkanu imovinu od 1989god

Haris
Gost
Haris

Vakat je! Nikad više 1918.!!!

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ko otima i kome se otima kada po izjavi Vaseljenskog patrijarha u crnoj gori postoji i samo je postojala jedna jedina kanonska crkva,a to je srpska pravoslavna crkva i njena mitropolija crnogorsko primorska i njene eparhije i da se nikad neće priznati nvo cpc i njen raščinjeni sveštenik miraš.

Joo
Gost
Joo

Onajkojinemapojma…….te svestenike je rascinio Risto i njegova banda jer su videli da ti svestenici za razliku od Rista nisu krimosi i vole svoju CG…….

FENIKS
Gost
FENIKS

SRBIJA I NJEZINA ISPOSTAVA SPC NECE VLADAT CRNOM GOROM

21 maj 2006
Gost
21 maj 2006

Dabogda vi iz BS i Risto ne odlučivali o bezbednosti CRNE GORE ,, ove povorke Ristove imaju istu simetriju kao vaše Nurkoviću iz 2014.

Neka to
Gost
Neka to

neka to, ti nebi uopste slavio 21 maj 2006 da nije BS .A kao drugo nemoj prosipat neku glupu silu i uporedjivat Islam u Crnoj Gori sa Ristovom propagandom .Zato ti ne vjerujem da si za Crnu Goru,ali bi malo vatre da bacis izmedju nas i Crnogoraca.
ili se prisjecas 21.06 .2006 kao tuznog dana

Miro
Gost
Miro

Pa ovo nije država Crnogoraca nego vas iz BS. Vi vladate, vi se zapošljavate u svim institucijama, vi dobijate stanove, vi pljujete po Njegošu. Crnogorci su danas na ulicama sa svojim sveštenicima a vi u partijskim foteljama. Ovo je vaša država a ne naša.

Atos
Gost
Atos

Iz BS i ostale manjine itekako utiču, čine pola Vlade. A Crnogorski Mitropolit sa time nema veze jer Nujodžić, Zenka, Đeljošaj i ne znam ko već o tome razmišljaju, o bezbjednosti Crne Gore

boki
Gost
boki

Da su dzamije na udaru ne bi tako pričao….

Bole
Gost
Bole

Crkva nije na udaru. Crkva, popovi, mogucnost molitve i svih vjerskih obreda ostaje netaknuta. Na udaru je biznis koji je zamislila crkva, da bez placanja poreza se bavi biznisom – hotelijerstvom, zgradama, iznajmljivanjem stanova, sklapanjem ugovora sa hipermarketima da asfaltiraju put, pa da dobiju ogromne povrsine za diskonte (na teritoriji koju je crkva sama sebi uz par cinovnika propisala). Dakle,… Više »

By the way
Gost
By the way

Ako je potrebno dokazivati čije je vlasništvo zašto ne tražiš da se dokaže porijeklo imovine ljudi koji decenijsms vladaju Crnom Gorom?

Joo
Gost
Joo

BTW…..crkva puno duze okupira CG…..vec 100 godina….idemo redom…….u cemu je tvoj problem da crkva dokaze vlasnistvo…..da dokazu da nisu radili malverzacije sa prodajom crkvene imovine i licnom upotrebim kesa od tih malverzacija……kriminal je kriminal pocinio ga pop ili politicar……

By the way
Gost
By the way

Ja nemam nikakvih problema ni sa crkvom ni državom. Pričaš o malverzacijama? Limenka? Petlja autoputa, MA? Da nabrajamo još? Ko je okupiran? Ako je imovina upisana u katastar, da se vidi po čijem je odobrenju to urađeno. Bojim se da rezultat te istrage ne bude baš po volji gazdama.

Cejlon
Gost
Cejlon

Ne na udaru je direktno Crkva a to što ti nabrajaš su samo smješni izgovori

Haris
Gost
Haris

Ada čije su džamije no Crnogorske, nijesu valjda ruske ili srpske.

Ruki
Gost
Ruki

Malo ste ih porusili po bosni

Dkdk
Gost
Dkdk

GOSPODINE NURKOVIĆU DOŠAO JE KRAJ OVOM VAŠEM ROBOVLASNIČKOM SISTEMU… PAPAAAA

Haris
Gost
Haris

To i ja pričam, dosta je 100 godina okupacije, pa da ti je iz oka, a ne kao spc iz tuđe države.

Istina
Gost
Istina

Tokom agresije na Bosnu srušeno je 613 džamija, 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vakufskih objekata. Sve to pod patronatom dobro poznate, ali zasigurno pogrešne kuhinje Beogradske. Uglavnom tada niko u Crnoj Gori nije protestovao i tražio da se agresija i rušenje Bogomolja zaustavi. Sada kada Crna Gora želi da stavi tačku na zlu sudbinu… Više »

Maxim.
Gost
Maxim.

Dijalog,razum,sačuvajmo Crnu Goru,sačuvajmo dušu,nije sve u novcu!

Staxe
Gost
Staxe

Nurkoviću,uvijek ste bili faktor stabilnosti u CG… naravno, dok ste mislili svojom glavom…

Румија
Gost
Румија

Сједи 1 !

AMG
Gost
AMG

Treba uvesti materijalnu odgovornost za izgovorenu riječ za nosioce funkcija. Pa kad poslanik Mandić pozove ratne drugove da se spreme, da može uzmenireni građanin fino da presavije tabak pa na sud – odšteta za unošenje nemira, 5000 eura. Ajmo dalje, ko je sljedeći.

Slobo
Gost
Slobo

Ti se vrati u Rožaje

FATIC
Gost
FATIC

Crna Gora je Crnogoraca svih vjera.
NIJE NA PRODAJU

Bnjj
Gost
Bnjj

Vi blokirate život u Cg evo decenijama, ljudima ste sve oduzeli još vjeru zadnje utočište je ostalo da im uzžete

Mark
Gost
Mark

A tko je prvi počel? 🙂

Haris
Gost
Haris

Još daleke 1918. evo 100 i kusur godina!!! Vakat je!

Mark
Gost
Mark

A šta je bilo 1758. To ste zaboravili?

Gigo
Gost
Gigo

A prihvatljivo je da se blokira proslava Njegosevog rodjendana???

Haris
Gost
Haris

Slavi, brani li ti tko??

Gigo
Gost
Gigo

Brani BS da bude drz praznuk. I tebi to ok???

DRAGON STRIKE
Gost
DRAGON STRIKE

Kada ce Drzava Crna Gora da donese zakon za rusenje dzamija i kada ce Turska da plati ratnu odstetu Crnoj Gori za napad za zlostavljanje za sankcije za geto i za sve sto su radili Turci u ime njihovog alaha i proroka muhameda koji je inace pedofil

Boško i Samir
Gost
Boško i Samir

Nikada necemo dozvoliti da se ruse crkve i dzamije…!!
Jedino cemo takve budale kao sto si ti da protjeramo u SRB…

Pero zabjelo
Gost
Pero zabjelo

Ja bih da svi izadjemo na ulice ali bas svi i da ih sve maknemo.
I DPS I DF I SDP I SVE OSTALE.
Pa u Tender oglase nazovemo ofrlje nekog sto prodaje nesto da bi pretekao i nagradimo ga pozicijom.

Edison
Gost
Edison

Ovo je slično situaciji kada je Milošević pokrao lokalne izbore u Srbiji. Rješenje je bilo lex specialis. 🙂 Istorija je učiteljica života. 🙂

Niki
Gost
Niki

Tako i ovi iz srbije pokrali Crnogorske svetinje 1918. i misle to je njihovo. Neće moći, oteto ima da se vrati!

Edison
Gost
Edison

@Niki. Ipak mislim da ćete disko klubove praviti na nekom drugom mjestu. 🙂

Joo
Gost
Joo

Ipak mislim da cete okupatorske srbijanske zastave uskoro skidati sa Crnogorskih svetinja…..

Edison
Gost
Edison

@Joo-Viki. Eventualno bi možda mogao matine. 🙂

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Mnogo toga je neprihvatljivo,ali vi koji ste u vlasti morate prvi da vodite računa o tome što odlučujete i o tome da vaše odluke ne izazovu nešto što je neprihvatljivo.

Bole
Gost
Bole

Da ti znas za sta tacno setas, prvi bi posao kuci i rekao sebi u bradu auuu.

Joo
Gost
Joo

Znaci za vecinu kriminalaca jeneprihvatljiv zakon po kojem su osudjeni….i sta sad….treba ukinuti svaki zakon koji se nekoj manjini ne svidja….ajde batali……

Kojo
Gost
Kojo

sta je Nurkovicu…neprihvatljivo ti a? pa ti pravac u Anadoliju odakle si dosao…tamo radi sto ti volja.

Sjeverac
Gost
Sjeverac

Ti si Kojo obicna neznalica.
Bosnjaci iz CG niotkud nijesu dosli, vec ste vi dosli sa Karpata.
U nasim genima je prema svim Svjetekim istrazivanjima najveci procenat domisilnog-iriskog porijekla.
Tako, podji ti zajedno sa Turcima i na Karpate i u Anadiliju, jer je ovo nasa zemlja zajedno i Bosnjaka I Crnogoraca, Albanaca i Hrvata.,

Niki
Gost
Niki

Prije će biti da si ti došao!

Logički
Gost
Logički

Kojot: Onda si ti sa Peloponeza. Tvoji preci su prihvatili grčku vjeru, kao Nurkovićevi tursku. Dakle, kojote, pravac Peloponez!

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Zapali ti neko kuću,pa poziva na mir. To može samo u ovakvoj CG!

Miki
Gost
Miki

Ukradi mi kucu pa protestvuj i povredjuj policajce kad treba da pocne postupak povracaja pravom vlasniku.

Niki
Gost
Niki

Otme ti neko svetinje 1918.-te i sad veli hoće vlasnik da mu ih otme, to ima samo u srbijU.

Niki
Gost
Niki

Neko ti otme kuću i poslije još protestuje što tražiš svoje da ti vrati. To može samo u srbjU.

Bole
Gost
Bole

Gavrilo, ukradene kuce se moraju vratiti. Pravo na vjeru i sve sto uz to ide ce zadrzati svaka crkva. Nazalost, popovi su poletjeli za biznisom i novcem, a na jos vecu zalost, vjernici to ne vide i mrznu da bi spc kroz nelegalan biznis iznijela sto vise neporezovane zarade u Srbiju. Al dobro, dako progledate.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Stidi se Nurkovicu. U Crnoj Gori vas nijedan Crnogorac ne dira i radite i zivite bolje od nas Crnogoraca i nikad vam svetinje odje dirali nismo a ti nama tako vraces stajes na stranu neprijatelja Crnogoraca i jos ocete svetinje sa njima da nam otimas. Umjesto sa strane da stojis i ne mijesas se ti nam dobro losim vracas.

Bar
Gost
Bar

Ajde procitaj jos jednom sta je reka…. ““Podizanje tenzija, izazivanje nesigurnosti kod građana i pozivi na blokadu Crne Gore je nešto što smatram neprihvatljivim. Država Crna Gora ima dovoljno demokratskog kapaciteta da sve eventualne pravne nesuglasice sa drugom stranom riješi dijalogom”, tvrdi Nurković.

Muzil
Gost
Muzil

Kad je nesto dobro doslo iz srbije u CG nikad nista sem zla i nesrece

FATIC
Gost
FATIC

“Crnogorac” TI SI VOLIS ONO STO SASVIM SUPROTNOM CRNOGORSKOM DUHU

Niki
Gost
Niki

Crnogorske svetinje su otete još 1918. i sad okupatorska spc misli da može silom da ih zadrži i stopira vraćanje Crnogorskoj Pravoslavnoj Crkvi! Nikad više 1918.!!!

Bole
Gost
Bole

Svetinje niko ne dira, vracaju se u vlasnistvo crnogorskog naroda, dje im je po prirodi i mjesto. Jednako ce popovi sluziti Bogu u njima, jednako ce se vjernici moliti u crkvama. Jedino popovi nece moci da iznesu milione u Beograd stecene na nelegalan nacin, al to nije ni sustina Crkve, zar ne?

CT Vusur..
Gost
CT Vusur..

Puno je Bosnjaka na stranu Amfilohija i nase SVETE Mitropolije ne mlati Crnogorac (da niesi elemet ubaceni)?

Send this to a friend