Politika Više od 1200 članova jednoglasno

OO DPS Nikšić: Apsolutna podrška Đukanoviću za novi mandat

Više od 1200 članova i aktivista Demokratske partije socijalista u Nikšiću, jednoglasno je za predsjednika DPS-a predložilo aktuelnog predsjednika i lidera partije Mila Đukanovića, dok je za zamjenika predsjednika predložen premijer Duško Marković.

U Nikšiću je sinoć održan sastanak sa predstavnicima MO Kličevo I i Kličevo II, Kočani i Uzdomir.

“Sastanci u svim mjesnim odborima opštinske organizacije Nikšić na kojima su predstavnici MO imali priliku da predlože kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora kao i učesnike VIII Kongresa partije, održani su u skladu sa planom aktivnosti DPS CG-Nikšić”, saopšteno je iz ove partije.

Kongres će se održati 30. novembra 2019. godine.

 

 

29

avatar
1000
26
3
0
 
27
RaulioPjerines23Vitinkaoliver14
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Raulio
Gost
Raulio

Milo je čoek da ga Nasa pošalje na Mars, eto tako je dobar, sanjam ga svaku noć, kako mi ženu miluje, ne znam, što još reći a ne biti preskroman, vole ga narodi i drugih država, svi vole Mila, kako da ne voliš Mila, zaposlio ti je zaovičića u Poštu za 285 eura platu i auto službeno, nema čoeka ka… Više »

ines23
Gost
ines23

Svaki dosadasnji potez Mila Djukanovica kako na partijskom tako i na drzavnom nivou bio je pravi i odlucujuci i narod CG ga voli zbog svega sto je radio za CG, jer je spasio narod 90-ih godina !

Vitinka
Gost
Vitinka

Milo je politicar koji ima viziju i koji zna kako da vodi i partiju i drzavu.

oliver14
Gost
oliver14

Prava osoba za mjesto Predsjednika u narednom mandatu!

Kosta
Gost
Kosta

Milo je svjetski lider koji je Crnoj Gori i narodu otvorio sirom vrata za dalje uspjehe.

Raulio
Gost
Raulio

A nije otvorio no zatvorio za sva vremena, vidiš li mrče da ako Milo, daleko se kazalo, ode, propade i država Crna Gora i nacija crnogorska i crkva, rasparčaće se ove manjine, možda se i zarati. Ako nisu izmislili neki lijek da čoek može iljadu godina živjet (a nisu Titu mogli pa sad viđi) kukala nam čapra. Mada će lijepo… Više »

goran1978
Gost
goran1978

Naravno da ce biti apsolutna podrska Milu Djukanovicu za mjesto predsjedika partije jer je on doprinio da mi danas imamo drzavu koj je lider u regionu.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Niko ne moze zaustaviti napredak Cg i njeno usvajanje zapadnih vrijednosti. A predsjednik nikad nece biti ugrozen od strane nesposobne opozicije, koja nikad nije postigla znacajniji uspjeh na izborima.

Dzeki
Gost
Dzeki

Milo je prije svega lider, covjek koji je uspio da ujedini sve gradjane i da ne pravi razliku medju njima. Zalagao se da u nasoj drzavi cvjeta demokratija, i da ustavom zastiti nasu gradjansku drzavu

Zoki
Gost
Zoki

Sve gradjani vide, ko se koliko trudi i zalaze za ovu drzavu, a ko kuci sjedi i prima platu od skoro 2000. Pa da posle ne bude kukanja kako su izbori namjesteni, jer svaki nerad gradjani ce osuditi na izborima.

Kapetan
Gost
Kapetan

Vlast je svih ovih godina jaka jer imaju podrsku gradjana, koja im je ukazala povjerenje koje su oni opravdali, za razliku od nesposobne opozicije koja nije u stanju ni opstinu da vodi.

Dunja
Gost
Dunja

Izborni rezultati svjedoce velikoj podrsci koju Dps ima od strane gradjana! Opoziciji ce uvijek biti bolna tacka napredak drzave kroz politiku za koju se Dps zalaze i koja se pokazala djelotvornom

Jasminka
Gost
Jasminka

Imam neki osjecaj da ce na sledecim izborima Dps da ostvari nezapamceni izborni rezultat, jer je gradjanima vise dosta nesposobne opozicije, koja prstom nije mrdnula zarad interesa gradjana

Edi89
Gost
Edi89

DPS stoji uz svog Predsjednika !!!!

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Velika vecina Crne Gore je uz svog Predsjednika

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Naravno da narod voli Mila

Send this to a friend