Politika

Otvorene prostorije SNP-a u Zeti

Socijalistička narodna partija (SNP) otvorila je partijske prostorije u centru Zete.

Otvaranju je prisustvovao predsjednik SNP-a Vladimir Joković, potpredsjednik Dragan Ivanović, sekretar Izvršnog odbora Dragan Vukić, odbornici podgoričkog parlamenta Radmila Čagorović i Bogdan Božović.

Joković je istakao da je SNP uvijek imala podršku u Zeti.

“Bez jake SNP nema nove vlasti ni u Zeti a to ćemo, sigurno je, biti u narednom period. SNP je partija koja se nikada nije predala niti prodala već se dostojanstveno borila za svakog građanina i njegovu egzistenciju”, istakao je Joković.

On je naglasio da SNP radi na jačanju infrastrukture partije, koja trenutno bilježi trend rasta.

“Ipak, time nismo do kraja zadovoljni jer znamo da možemo i više i jače. S tim u vezi, našim glasačima možemo obećati otvaranje još ovakvih kancelarija po Crnoj Gori, kako bi smo, kao i uvijek do sada, bili blizu našim ljudima, slušali jedni druge i međusobno se pomagali”, naveo je Joković.

Predsjednica Odbora SNP gradske opštine Golubovci Slađana Kaluđerović istakla je da je otvaranje novih prostorija prilika da, prije svega, iskaže zahvalnost svim članovima i simpatizerima SNP-a za sve časne i dostojanstvene godine SNP-a

“Vi, obični građani, bili ste i ostali srce i duša SNP-a. Nije vam bilo lako biti opozicija 21 godinu, trpjeti pritiske, ucjene, progone, ali i blokade koje su postavljane na putu normalnog zaposlenja kako aktivistima SNP, tako i članovima naših porodica. Otvaranje prostorija je veoma važno za SNP, jer se time otvara i novo poglavlje u političkom funkcionisanju SNP-a”, zaključila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

A bravo i dulje je mlad

Peki
Gost
Peki

Idemoo najpostenija partijo,svi za snp

CRNI
Gost
CRNI

Lijepe li omladine

Niksa
Gost
Niksa

Samo naprijed!

18+
Gost
18+

Pa zar sad ne nastupate pod novim imenom- demokrate?

Goci
Gost
Goci

Extra,prosjek 79,4 godine….

Send this to a friend