Politika

Odbornici SNP-a neće prisustvovati sjednici u Kotoru

Odbornici SNP- Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik neće prisustvovati današnjoj sjednici Skupštine opštine Kotor na čijem je dnevnom redu smjena predsjednika opštine Vladimira Jokića i ponovno vjenčavanje starih partnera SDP i DPS, saopštio je u ime odbornika Baćo Ivanović.

<<<Kotorske igre bez granica: Hoće li Jokić danas biti smijenjen?<<<

Kako ističe, oni će ostaviti  SDP-u i DPS-u da uživaju što mogu ponovo da obznane svoju vezu koju nikad nisu ni prekidali.

“Podsjećamo da je ta veza bila neraskidiva u proljeće 2016.godine kada smo mi inicirali smjenu tadašnjeg DPS-ovog predsjednika opštine dr Aleksandra Stijepčevića. Tada je SDP glumio opozicioju na državnom nivou, a na lokalnom dobro čuvao vlast sa DPS-om i  odbio naš zahtjev da podrži smjenu DPS-ovog gradonačelinika. Sada, tri godine kasnije opet SDP na državnom nivou glumi opoziciju, a u Kotoru sa DPS-om ruši opozicionog predsjednika i opozicionu vlast”, ističe Ivanović.

Kako dodaje, pojedinačni lični i politički interesi Ranka Krivokapića i Željka Aprcovića (i s njima povezanih lica) bili su i ostali jedini kriterijum kojim se rukovode kada je Kotor u pitanju.

“Zato smo posebno ponosni na činjenicu da smo dobijanjem koncesije za „Luku Kotor“ napravili jedini veliki i ozbiljan poduhvat ove vlasti kojim je  dugoročno riješen rizik od milonskog gubitka opštinske imovine i ugrožavanja interesa opštine Kotor i njenih građana. Usput smo „neplanirano“ ogolili sve velike političke igre i lične kombinacije pojedinaca koje su se igrale oko „Luke Kotor“”, tvrdi on.

Iz SNP poručuju Krivokapiću da je on zadnji u Kotoru koji može da pominje UNESCO, a Aprcoviću savjetuju “da pazi da mu zbog intezivne komunikacije s Krivokapićem ne omakne da na nekom od tekućih sastanaku mjesnih odbora DPS-a predloži Ranka za neku funkciju u OO DPS Kotor”.

“Građane opštine Kotor, ali i crnogorsku javnost podsjećamo da smo prilikom formiranja vlasti u Kotoru nakon izbora 2016.godine, upozoravali sve koalicione partnere na faktor rizika – SDP. Vrijeme je pokazalo da smo bili u pravu, SDP je na  djelu pokazao da su u vlast ušli da bi protiv nje radili iznutra i iz njima najvažnije pozicije-fotelja”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Ivanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrak
Gost
Mrak

Bili ste u pravu za Ranka sve sto ste govorili.

Zigman
Gost
Zigman

Opozicija treba da bude konstruktivna i da prihvata greske

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Kad je Ranko onako olako izdao DPS vas je jos lakse, samo sto vas je namamio da mislite da je za vas.

ines23
Gost
ines23

Ja ne znam kako ste mogli vi iz opozicije da povjerujete Ranku koji je posle toliko godina sto je bio sa DPS-om ga izdao! Pa ne znam sta ste vi mogli da ocekujete od njega istog!

oliver14
Gost
oliver14

E da je srece da opozicija radi za dobro gradjana Kotora pa da svi glasaju za smjenu Jokica a ne da stife tu izdajicu.

Vitinka
Gost
Vitinka

Situacija u Kotoru je prava slika i prilika opoziciji, i to je dokaz da su oni skroz razbijeni.

Kosta
Gost
Kosta

To im Becic rekao nemojte i vi da udarite na mene danas, dosta mi je sto imam SDP na grbaci.

goran1978
Gost
goran1978

SDP vam je supu zabiberio, sad se hvali vi Rankom do preksjutra.

Nikola
Gost
Nikola

Oce li Baco i Sneza podnijeti ostavke ako smijene Jokica?!

Neno
Gost
Neno

Kolko mi se cini da ovi odbornici ne mogu da nastupaju u ime SNP-a Kotor niti da iznose stavove SNP-a Kotor.

Uros
Gost
Uros

Ovo oni Jonicini

Saška
Gost
Saška

Politicki krpelji

Doris
Gost
Doris

E ne mogu medjusobno a ne sa bilo kim

Dante
Gost
Dante

Ima li vas saka jada?

Mačaka
Gost
Mačaka

Svi kucama polako

bele starke
Gost
bele starke

Kotor je previse lijep grad da bi u njega trpali 2 ili 3 kruzera puna turista,ma koliko vasa politicka borba bila bitna za vas i vase fotelje ,apelujem na citavu opoziciju da ne dozvoli ovo pretrpavanje grada

dodge viper
Gost
dodge viper

U ovim danima kada su protesti zatalasali opozicione partije primjecuje se pobjednik,becicevi crvenokravatasi postepeno gutaju sve manje partije poput ure demosa ravnogorske i snpa,ocekujem kolektivno uclanjenje u ovu demagosku stranku i skok prodaje crvenih kravata do kraja godine.

kukuruz
Gost
kukuruz

Popucase sve primorske koalicije opozicije. Toliko o tom jedinstvu

vinjak
Gost
vinjak

Sdp je klasican ubaceni elemenat,takozvano kukavicije jaje koje ce da razori opoziciju iznutra.

akvadukt
Gost
akvadukt

Iz kojeg vremeplova ovi ispadose ? Zar postoje vise glasaci snpa ?

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Je li ovo snp spao na to da mora javno da daje podrsku becicu koji im je pocijepao partiju kao ranko ovaj sporazum opozicije ? 😀

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Sdp je uvijek bio politicki krpelj zeljan mrvica sa stola ,spremni su se oni sada i poniziti samo da se dokopaju gradonacelnicke fotelje u kotoru

Egzodus
Gost
Egzodus

Kako nisko padose ove gromade iz sdpa i snpa ,da ih becic kolektivno vuce za nos ,i srdjana milica i ranka krivokapica koji su nekad bili titani crnogorske politicke scene skoro pa u rangu sa Milom Djukanovicem. Ali Milo se bolje prilagodio 21om vijeku,dok se ova 2 drze grcevito za fotelje predsjednika partije,becic se sprda s njima,pogotovo sa milicem koji… Više »

Rafaello
Gost
Rafaello

Sad pokusavate da svalite krivicu na druge partije kako bi opravdali Jokicevu nesposobnost i nemogucnost da na pravi nacin vodi nasu opstinu.

Iskra95
Gost
Iskra95

Vidjecemo kakva ce nam biti ova turisticka sezona, s ocekivanja nijesu bog zna kakva. I ko je za to kriv??

Kinez
Gost
Kinez

Sdp je ukazao samo na ono sto je postalo svima ocigledno, a to je da Jokic nije ispunio ocekivano i da nije pravi covjek koji treba da vodi Kotor.

kontraš
Gost
kontraš

Snp iskoristio protest kao vjetar u ledjima da se ponovo istakne i da da saopstenje na svaku temu,ko uopste trazi njihovo misljenje ?

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ranko organizuj kontramiting ,pokazi im da te podrzava 5 od 7 svojih ukucana !

Enesa
Gost
Enesa

Jokic nije dostojan ove funkcije, pokazao je da prilikom donosenja odluka ne postuje volju odbornika i da zaobilazi zakonske odredbe, kada je to y njegovom interesu.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Vodi li ovdje iko racuna o gradjanima ili su im sami bitne fotelje?? Sto se nas tice Jokic nije opravdao nase povjerenje, a posebno ne socijalno ugrozenih lica koja su ostala bez obecane pomoci koja im je bila prijeko potrebna. Jokic treba da bude smijenjen!!

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Jedinstvo opozicije na djelu. Vrijeme je da se svi vi kolektivno povucete iz politike ,da se rasformiraju sve opozicione partije stare preko 20 godina kao sdp i snp i pzp i slicni ,jer ste istorseni kao i politicki subjekti koji vas vode. Zbog vas protesti propadaju,zasto bi neko ko vas nikad nije glasao sada promijenio misljenje i rekao da je… Više »

Kaktus
Gost
Kaktus

Ovaj snp je toliko primitivan da me ne bi cudilo da ponovo dovedu momira bulatovica da ih vodi ka srbiji i slobi milosevicu

Marelica
Gost
Marelica

Jokic je u prvih nedelju dana zaposlio sve svoje bliske saradnike, kumove, rodjake. Dobro je iskoristio svoju poziciju.

Mufon
Gost
Mufon

Ajde…ma, SNP je trebalo davno da ode na smetliste istotije. Vi, i vase zasluge??? Kamo srece da nikad nijeste postojali, ne bi bilo ovolikog zla po Crnoj Gori!

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Koliko ima mandata snp ? 2 ?

Leart
Gost
Leart

Umjesto da pazite ranka kao jedinu crnogorsku opozicionu partiju vi sad krecete protiv njega,dokaz o autodestruktivnosti opozicije

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Ovdje je rijec prvenstveno o Jokicu, koji nista korisno nije uradio za nas gradjane Kotora, koji je odluke donosio po svopstvenom nahodjenju bez prethodne konsultacije sa ostalim clanovima odbora i koji je od samog starta radio zarad svog interesa.

Komita
Gost
Komita

Sram vas bilo,dok se vi udvarate becicu ,sdp pokusava da uradi nesto korisno za ovaj grad. Znamo svi da je snp pred gasenje i da sada hvatate zadnji voz da se uclanite kod vaseg nekadasnjeg clana ,alekse becica

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Je li ovaj baćo ikad vidio kruzer uzivo ? Zna li on koliko je to ljudi ? Da jedan kruzer ima vise putnika nego stari grad kotor?

Liberal
Gost
Liberal

Zar snp i dalje postoji ?

Stefo12
Gost
Stefo12

Kakav faktor rizika mumificirana partijo s kraja proslog vijeka ? Sdp je deset puta ozbiljnija partija od vas koji se od dana moma bulatovica i udvaranja slobi milosevicu nimalo promijenili nijeste

Send this to a friend