Politika Marković čestitao Dan opštine Gusinje

Od početka mandata Vlade u sjever investirano više od milijardu eura

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je danas 5. avgust – Dan opštine Gusinje predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Dženanu Radončiću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

“Crna Gora nikada nije bila više uvažena u međunarodnoj zajednici, niti je imala dinamičan ekonomski rast kao u posljednje dvije godine. Efekte takvih dostignuća i Vladinih politika osjeća i sjever Crne Gore i oni se posebno ogledaju u činjenici da će do kraja godine, a računajući od početka mandata ove Vlade, investicije u sjeverni region premašiti milijardu eura“, naveo je Marković.

Kako dodaje, svjesni da je snaženje saobraćajne infrastrukture preduslov ukupnog ekonomskog razvoja, više od 11 miliona eura ulažu u rekonstrukciju puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, koji će po završetku biti dio moderne saobraćajnice Podgorica – Gusinje preko Albanije.

Uvjeren je, kaže, da je njihov odnos prema opštini Gusinje potvrđen i realizovanim investicijama iz kapitalnog budžeta, kao i onim koje se u periodu pred nama odnose na izgradnju i modernizaciju lokalne infrastrukture i stvaraju preduslove za razvoj turizma i proizvođačkih kapaciteta u poljoprivredi.

“Opštinski praznik prilika je da uz čestitke građanima saopštim da visoko vrednujemo patriotski odnos naše dijaspore, kojoj je Gusinje rodna gruda. Ništa manje, cijenimo i doprinos svih građana Gusinja očuvanju multietničkog i multivjerskog bića Crne Gore, na koje smo ponosni”, ističe se u čestitki Markovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stojser
Gost
Stojser

Fabrika radijatora Gusinje. Kako to krasno zvuči

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Jel to uračunao dionicu autoputa koja je 800 i kusur miliona evra? Hahaha garant jeste.

Nagib
Gost
Nagib

Prelipo nam je…U Luxembur,Dojclan,Olandiju….

Rajan
Gost
Rajan

NO COMENT

Govedo izRasove
Gost
Govedo izRasove

Šta reče, nekome je prebačeno milijardu, alo, slabo se čuje, tu tu

Alan
Gost
Alan

100 000 000 000 je uloženo u Sjever.

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Da ga niste malo premazali…1000 meleona u šever,pa dje su,evo samo na jedno pitanje neka odgovore ,koliko je fabrika otvoreno

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Opet ova laž ?

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Mozda u neke privatne investicije a sto se tice tog sjevera o kom ti pricas ja pojma nemam to su neki razliciti sjeveri ili mjesta na sjeveru ili mozda govoris o sjevernom polu..??

Gusinje
Gost
Gusinje

Najbolji ljudi,miroljubivi,dobri drugovi,vole svoju Drzavu i pravi su Ambasadori nase Drzave sirom svijeta posebno u New Yorku,zato nasa Drzava mora vise da ulaze u najljepsi kraj na sjeveru,Gusinje

Send this to a friend