Politika

Okrugli sto o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta

Zbog velikog interesovanja stručne i ukupne javnosti Udruženje pravnika Crne Gore, organizovaće okrugli sto o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta, 14. aprila 2021 godine, na kojem će se razmotriti ponudjeni zakonski tekst.

Na okrugom stolu učešće će uzeti članovi Upravnog odbora Udruženja pravnika, članovi Senata Udruženja, univerzitetski profesori, pripadnici akademske zajednice i civilnog društva.

“Cilj organizacije okruglog stola je da se na nivou akademske zajednice otvore i rasvijetele pojedina sporona pitanja koja su predmet interesovanja pravničke i ukupne javnosti, usljed činjenice da resorno ministarstvo nije programom javne rasprave predvidjelo dijalog i komunikaciju sa zaiteresovanim subjektima u formi okruglih stolova i drugih oblika neposredne komunikacije”, saopšteno je iz Udruženja.

Udruženje pravnika će nakon održanog okruglog stola izraditi zaključke koji će biti prezentovani javnosti.

Okrugli sto će se održati u srijedu, 14.aprila, sa početkom u 11,ooh u centralnoj sali PR Centra – ul. Josipa Broza 23a prvi sprat – Stari Aerodrum Podgorica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emma
Gost
Emma

Samo po EU. zakonom.

Amor
Gost
Amor

Odlično!

Jasna
Gost
Jasna

Pa, dobrodošli. 🙂

Send this to a friend