Politika

Omladina Socijaldemokrata tvrdi da su podigli standard u omladinskom djelovanju

Prvi seminar Omladine Socijaldemokrata Crne Gore pod imenom ”VIRTUS” organizovan je na temu ”Mladi u političkoj kampanji”, a održan je od 19. do 21. aprila u Sutomoru, sopštili su iz Omladine Socijaldemokrata Crne Gore.

Seminar ”Virtus” (lat. odvažnost) okupio je blizu 60 učesnica i učesnika iz svih gradova Crne Gore, koji su imali priliku da steknu nova znanja i vještine, razmijene iskustva, sumiraju rezultate dosadašnjeg rada, kroz trodnevno druženje i interaktivno učešće u realizovanim aktivnostima.

“Seminar je pozdravnim obraćanjem otvorio predsjednik SD-a Crne Gore Ivan Brajović, dok su potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Damir Šehović i član Predsjedništva Boris Mugoša, govorili na temu političke kampanje, kao i o ciljevima, idejama, programu i djelovanju Socijaldemokrata”, saopštavaju iz OSD.

Omladinci su imali priliku da nauče nešto više o vidljivom i nevidljivom dijelu kampanje, digitalnim medijima, javnom nastupu, neverbalnoj komunikaciji, osnovama retorike, ali i o omladinskom aktivizmu, kao i da, kroz praktičan dio seminara, rade na osmišljavanju akcija koje bi se realizovale u više gradova.

”Naš prvi ”VIRTUS” je još jedna sjajna potvrda da Omladina SD-a neprestano radi na jačanju svoje organizacije. Snažan edukacijski karakter ovog seminara, uz učešće naših mladih širom Crne Gore ukazuju da smo ponovo podigli standard kada je riječ o omladinskom djelovanju i ovim seminarom otvorili vrata novim aktivnostima koje ćemo ubrzo realizovati. Ispunili smo sva očekivanja, ali i pokazali da je OSD pravi sinonim za timski duh, drugarstvo i odličnu energiju. Nema sumnje da će nova znanja i iskustva koja su omladinci stekli, donijeti kvalitet više u radu naše organizacije”, poručuju iz OSD-a.

43 Komentara na "Omladina Socijaldemokrata tvrdi da su podigli standard u omladinskom djelovanju"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend