Politika Iz partije tvrde da Crnogorska pokazuje novi prikaz licemjernosti

OO DPS Budva: Noćne more Purka Ivančevića

Nespretan je i bezobrazan pokušaj Dragana Purka Ivančevića da odgovornost sa lokalnog prebaci na državni nivo prikaz je licimjernosti ove profiterske grupe pod imenom “Crnogorska”, smatraju u OO Demokratske partije socijalista Budva.

Saopštenje DPS-a Budva prenosimo u cjelosti: 

Imajući u vidu sadržaj izjave gospodina Purka Ivančevića, čini nam se, kao da se probudio iz nekog sna, i onda se u takvom stanju obratio medijima. Ne znamo da li je u pitanju noćna mora, zbog izdajstva svih principa koje je do prije godinu i po zagovarao ili samo demonstracija političkog licemjerja?!

Prošto je nevjerovatno čitati saopštenje nekoga čiji odbornici u Budvi drže na vlasti ljude koji su upravo organizatori jučerašnjeg skupa u Grblju. Koliko je nemoralno reći da učesnici skupa u Grblju “ne znaju geografiju i istoriji”, kada imamo u vidu da to izgovara  neko  ko je namjerno sve što je znao zaboravio, a sve falsifikate istorije podržao, zarad mrvica vlasti koje su mu ponuđene.

Sigurno je da se učesnici skupa ne razumiju u geografiju i istoriju, ali je takođe činjenica da se Ivančević ne razumije u finansije, pošto se upravo iz kase Opštine u kojoj je njegova partija na vlasti, ovaj skup finansira. Tamo đe su nešto mogli reći, u opštinskom parlamentu, njegovi odbornici su kao zaliveni ovo prećutali.

Ne govorite o nekakvoj privremenoj vlasti, jer ste svjesni da kad ova vlast završi svoju igru zajedno sa vašom veselom družinom  idete u opoziciju!

I dok njegov rent-a-lider Pavićević po Herceg Novom učestvuje na sastancima OO Demokrata Herceg Novi, drugi njegovi “saborci” obilaze upravo skup u Grblju koji Ivančević javno kritikuje. Imajuću u vidu aktuelne političke prilike, ne vjerujemo da je Ivančević baš toliko neinformisan. Prije će biti da su tačne glasine, da mu je njegov rent- a – predsjednik Pavićević okrenuo leđa i da se u Crnogorskoj više pita Bečić nego Ivančević. To je logična posljedica eksperimenta sa Pavićevićem, koji je i u Srbiji istu stvar uradio: okrenuo leđa onome koji ga je politički stvorio?!

Što se Ivančevića tiče, mogao bi, umjesto bombastičnih izjava, da na primjer, zahtjeva od opštine Budva, svojih koalicionih partnera, da objave izvještaj o finansiranju ovog skupa, i da vidimo koliko novca građana je otišlo na organizovanje istog. Ukoliko to ne učini, ovaj njegov današnji medijski istup, biće samo nova kockica u mozaiku političkog licemjerja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mikro
Gost
mikro

zna se ko su profiteri

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Foleri bre ,isto kao becic sve je to jedno te isto ,i purko i crvenokravatasi i front i svi

Kaktus
Gost
Kaktus

Ta partija je crnogorska taman koliko su demokrate demokratska

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Nije njemu lako,posle onoliko prozivki od strane becica i crvenih ,sad ga jos i pavicevic napusti i ode s becicem

Libero7
Gost
Libero7

Koliko je purko kriv toliko ste vi sa drzavnog nivoa dali podrsku ovom skupu u obezbjedjenu licnoste kojima zbog izjava nije trebalo pustit u crnu goru tako da ste i vi i purko bara bar ,ne branim purka jer on je svudj samo iz licnog interesa ali ni vi nijeste daleko od toga

Edmond
Gost
Edmond

Hahahaahahahaha a sto ce oni kukavci ne mogu ni cenzus da predju

singapur
Gost
singapur

Crnogorskoj je misija zajedno sa njihovim liderom da po niste nezavisnost Crne Gore nije on bezveze dosao iz Srbije da pametuje po Crnoj Gori

Dragan
Gost
Dragan

Crnogorska prvo da se preimenuje u srpsku partiju pod hitno

TRkac
Gost
TRkac

Da nije bilo DPS-A za crnogorsku se ne bi ni znalo cim su dobili neke sitne funkcije osilili su se i istripovali da ce preko noci preuzet vlast…..

Marocco
Gost
Marocco

Za sta si se to prodao Purko da mi je znati kad sad trazis da se drzava bavi problemima koje si ti juce organizovao iz kase opstinske!! A??

Boka
Gost
Boka

Pavicevic se posluzio Purkom iskoristio ga za svoje interese i samo mu ledja okrenuo, nista novo od Pavicevica!

Simba
Gost
Simba

Kakva je ovo preveza majko mila, iskoristio je glasove Crnogoraca da dodje na vlast u Budvi i pogledaj kako vrace to tako sto dovodi Irineja da srbuje po CG i da se prica da Boka nije sastavni dio CG, i to sve da se finansira iz budzeta Opstine pa se posle pitamo sto Budva propada! Evo vidimo zasto, ovo je… Više »

goran1978
Gost
goran1978

Purko ocito nije bio zdravoj svijesti kad je dao izjavu u kojoj otzuju skup u Budvi i trazi reakciju drzave a on taj skup organizovao u Grblju.

Rafaello
Gost
Rafaello

Normalno da se Becic pita, ovu partiju vodi ko stigne, a njeni lideri se prodaju za mrvice benefita.

Kinez
Gost
Kinez

Pjevao je i on ove pjesme o Srbiji, ali iz kancelarije dok je spremao saopstenje kojim ce prozvati drzavne organe, za dogadjaj koji je on finansirao novcem gradjana. Sramota.

LJUTA
Gost
LJUTA

Pjevao je on javno i shiptarske u Splendidu….čovek univerzalac kao svi bivši članovi LSCG koji se jos bave politikom

Sime
Gost
Sime

DPS je ratovao za Dubrovnik

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Kriva ti je drzava Purke, sto ti finansiras iz budzeta opstine skup sa namjerom narusavanja integriteta nase drzave?? Stidi se, dokazao si da ne zasluzujes postovanje CRNOGORACA.

kamiondzija78
Gost
kamiondzija78

A mora se Becic u sve umijesati pa to ti je ili nije živ. Sve sto se desava je njegovo maslo

InesBD
Gost
InesBD

Ov sto radi Ivancevic se mora konačno stati na kraj jer sto je mnogo,mnogo je

Marelica
Gost
Marelica

Ovu partiju je pola clanova napustilo kada su krenuli protesti, svima je bilo jasno da oni ne zele dobro ovoj drzavi i nasem narodu i da im je milija Srbija nego majka rodjena.

LJUTA
Gost
LJUTA

Pa svima je majka Srbija samo što neki više vole pare..

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Svojim nazivom Crnogorska brukaju nasu drzavu i nas crnogorce! Sramota je koliko licimjera pokazuje ova partija, koja se zalaze za sirenje srpskog uticaja!

LJUTA
Gost
LJUTA

A o vas može sa takvim debelim obrazom može obrukati💰👾

Send this to a friend