Politika

Obijene prostorije Socijaldemokrata

Tokom noći došlo je do obijanja prostorija Socijaldemokrata Crne Gore i pritom je otuđena informatička oprema veće vrijednosti.

To je saopštio portparol ove partije Stefan Šuster i naglasio da je ovo drugi napad na prostorije SD-a , nakon što su u februaru ove godine ulazna vrata prostorija izlijepljena fotografijama sa neprimjerenim porukama.

“Naravno, Socijaldemokrate su, kako to nalaže procedura u ovakvim slučajevima, obavijestile nadležne organe, koji su u jutarnjim časovima izvršili izviđaj na licu mjesta. Nažalost, ovi događaji su posljedica namjernog, konstantnog stvaranja klime nepovjerenja u integritet institucija sistema, u kojoj razne političke partije i određeni društveni akteri svojim nepromišljenim izjavama značajno doprinose narušavanju navedenog povjerenja i stvaranju utiska da je država nejaka, sa nedovoljnim kapacitetima da do kraja istraje u svojim postupcima i odlukama”, dodao je on.

Šuster navodi da ponovni napad na njihove prostorije, daje im za pravo da naglase ispravnost njihovog političkog djelovanja, budući da su, kako dodaje, šprethodnih dana, meta destruktivnih političkih struktura i njihovih “građanskih” saveznika, koji, tvrdi on, čine sve da destabilizuju državu Crnu Goru i fingiraju slabost njenih institucija.

“To im Socijaldemokrate nikada neće dopustiti, već će se veoma aktivno, isključivo demokratskim sredstvima, boriti protiv takve nazadne politike”, zaključuje on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ranko
Gost
Ranko

SD je jedina partija koja valja u ovoj nasoj drzavi, a ove ostale partije pogotocu DF mogu samo da se slikaju za uspomenu, ne verujem da je nekom iz DFa privalio koji milion u dzepu pa je hteo da se obogati od strane SDa, malo im je milion eura u dzepu hoce jos koji milion.

Zrno
Gost
Zrno

Mozda nesto o tome zna Rodni,jer je blizak drazinom frontu,onako slucajan prolaznik???

Jokan
Gost
Jokan

Nedopustivo.

cinik
Gost
cinik

I dvije limenke Pepsi.

Caco
Gost
Caco

Dusmani! Nista vam ne mogu. Njmladja prtija u CG, a trn ste u oku od samog osnivanja. To pokazuje vasu jacinu! Samo naprijed!!!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Podrška za SD! Budućnost je vaša!

Send this to a friend