Politika

Od Gazivode zavisi hoće li za Kašćelana ruku podići

Opština Cetinje foto:CdM

Ukoliko odbornici SD-a danas ne budu na sjednici Skupštine Cetinja, Aleksandrar Kašćelan (DPS) neće biti izbaran za gradonačelnika, a to znači da nas čekaju novi izbori.

Kašćelan je juče trebalo da bude izabran, ali nije bilo kvoruma.

Danas će sve oči biti uprte u SD. Najviše u Ivana Gazivodu čiji se dolazak očekuje da glasa za Kašćelana, jer, kako saznaje CdM, Ivan Ivanović (SD) neće doći ni na današnju sjednicu.

Ako Gazivoda danas smogne snage, sve će biti završeno, a ako ne, biće to opasan šamar DPS-u i signal da će Cetinjani ponovo na birališta.

Bilo kako bilo, ovo je dan D za Cetinje. Hoće li koalicija proći test, vidjećemo danas.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Gazivoda, sjedi kući danas da bi mogao iz kuće izlazit sjutra. Da se bar malo spasiš jer si se osramotio pred tvojim cetinjanima

Macan
Gost
Macan

Izgorelo Ct kad je doslo da gazivoda donosi odluke ako dps ne prelomi i raspise nove izbore izgubi svoje birace

Milena
Gost
Milena

Najgora partija sd novi izbori i imamo apsolutnu vlast

Brano
Gost
Brano

Neka budu novi izbori da vide Cetinjani ko je SD.otkačite te ih vidi se da su Ranjova škola pokvarena

Mijo
Gost
Mijo

Kuku, ako Cetinje zavisi od Ivana Gazivode, propalo se.

Bobo
Gost
Bobo

Ivan Gazivoda, izigrava velikog politicara koji moze da ucjenjuje. A vidjecete danas, ima da dodje prvi u opstinu i glasa za Kascelana. Briga njega za Ivana Ivanovica i bolnicu. Da je tolko brizan ne bi cerku ljekarku zaposlio u Beograd, no na Cetinje. Velji Crnogorac???

Striko Joko
Gost
Striko Joko

Pitajte dr Mila Jankovića što misli o ovima iz SD-a. Sad DPS treba da povuče pravi potez i ide na nove izbore na Cetinjuu. Ne treba se bojati da će zbog toga SD izaći iz koalicije na državnom nivou. Laž je da ikada SDP dok je bio u vlasti ucjenjivao DPS. Bio je teških razgovora i pregovora, to je istina.… Više »

gagi
Gost
gagi

Ovo nije dan “D” za Cetinje,nego dan “F”,dan fukarluka od obije politicke partije, i DPS-a i SD. Sramota sto rade,dje im je savjest i obraz prema svojim biracima.Na DPS smo navikli sa njihovim blefovima,ali SD,dje vam obraz(u ovom slucaju ga nemate)gospodo Doktori,na koga se vi lijecite,SRAMOTA i BRUKA.

Dobronamjerni
Gost
Dobronamjerni

Novi izbori su jedino pravo rješenje za ovo stanje. Tada će DPS imati većinu.

burazer
Gost
burazer

Zasto ne napisete da Ivanovic nije na Cetinju vec u Francuskoj i da je to jedan od razloga zasto nece doci?

gagi
Gost
gagi

burazer,dezinformacija,nijesam znao da dr Ivanovic “cisti snijeg”sa svoga vozila Fiat Stilo,prije sat vremena,u tu ‘tvoju’ Francusku.Polupalo lonce,nemas potrebe sam sebe obmanjivati,jer je Dr Ivanovi na Cetinju

ana
Gost
ana

drGazivoda bio direktor Cetinjske bolnice, ostavio je ruiniranu. sad je renovirana, pa bi opet direktor da bude, zvanje dr zaboravio

Bisera
Gost
Bisera

I Ivan G.i Ivan I. su pokazali koliki su interesdzije i neka ostanu pri tome..Ne bore se oni za dobro naroda i grada..Niko vise u CT o njima lijepu rijec ne moze reci sto god oni napravili.

Send this to a friend