Politika

Održana tribina u Tuzima: Nastavljamo sa reformama unutar partije, timski rad biće garant uspjeha DPS-a u narednom periodu

Foto: DPS Tuzi
Foto: DPS Tuzi

Juče je u Tuzima održan događaj u sklopu kampanje za unutarstranačke lokalne izbore u DPS-u, koji je otvorio poslanik i član Predsjedništva te partije Nermin Abdić. On je zahvalio svim okupljenim članovima DPS-a na odvojenom vremenu i prisustvu tribini, te je iskoristio priliku da pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestita nastupajući Ramazan a vjernicima katoličke vjeroispovijesti Uskrs.

“Kao koordinator DPS-a za Tuzi Abdić je predstavio ostvarene rezultate lokalnog odbora partije u ovoj opštini i posebno potencirao istrajnost i kooperativnosti članova partije zahvaljujući čemu je, prema njegovom stavu, DPS i dalje najznačajniji politički subjekt i u ovoj opštini”, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Tuzi.

Okupljeno članstvo partije pozdravio je i potpredsjednik DPS-a Abaz Dizdarević koji im se zahvalio na njihovom velikom interesovanju za učešće u aktivnostima partije čak i u blagim danima Ramazana i Uskrsa.

Foto: DPS Tuzi
Foto: DPS Tuzi

Osvrnuo se na unutarstranačke lokalne izbore u DPS za koje je rekao da su dio reforme partije koja se sprovodi u kontinuitetu, kao i da predstavljaju novi pristup politici koji do sada nije viđen u Crnoj Gori.

Takođe, Dizdarević je komentarisao i nedavne rezultate istraživanja prema kojima je Demokratska partija socijalista u vrhu podrške birača u Crnoj Gori.

“Moramo nastaviti sa reformama unutar DPS-a, a entuzijazam i energiju prenijeti na sve opštinske odbore naše partije. Sasvim sigurno da će i u narednom periodu timski rad biti garat našeg uspjeha, a zalaganje i programska načela naše partije jedini ispravan put za dobro Crne Gore i naših građana”, rekao je Dizdarević

Na tribini je govorio i kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Tuzi Mirza Pepić koji je članovima partije u ovoj opštini zahvalio na podršći koju je dobio za svoju kandidaturu.

Foto: DPS Tuzi
Foto: DPS Tuzi

“Svjestan sam odgovornosti koju preuzimam, a znajte da ću biti, kao i do sada, samo prvi među jednakima. Znam da nas čeka jako težak i zahtjevan zadatak. Naš prevashodni cilj je sačuvati biračko tijelo, uvažiti svakog člana, aktivistu, simpatizera i glasača, kao i taj da dobrim terenskim radom u narednom periodu povratimo povjerenje građanki i građana Tuzi”, rekao je Pepić.

Za Pepića, iza kojeg stoji veliko iskustvo partijskog rada od prioritetne važnosti biće poraditi na daljem jačanju i učvršćivanju partijske mreže od mjesnih odbora i mini štabova do svih drugih partijskih organa na lokalnom nivou.

“Moramo formirati što kvalitetnije mjesne odbore, ostvariti što bolju saradnju i omogućiti veću zastupljenost Savjeta mladih i Alijanse žena. Našim jedinstvom u partiji dokazaćemo snagu i relevantnost na političkoj sceni Crne Gore”, zaključio je Pepić.

Send this to a friend