Politika

Obradović o grafitima u Beranama: Dobro poznat potpis tajnih službi

Demokratska Crna Gora snažno osuđuje pojavu primitivnih, mrziteljskih i šovinističkih grafita u Beranama, saopštio je predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović.

“Domet ovakvih činjenja je oduzimanje Beranama reputacije sredine u kojoj su multietnički i multikonfesionalni sklad na zavidnom nivou. To nalogodavcima iscrtavanja grafita, očito bode oči. Slično su pokušali i prije izbora 30. avgusta, šovinističkim grafitima na kojima smo prepoznali dobro poznat potpis tajnih službi da izazovu nemir i podjele, ali nije im uspjelo. Beranci su ih prozreli”, kazao je predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović.

Napominje da će im dobri međuetnički i komšijski odnosi u Beranama, “kao i u svim takvim sredinama u Crnoj Gori još dugo smetati jer ih je nemoguće narušiti”.

“Nemaju oni toliko ni farbe, ni sprejeva, koliko ljudi različitih nacija i vjera znaju da su u Crnoj Gori upućeni jedne na druge i da će uvijek biti. No, bez obzira na to, zahtijevamo da policija preduzme hitne mjere na otkrivanju počinilaca ovih sramnih djela, koji očito pokušavaju da po nečijem nalogu naruše multietnički sklad. Oni se moraju sankcionisati jer se ne smije dozvoliti nikome, da i ma na trenutak posumnja u održivost građanskog i multikulturalnog koncepta naše države”, zaključio je Obradović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
freeMNE
Gost
freeMNE

A daj druže kome se obraćaš,pale vam prodavnice i prijete sugrađanima druge nacionalnosti.To su vaši glasači,litijaši htjeli da priznate to ili ne.
Na kraju krajeva vi sta na čelu tajnih službi,nađite počinioce

Kurjak
Gost
Kurjak

Pa nadji ko je Obradovicu?Tajne sluzbe su sada tvoje?Ustvari i prije su bile tvoje,ti si iz DPS presao u Demokrate…

SANTA MARIJA
Gost
SANTA MARIJA

I cerade po Niksicu, njihovi cuvari su potpis tajnih sluzbi. I da je tako vi rukovodite tajnim sluzbama.

Gradanin
Gost
Gradanin

Po Vasem bice da su i predstavnici lokalne uprave gdje vrsite vlast za vrijeme radnog vremena sa majicama oznacenim Opstina berane potpis tajne sluzbe!
Nemojte bez dokaza soliti pamet zdravom razumu!!

Jovan
Gost
Jovan

Ko je sad na celu tajnih sluzbi?

Progres
Gost
Progres

Poštovani gospodine Obradoviću, prvo gramatiku u ruke (makar i srpskog jezika), pa onda u javnost ižljegnite, vi ste polupismeni čovječe…

Markisa1
Gost
Markisa1

Nem vecih lazova od vas i nove vlasti. Za sve vam je kriva neka tajna sluzba a na vlasti vaša politika.

Berane
Gost
Berane

A jes mi Beranci to znamo i bez tebe da ista kažeš ! Kaže tajne sluzb ne ne ne zar on misli da smo mi budale !.

Send this to a friend