Politika

Odricanje od dugogodišnjih člaova i aktivista ne podiže rejting

Aleksandar Aco Stanić

Nakon što su danas iz Socijalističke narodne partije saopštili da Aleksandar Aco Stanić nije bio član Odbora SNP Podgorica, niti Odbora SNP Golubovci oglasio se Stanić koji je SNP-u poručio da odricanje od dugogodišnjih člaova i aktivista ne podiže rejting.

<<<SNP: Stanić nije naš član<<<

“Ovim putem želim da se zahvalim SNP-u i Opštinskom odboru Golubovci na pokušaju da me diskredituju i predstave kao čovjeka koji ne govori istinu. Na ovaj način su samo pokazali njihov odnos prema svom članstvu, simpatizerima i aktivistima, a to je da se lako odriču ljudi. Tokom 20 godina koliko sam bio aktivni član SNP-a nesebično sam radio na promociji ciljeva partije, misije partije i okupljanja članstva, što je poznato svim građanima/kama Golubovaca i čitave Zete a i članovima i aktivistima SNP- a, mojim doskorašnjim partijskim drugovima. Vaše saopštenje da ja nisam vaš član je valjda vaš način da mi se zahvalite za sve što sam radio za SNP. A to je mnogo, pa i od vas.
Na kraju, ne mogu da sakrijem razočarenje što ste na ovaj način pokušali da dovedete u zabludu medije i javnost, a umjesto podrške, pokušali da napravite štetu Grupi građana koja je novi subjekt na političkoj sceni Crne Gore koji pretenduje da uradi ono što SNP nije uspio 20 godina, a to je da smijeni ovu vlast”, saopštio je Aleksandar Aco Stanić koji je pristupio Grupi građana Saša Mijović.

<<<Član OO SNP-a pristupio Grupi građana Saša Mijović<<<

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

PAMETNIJE BI TI BILO DA KUPIS DESETAK OVACA ,IMAS VUNU,MLIJEKO,MESO…
OD OVIH SAMO CIR NA ZELUDAC JER NIKAD NECES BITI POBJEDNIK!

Anonimus
Gost
Anonimus

Ha ha ha – čujete li vi sebe – grupa gradjana Saša (NVO) Mijović?!
Samo se pitam je li to jedan čovjek ili nekoliko njih?

Milan
Gost
Milan

Vi ako ih ne smijenite niko nece😂

Send this to a friend