Politika

OO DPS Danilovgrad: Spremni za Opštinsku izbornu konferenciju

Opštinski odbor DPS Danilovgrad na današnjoj sjednici jednoglasno je usvojio dokumenta za Opštinsku izbornu konferenciju koja će se održati 13. maja.

Osim Izvještaja o radu u mandatu 2015.-2019.godine, pored drugih dokumenata, na sjednici je utvrđena i lista kandidata za novi sastav Opštinskog odbora.

Izvještaj o radu je sublimirao partijske aktivnosti, naročito u predizbornim ciklusima, kao i rad partijskih organa na lokalnom nivou.

“Poseban akcenat je dat na ostvarene rezultate lokalne uprave. Konstatovana je uspješnost rada i realizacija značajnih projekata od interesa za sve građane Danilovgrada, što uz planirane aktivnosti u narednom periodu garantuje dalji infrastrukturni i ekonomski razvoj Danilovgrada i kontinuitet povjerenja građana”, saopšteno je iz DPS-a.

Na sastancima Mjesnih odbora uz veliku prisutnost članova i aktivista, obnovljen je sastav ovih partijskih organizacija i izabrana rukovodstva, a kroz predloge za sastav novog Opštinskog odbora afirmisan kadrovski kapacitet DPS-a u Danilovgradu.

“Lista za novi sastav Opštinskog odbora sadrži više od 30 odsto žena, više od 25 odsto mladih i više od 35 odsto novih članova, čime se kadrovski obnavlja i jača Opštinska organizacija DPS Danilovgrad u narednom mandatu”, navode u DPS-u.

Sjednici su pored članova Opštinskog odbora prisustvovali i koordinatori ispred Predsjedništva i IO DPS Crne Gore Časlav Vešović i Srđan Miljanić.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Atlas
Gost
Atlas

Spisak je osvjezen licima podobni novoj predsjednici

Magnus
Gost
Magnus

Mićov mali … malo se okreni oko sebe i vidi šta se desava u Dg i koliko promjena i projekata , sta je sve Beba donijela sa svojim dolaskom u Dg ….. kuca i te kako i zna sto joj je činjeti , a maleni Mićov śedi dje si , ni za dje si nijesi !

Antovic
Gost
Antovic

To je sve dogovoreno za vrijeme Branovog mandata.Za most se znalo i prije 5 godina da ce se renovirati,dolazak Volija je dogovoren pretprosle godine

Saleta
Gost
Saleta

Nikola,jes to ti?

Moćov mali
Gost
Moćov mali

Je li ovo Beba paradajz naucila da kuca komentare? ili bratanic i dalje kuca umjesto nje?

Brkiša
Gost
Brkiša

Kako mi se brci smiju nocas!

Rado
Gost
Rado

SADRŽI I ČLANOVE SD-a

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Koliku podrsku ima opozicija u DG vidjeli smo na onim protestima dje niije bilo ni 10 gradjana DG-a, nego su sve doveli sa strane, tako da opozicija nema nikakve sanse u DG jer gradjani vide da je DPS jedina partija koja je tu od samog starta uz Danilovgrad i ljude.

ines23
Gost
ines23

Partija koja brine o broju zena u politici i koja je tu da podrzi zene i ohrabri ih, sto je za pohvalu!

Vitinka
Gost
Vitinka

Zato i postoje planirane aktivnosti da bi se ojacali kapaciteti partije i da bi sjutra bila bolja i jaca za rad pred njom.

Kosta
Gost
Kosta

Ogroman je broj pristalica omladine koja podrzava ovu partiju, jer vide mladi ko se bori za interese CG i njenih gradjana.

oliver14
Gost
oliver14

Opozicija ne bi mogla da bude na celu Danilogrdaa nikad jer ne bi to gradjani DG-a dozvolili da im grad vode srpske vodje!!

goran1978
Gost
goran1978

Svi znamo koliko je doprinos dao DPS Danilovgradu u razvoju opstine.

Send this to a friend