Politika

Opozicija falsifikuje izjavu Đukanovića

Dok se Demokratska partija socijalista u kontinuitetu bavi temama od životnog interesa za sadašnjost i budućnost države i svih njenih građana, kao što je obrazovanje i nauka na jučerašnjoj sjednici Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa, pojedine opozicione stranke i njima bliski mediji pokušavaju da politički profitiraju na najprizemniji način tako što falsifikuju izlaganje predsjednika DPS Mila Đukanovića, kazali su u ovoj partiji.

<<<Obrazovanjem da se bave najbolji, CG treba konkurentne pojedince<<<

DPS ističe da opozicija potencira rečenicu da se obrazovanjem bave ljudi koji taj poziv nijesu izabrali, koja je, kažu u DPS-u, logički nonsens i niko je nikad nije izgovorio.

“Umjesto što zlonamjerno pogrešno citiraju, oni, kao i svi drugi koji to žele, mogu poslušati snimak sa ovog skupa, i uvjeriti se da je u kontekstu afirmacije poziva prosvjetnog radnika, između ostalog i boljim nagrađivanjem, rečeno da ova profesija treba da bude podignuta na viši nivo u svakom pogledu, da bude prestižna i cijenjena. Posljedično,  na taj način  će postati i atraktivnija za studiranje, a ne alternativa onima koji nijesu uspjeli da se upišu na neki drugi fakultet.  Takođe, u zaključnim riječima na skupu, predsjednik  DPS je naglasio da je nedopustivo da prosječna plata prosvjetnog radnika bude ispod prosjeka crnogorskih zarada, i da se ta nelogičnost mora ispraviti. Dakle, ovo su činjenice a sve ostalo – falsifikati”, kazali su u DPS-u.

Simptomatično je, dodaju oni, da se tendencioznim tumačenjem bave predstavnica DF i URA.

<<<Zoronjić smatra da Đukanović ne poznaje sram<<<

“Jedna spominje kriminal, a  njihov pokret se  guši u kriminalnim djelima, od pranja novca do pokušaja izazivanja terorizma, dok druga, potpuno irelevantna, koju zovu strankom od pola mandata, priča o partijskom zapošljavanju, po čemu je jedino i zapažena i prepoznatljiva. No, svako zlo ima i svoje dobro. Dobro je da građani vide razliku između ozbiljnosti programa naše partije, i političke alternative koja im se nudi kroz raznorazne spinove i podmetanja od kojih je umorna crnogorska javnost”, poručuju u DPS-u.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

Kad će lopovi u zatvor Katniću?

Ljuta
Gost
Ljuta

pa sram je vrlona u cg…no o tome je vec Momir pisao pa nikom nista…..
covjek sve radi u korist drzave i svih nas …nego ga ne razumije 2/3 cg pa ga moraju braniti manjine od ovakvog naroda….a sto se tice falsifikata….tesko mu mogu sto istinom vec 30g

Jovana
Gost
Jovana

Ja mislim da ovo moze samo nasa opozicija da se bavi ovim stvarima?! Ovo je bruka i posle ce reci kako im internet ne radi i kako nijesu mogli cuti njegovu izjavu..ee blama..

Bojan
Gost
Bojan

E zamislite vi na sta su spali opozicionari falsifikuje izjavu Djukanovica koju smo juce svi culi…a oce silu na sramotu da vode drzavu! Ee Boze dragi.

Vanja
Gost
Vanja

Nijesmo mi botovi, samo vam se cini tako….

Donja Morača
Gost
Donja Morača

I naravno sve je započeo RTCG. Sramno izvrtanje onoga što je rekao Đukanović. I naravno poslije toga petominutno objašnjavanje partije Malog Alekse, kako će nas dovesti do blagostanja.

Jana
Gost
Jana

URA jr strucna samo tako, a o DF da ne govorimo. Oni koji su planirali drzavni udar nemaju pravo nikog da prozivaju.

Manja
Gost
Manja

Bolje da preispitaju malo svoje ponasanje, nego sto se hvataju laganja i manipulisanja.

Kolee
Gost
Kolee

Znamo sta je cilj opozicije, da omalovaze kako rad DPS tako i da nanesu stetu drzavu.

Send this to a friend