Politika

Ovako je Abazović govorio: Mandić, Knežević, Medojević i Lekić nisu moja družina

Lekić, Mandić, Medojević i Milan Knežević nijesu moja družina. I nisu. Oni su opozicija. Da li se meni ta opozicija sviđa? Pravo da vam kažem, ne previše. Ne čak ni malo. Ali, i to je opozcija. Ja ne mogu da kažem za koga ljudu da glasaju. Ako su glasali za DF, što da radimo. Ovo je na sjednici SO Ulcinj, u oktobru 2017. godine, a kako se čuje na snimku koji objavljuje CdM, rekao aktuelni lider Građanskog pokreta URA i koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović, koji danas sa Miodragom Lekićem koji je sada dio koalicije Mir je naša nacija, Andrijom Mandićem, Nebojšom Medojevićem i Milanom Kneževićem radi na formiranju nove vlasti i ekspertske vlade.

Naime, tokom tadašnje rasprave u Skupštini opštine Ulcinj, poslanik DPS-a Luiđ Škrelja prozvao je poslanika GP URA Dritana Abazovića da je lično on tražio od potpredsjednika DPS-a Duška Markovića da je jedini spas za Ulcinj da DPS opet dođe na vlast.

Škrelja je, tada tokom sjednice ulcinjskog parlamenta rekao da je Abazović prvo 2014. godine kazao da ide sa svima u koaliciju, samo da “makne DPS sa vlasti”!

“I makli ste DPS. Ali 2016. godine tajnim kanalima pošao si kod Duška Markovića i rekao mu u “četiri oka” da je jedini spas za Ulcinj da DPS opet bude na vlasti”, kazao je Škrelja Abazoviću, što se jasno vidi iz video zapisa sa sjednice SO Ulcinj, koji je objavljen i na društvenim mrežama.

Predsjednik GP URA se pravdao da su kod Markovića tada išli zbog pregovora o prelaznoj Vladi, jer je URA imala svoj interes.

“Vi radite prljave poslove, a interes URA-e građani možda sad ne prepoznaju, ali hoće kroz nekoliko godina”, kazao je Abazović.

Škrelja je odgovorio da Abazović pod “prljavim” poslovima možda smatra to što im je upravo on, kao predsjednik skupštinskog Administrativnog odbora, potpisao rješenja da primaju plate, iako bojkotuju parlament, ili što traže auta i naknade za smještaj, a ne rade ono za šta ih je narod izglasao.

Svađa se nastavila i dalje. Poslanik DPS-a je Abazoviću poručio da su mu “družina” Miodrag Lekić, kao i osumnjičeni za pokušaj terorizma Nebojša Medojević, Milan Knežević i Andrija Mandić.

“Tvoja družina su oni koji su psovali albansku majku, optuženi za pranje novca, sve ovo su argumentovane stvari, protiv kojih se vodi sudski postupak”, kazao je Škrelja.

Abazović je odgovorio da oni nisu njegova družina, već dio opozicije.

“Oni su opozicija, da li se meni sviđa, pravo da Vam kažem ne baš previše, ne čak ni malo, ali su opozicija. Ja ne mogu da kažem narodu za koga da glasa, ako su glasali DF, tako je kako je”, kazao je tada Abazović.

Ovo je samo jedan od primjera principijelnosti nekih funkcionera nove parlamentarne većine u Crnoj Gori.

Kolektivna amnezija.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Ko o čemu Skrelja o poštenju

broj 1
Gost
broj 1

kako si se onda nasao u njihovom drustvu ako nisu tvoje drustvo zbog vlasti si pogazio ono sto si nekada govorio

Mongro
Gost
Mongro

Imao si i drugu opciju Dritane. Sva opozicija bi podržala reforme o kojima na sva usta pričaš tako da bi uvijek imao parlamentarnu većinu za sve demokratske promjene u društvu. Ođe mislim i na suzbijanje kriminala, nepotizam i sve ostalo, što jeste uzelo maha u CG, ali da ti podržavaš spc koja je od 1918. agresor na CG, i da… Više »

banka
Gost
banka

Laz se boji od istine, ali istina se ne boji od lazi

Mornar
Gost
Mornar

Pa sto sad, i DPS je promijenio misljenje jednom davno, od propagiranja velikosrpske ideologije nekada, postali su najveci srbomrsci.

Bruka od čoeka
Gost
Bruka od čoeka

Šeta okolo i vrijeđa koga stigne. Kakav problem ima?

Sloboda
Gost
Sloboda

Dozvolio si okupaciju Crne Gore momcicu.Preuzeo si veliko breme na ta krhka ramena.Kakav kod da je bio DPS makar se odlucivalo iz Podgorice,a sada se odlucuje iz drugih centara moci.

Marjan
Gost
Marjan

Okupaciju… od strane koga? DPS je samo eksponent zapada, odande se uvek odlucivalo a ne iz Podgorice, kao sto je to slucaj sa svim banana drzavicama bivse YU. Svako je hteo u svoj Tor i eto nam ga sad. Ovim izborima se nista nije promenilo sem sto je jedan autokrata smenjen… a odlucivanje ti je ostalo tamo gde je i… Više »

bari1991
Gost
bari1991

Strašno što nam Dritan uradi. Vratite nam pošteni DPS…

Bagi
Gost
Bagi

Dritan….👁👁……👍………🖤🤍

Doko
Gost
Doko

Хахххахахха на следећим изборима ако и буде учествовао максимално 10% живи били па виђели са неком ботином прије избора сам се кладио у све материјално што имам да ће дпс изгубити ево га још тражим ал то су ти гласачи дпс

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Neka Đoko ne budali

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Doko, nek on tebe potrazi. Izgubio si opkladu. DPS je dobio izbore. Ima najvise osvojenih glasova. Bolje primiri i ne trazi toga bota 😉

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Glasaci DPS su najbolji glasaci. Opozicija se prodala

Krug 2
Gost
Krug 2

Pošteni dps je napravio Dritana

Laki Crnogorac
Gost
Laki Crnogorac

Moram Dritana da sretnem ovoh dana samo da mi objasni kako smo to lelakali na trg. A to obavezno da mi objasni.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

…Dje šetaš ..Samo mi reci..Eto da znam,da ne idem tuda .nemam vremena za tvoja pitanja…. Iskreno tvoj..Dritan.

Commentator
Gost
Commentator

Politika je kurva, što se i u ovom primjeru potrvrđuje.

eli
Gost
eli

ne posvecujte mu vise paznje…trupuje da je bitan. t

Vukovic M.
Gost
Vukovic M.

Zelim ti da ti se svi kosmari ostvare!!

Vlado
Gost
Vlado

Hej mali, mali, ja ti misli citam…:))))

Neo
Gost
Neo

Koprc koprc 😂😂😂

Leon
Gost
Leon

Srbi promovišu srpstvo, Bošnjaci bošnjaštvo, Hrvati hrvatstvo, Albanci albanstvo, samo su Crnogorci za ovih 30 godina umjesto crnogorstva, promovisali “gradjanstvo” i “multikulturalizam”. Zato nam fali crnogorska desničarska stranka, ljevičari će nas dovesti do toga da u CG Crnogorci postanu manjina

Realnost
Gost
Realnost

Nije bitno sta je ko govorio niti radio…bitno je da se svi udruzimo i okrenemo prosperitetu i boljem standardu gradjana…sve dr je nebitno

realan
Gost
realan

Tada je Abazovic jos bio van uticaja Crkve i Druge familije, pa je mislio zdravorazumski i govorio svojom glavom. Sada, poklopili su se interesi velikosrpskih klerofasista i interesdzija iz Druge familije, pa su zato svi danas zajedno na okupu. Abazovic je potpao pod njihove uticaje, i kao lider URA-e, prima tu zvanicnu platu. Njima je Milo Djukanovic dugo vremena velika… Više »

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Sada treba nekome da objasnimo da Srbi nemaju pravo da dodju na vlast u CG, a svi ostali mogu. Postoji nesto sto se zovu ljudska prava, demokratija,… Zato, pustite Dritana. Svi njegovi biraci zele koaliciju sa Frontom i Becicem. Bukvalno svi.

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Ne bleji

Bedem
Gost
Bedem

Bd, to ti vjerujem jer su mu predlozeni poslanici prosrbi, dokazani. Vidi samo izjave njihove. URA=DF

Milena
Gost
Milena

Nije tacno,svi njegovi biraci su suverenisti i vole svoju drzavu,ovi koji ne vole svoju drzavu ,nego neku tudju ne mogu da dodju na vlast,

Jes Jes
Gost
Jes Jes

Mislim da je ovo ipak zamjena teza… Sva pažnja na Dritana a ne to što vlast treba da se prepusti… Ipak je DPSu sve krenulo nizbrdo kada su odlučili da puste Ranju a prgrle Brajovića.

Radoja Dakića
Gost
Radoja Dakića

A može li neko….da napravi reda u City kvartu???? Zakon o stanovanju i prava na vlastiti mir u sopstvenim stanovima??!!!!!
Ovo je sprdnja kako nas svako veče maltretiraju iz lokala za haosom od muzike!!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

od prilično popularnog, postao je naomrženiji političar u državi.
srbi ga odavno pljuvaju, a sada i ostale nacije.
osudio je sam sebe.

Misa
Gost
Misa

Ne bih se slozio sa konstatacijom da bas svi nisu podobni. Pa i nisu neko znacajno ,da se o njima otvori diskusija. Ne bitno ko ima vlast ,bitno je da ta Vlast radi svoj posao,jel imali smo jednu diktaturu sa jednopartiskim sistemom,biram te da bolje krademo ovaj napaceni narod takva je bila prosla vlast! Jel covek samo gresi kada se… Više »

Traktorijada
Gost
Traktorijada

Da bi izveo pravilan zakljucak prvo moras baratati cinjenicama.Ovu vlast je sastavljala stranna obavjestajna sluzba.Kako mozete podrzavati okupaciju sopstvene drzave?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A i neki su govorili da su Srbi, pa su kasnije zaavetali. Baš dobro zaavetali. Došli k avetluku a ne pameti.

Veri
Gost
Veri

Pa sad kad bi se podsjecali sta je sve ko govorio daleko bi stigli,pa I predsjednik drzave je poznat po tome sto je mnogo puta za 30 godina mijenjao govore,stavove i strane.

Eto I mene
Gost
Eto I mene

Tacno

Realnost
Gost
Realnost

Svi smo bili nekada za Milosevica Nova vlast nastupa ubrzo i neka im je sreco. I sto prije da im odlazeci cestitaju. Nidje ih nema. Sakrili se.

Licina
Gost
Licina

Pa sami naslov dobro kaze..
“Govorio” (proslost)
Govori..(sadasnjost).
Znate i sami da u politici je sve dozvoljeno…za fotelje to i jos vise..!!
Covjek je najslabije Bice po’ meno jer je i nankorupljiviji…

Dea1
Gost
Dea1

Ama pustite Dritanovu dosljednost u stavovima, proevropska Crna Gora u raljama religijske zatucanosti, mene interesuje fenira li se Dritan na malu cetku??🤔🧐

jorgovan
Gost
jorgovan

Mijenjaju se ljudi.I Milo je nekad bio druzina sa Amfilohijem pa vise nije.

Mina
Gost
Mina

Sve vam je uzalud, da opstruirate formiranje nove vlasti,kada je sve dogovereno.Ode DPS u proslost,na vasu zalost

Milena
Gost
Milena

Razocaraces se,

To je to
Gost
To je to

Ljudi moji sirimo mir i ljubav u nasoj Crnoj Gori moramo da se okrenemo radu, nema pobjednika i pobijeđenih svi smo jedno, svi zajedno u Evropsku uniju. Živjela Crna Gora

Zrnov
Gost
Zrnov

Da širim mir i ljubav s onima koji ruše C Goru ne hvala

Sova
Gost
Sova

Želim da budemo jedno, ali ne mogu. Nijesam isti kao vojvoda i lažavi Medo.

zorka
Gost
zorka

i ja to kazem ali kako,kad stalno provociraju, pale zastave pucaju na momka jer je nosi, ne priznaju drzavu ..pa sto da se radi kazi..

Ribnica
Gost
Ribnica

Toje to. Konacno neko da napise nesto normalno. Potpuna podrska vasem stavu. Crna Gora je nasa domovina i necemo je dati nacionalistima bez obzira s koje strane dolazili.Zivjela i vjecna bila i bice Crna Gora

Marjan
Gost
Marjan

Ja bih rekao da je ovo nacionalisticki komentar.

Svijest
Gost
Svijest

Zivjela,al’ djeda ispratit’

Supak
Gost
Supak

Eto kako patriote misle o milionima
Samo bi da pirate
E ko ve ne bi znao dps

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Sirili smo mi mir i ljubav odavno, primili izbjeglice sa svih strana , udomili ih, skolovali , zaposlili , pruzali utjehu i toplinu da lakse prebole , evo kako nam vracu uz pomoc domacih izdajnika.

Micoli
Gost
Micoli

Aoo pa to su politicari …nadjite sta su pricali ovi prije 20 godina …stavovi se mijenjaju ako mislis da dodjes na vlast

Maki
Gost
Maki

Pa i Milo je ljubio Amfilohiju ruku a sad…..

realan
Gost
realan

@Maki, tako je, ali je vodio svoju politiku, a ne politiku crkve i njenog poglavara Rista Radovica. Ovi rukoljubi ce za svako misljenje ici kod ovog poglavara…
Neuporedivo, slazes li se?

Ehhhhhj
Gost
Ehhhhhj

A onda je poceo Papi da ljubi ruku

Nataly
Gost
Nataly

Milo nikad nije bio rukoljubac.

Nada
Gost
Nada

ČOVJEK OD POVJERENJA KAO I “DRUŽINA”😂😂😂

Niko977
Gost
Niko977

Dritan je savremeni Marko Miljanov!

Mina
Gost
Mina

Bio je sa Snp u koaliciji, pa nije smetalo.

Saša
Gost
Saša

Govorio je i predsjednik neku drugu priču

Kako god
Gost
Kako god

Zamrzeo je šah. 😀

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Bolje da se ne prisjećamo ko je što govorio, sa kim hoće a sa kim neće, tokom dugih 30 godina!

Sto je ovo
Gost
Sto je ovo

Dzaba ga lomite, nije sve na prodaju ka sto ste navikli.

zorka
Gost
zorka

samo drzava

realan
Gost
realan

Ne lome ga, slobodan je da odluci sa kim ce biti, ali ce ga podsjetiti na ono sto je do prije neku godinu izgovarao, i na ovo sta sada radi, suprotno od onog sto je govorio. Treba biti i ostati principijalan.

Da ti kazem
Gost
Da ti kazem

Dritane volim te
♥️

Miki
Gost
Miki

Kuci ga vodi, pa se fenirajte zajedno !!

tamanos
Gost
tamanos

Dritan je već sad politička prošlost. Samo je pitanje koja strana će ga gurnuti u tu prošlost.

Rumija
Gost
Rumija

Principijelonost u politici. Ne budite smjesni. U lolitici nema principa, nema morala, nema postenja, samo politicki cilhevi do kojih se stize gazenjem protivnika, i nije bitno kako. Ne treba pricati o onome kako je bilo vec kako jeste i kako ce boti. A kako je bilo i kako jeste znamo a vidjecemo kako ce biti. Ako bude kao sada, jadna… Više »

Rajko
Gost
Rajko

Ne volim šah zbog šahovnice

Shone
Gost
Shone

A kako je govorio Djukanovic 90tih?

marius
Gost
marius

Koga godj su srbi po ramenu tapsali, od kariere bio nije. Nije daleko dan kad ce isti ovi te ga u nebo sad dizu pocet surgum na njega.

Bijela
Gost
Bijela

Što su se organizovali botovi DF. Frka se čini a.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

“mrzim ustaše, četnike i stoprocente Crnogorce” ko je ovo rekao evo pomoć Džeki Čen, Mesii… Ili “Kralj”

realan
Gost
realan

I onda Abazovic garantuje boljitak ovoj drzavi u drustvu sa onima koji i danas izgovaraju ovo?

tigrasti smut
Gost
tigrasti smut

ako pod nekim cudnim okolnostima ovaj da podrsku DPS-u I oni je prihvate … ja evo da se ne kunem ali , Odoh u DF ( neko drugi ok al ne Dritan Abazovic )

Katunko
Gost
Katunko

Dritane kralju, ti si klasa za sve iz DPS

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Put putujem 🎶🎶🎶🎶
A zao mi 🎶🎶🎶🎶
Nemam kome reci da te pozdravi
za me poljubi 🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

Baka cg
Gost
Baka cg

Dritane, voli te cijela slobodna Crna Gora 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️
Gost
🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️

Tako je

Bruka
Gost
Bruka

I oni u ZIKS u. Ajde litaj

Traktorijada
Gost
Traktorijada

A koja si ti bitna faca da govoris u ime cijele Crne Gore isprdku

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Ko govori protivCRNE GORE on je izrod. Izmucak jedne zajednice.

Dijamant
Gost
Dijamant

Ne može CDM da preboli stoje Dritan otisao sa oststkom opozicije

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Uostalom za DPS je pričao i priča mnogo gore stvari, a oni bi sa njim sam da ostanu na vlasti

Medeni
Gost
Medeni

Jeli ovo onaj sto je isao na Tajvan?

03
Gost
03

Dritane podrska i tebi i koaliciji,dako Crna Gora jednog dana postane pravna a ne privatna

Njegoš
Gost
Njegoš

Postaće uskoro,ako Bog da. Vrijeme je da se državi vrati sve što je DPS opljačkao.

Damir
Gost
Damir

Nemogu ga ocima gledat takav osjecaj mi je stvorio svojim djelovanjem nemam rijeci za ovako mladog skolovanog covjeka na sta je spreman,zrtvovao bi svoju drzavu svoj narod zarad sake koje je dobio ili ce dobiti pravi pakt sa najvecim mrziteljima nase drzave i jos se podsmijevaju pa dusa me boli sto smo dozivjeli Crnogorci OTRIJEZNITE SE PROGLEDAJTE IMA VREMENA I… Više »

Lavica
Gost
Lavica

Ne brini druže neće im se moći sve što su i kako su zamislili, samo su malo previše polećeli a obično takvima bude pad žestok i bolan 😉

Njegoš
Gost
Njegoš

Ni on tebe😂😂😂

Vessi
Gost
Vessi

Ne Dipr njuko!!!

TRAMP
Gost
TRAMP

Dritan legenda
👍👍👍👍👍

Da se pitam
Gost
Da se pitam

Ajd stari polagano putuj
Stigli mladi da vidite da I oni mozak IMAJU
Vama srecni put

Crni
Gost
Crni

Svi su politicari u CG isti…vecina je ljubila ruku mitropolita…pricali svasta o drugima, a na kraju zbog fotelje udruzili se sa istima…nema cistih ljudi u politici

Nepomenik
Gost
Nepomenik

Doticni ( necu ni ime da mu pomenem) je pokazao ko je i sto je. Pocevsi od vasoitanja i kulture pa do ostalog. Daje mu se previse prostora. Licno, da me je javno izvrijedjao i iznio notorne neistine kao sto je uradio nekim ljudima, bez pardona bih ga tuzio.

Student CG
Gost
Student CG

Dritan mlad ,obrazovan ,inteligentan TREBA NAMA mladjima
Ove stare poslati u penziju

Mitar
Gost
Mitar

Znaci nijesi ni procitao ovo gore, ili si toliko glup da ne razumijes sto je napisano?!?!? Pa kad bi svi mladi bili pametni ka ti onda stvarno da odustanemo od svega!!! Ali eto nijesu no shvataju i bez ovoga clanka ko je Abazovic i za cem radi!!!

Svijest
Gost
Svijest

Ovakva mladost,nek’ je samo zdravo!

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Abaz eno šeta po Kolašinu

tigrasti smut
Gost
tigrasti smut

lijepo ga je Milo opisao . evo dokazuje se da je bio u pravu

Marko
Gost
Marko

Milo je nekad bio veci Srbin od ovih iz Srbije. Sad je veci Crnogorac od svih nas.

Bubanja D
Gost
Bubanja D

Uzalud vam trud sviraci,pljujete po Dritanu ne bili promijenio odluju

tigrasti smut
Gost
tigrasti smut

ne vala takav kakav je … nikad je ne promijenio … boricemo se mi bez njega a on … eto ga vama neka vi je sretan … takvi nam ne trebaju

MPT
Gost
MPT

Pljuvali ste i vi 30 godina po svemu i svačemu, izmišljali, lagali, imali pomoć stranih zemalja i njihovih medija, pa neka sad malo i nas da mi pljujemo, tek smo počeli

Mitar
Gost
Mitar

Paaaa ne bas, nego objasnit govedima koja su ga glasala ko je on i za cem radi!

Kardinal
Gost
Kardinal

Ne treba da je mijenja,nek ostane tu gdje je a mi cemo se izboriti za nasu drzavu i bez njega.On neka sada gostuje svakih 5 minuta na nekoj tv i neka vrijedja svakog koga stigne.

Tigar
Gost
Tigar

Prica ne prica sad je VLAST

Mali lajavac
Gost
Mali lajavac

Vidjecemo. Nijesam bas siguran iz svega prilozenog.

Vujo
Gost
Vujo

Blago nama s njima

ElPatron
Gost
ElPatron

Zao mi je stvarno ali covjek je izabrao da je bolje nacionalizam za ovu drzavu nego lopovluk evo 30 godina. A prosto jednostavno 😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣

MPT
Gost
MPT

Lopovluk a BDP po glavi stanovnika ubjedljivo veći od srpskog već 16 godina zaredom??? Kako tek Vučko onda krade, jado moj???

Budvanka
Gost
Budvanka

Nije izabrao nacionalizam i to je jasno rekao. Ako razumiješ riječ: građanska :D. O nacionalizmu i nacionalističkoj CG možete samo da sanjate. Možete prevariti ovog Abazovića, ali ne možete i nećete Crnogorce, nikad više. Ako ne razumijete o čemu pričamo, sjetite se Hrvatske, Bosne i Kosova i znajte da nema više nijedne Crne Gore, da primi srpski narod, proćeran zbog… Više »

Nina
Gost
Nina

On je toliko nedorastao ovom zadatku.Zbog toga ce sa lakocom napraviti kurslus.Vec mu je svaka izjava gora od predhodne a sto ce tek biti kad krene sa djelima.

Natalija
Gost
Natalija

A makse,on ima nocne more u liku Mila Dj.
Ko nezrelo dijete.potpuni razicaranje za puno ljudi.

dzonatan
Gost
dzonatan

sanjate li Dritana svaku noć?

Johnny
Gost
Johnny

Eto ti ga pa ga vodi doma.

debakl
Gost
debakl

neću ga doma, nego na vlast , tamo dje ovi tvoji nisu više

Just me
Gost
Just me

Ocajni ste…

Eto I mene
Gost
Eto I mene

Kao prave patriote ne mogu se oppraviti od soka
😄😄😄

Faul
Gost
Faul

I ovi su lazali ito ne po malo pa eto zivi i zdravi,a polako

D.D
Gost
D.D

Dzaba vam sve,opozicija ste
Izgubili ste utakmicu koju ste sami organizovali,po vasim pravilima,i sad vam drugi krivi

MNE
Gost
MNE

Da te podsjetim da je DPS sama osvojila 30 mandata. A buckuris koalicija – 20 stranaka plus crkva plus srbija plus rusija imaju samo mandat vise . Pobijedio je crnogotski blok mada od sad ove iz ura ne treba racunati kao suveteniste. Novi izbori ce biti vrlo brzo.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Nije osvojio ni toliko nego zna se već kako i što se radilo.

Glorija
Gost
Glorija

Bravo za komentar

Hleb
Gost
Hleb

Dzaba vam sve ko je krao morace da odgovara i tačka.

Snjeg
Gost
Snjeg

Bas da vidimo.Vjerovat cu ako pocne prvo od ovih sto ga podrzavaju.

MPT
Gost
MPT

BDP po glavi stanovnika (decembra 2019):
Crna Gora: 21800 USD
Srbija: 18100 USD

Evropske integracije:
Crna Gora: sva otvorena poglavlja
Srbija: otvorena četvrtina poglavlja.

Šta kažeš, ko krade???

Budvanka
Gost
Budvanka

Više ih je što će morati da odgovaraju na drugoj strani, no u dps trenutno. Ne zaboravite da je 90% njih poteklo iz dps-a, a napustilo ga kad je zavrnuta slavina.

Dragan
Gost
Dragan

Postade Crna Gora pored Irana jedina zemlja na svijetu koju vode vjerski poglavari. Za to je zasluzan Dritan.

ElPatron
Gost
ElPatron

E nemo, daj mi malo te tvoe pameti da upetostrucim imovinu🤣

Srbo
Gost
Srbo

Ovo je neka nova Crna Gora na koju ćete morati da se naviknete , heheehe

Svetlana
Gost
Svetlana

Vi ste na Abazovica previse ljubomorni

Istina_
Gost
Istina_

Dao bog da ti zet bude!

Glorija
Gost
Glorija

Eto vam o jadu se od njega zabavili ko sto cete

srb
Gost
srb

Ej to je ritam Dritan da te pitam

srb
Gost
srb

Ziv bio Dritane. Pomirenje a ne mrznja. Samo te se komunisti plase.

rokenrola
Gost
rokenrola

A da ste malo preispitali dps amneziju ? Makar jednom a?

Srbo
Gost
Srbo

Čovjek je i tad i sad rekao da neće sa DPS a hoće sa DF pa kakvi su takvi su ? Kakva amnezija ?

Budvanka
Gost
Budvanka

Je li? Pa išao kod potpredsjednika DPS-a da traži da preuzme Ulcinj? Tako nije htio sa DPS-om?

Onakojizna
Gost
Onakojizna

Samo budala ne mijenja misljenje. Tako je govorio Svetozar Marovic, genije i strateg sada opozicione dps.

Snjeg
Gost
Snjeg

Da samo je bitno kada i zbog cega se mjenja misljenje.Mozes postati veca budala nego sto jesi.

Send this to a friend