Politika

Ovako su SDP i DF nekad govorili o Milutinu Simoviću

Danas ljuti politički protivnici – šef SDP- a Ranko Krivokapić i funkcioner DPS-a Milutin Simović nekad su, sjećaju se najbolje njihovi koalicioni glasači, imali dobre odnose.

U danima kad se preko medija između ovih stranaka „lome koplja“ preko medija, bivša poslanica SNP-a Snežana Jonica sjetila se konkretnog primjera u kom se vidi što su Ranko Krivokapić, ali i poslanik Demokratskog fronta Branko Radulović mislili o Simoviću samo prije godinu i po.

Njih dvojica su među više od 30 poslanika koji su 27. decembra 2014. godine Simovića podržali za potpredsjednika Skupštine Crne Gore.

U izjavi koju su potpisali navodi se:

„Dosadašnji profesionalni i odgovorni rad, kao i ljudski i moralni kvaliteti preporučuju gospodina Milutina Simovića za za ovu visoku i odgovornu funkciju“.

Prvi prije prvog

Zanimljivo je da se Krivokapić naknadno i to ručno dopisao kao prvi iako je to, kao što se vidi na dokumentu, već bio Tarzan Milošević iz DPS-a.

Jonica, kako je napisala, to vidi kao “guranje za prvo mjesto preko reda“.

Među posljednjima, potpis su stavili Draginja Vuksanović (SDP) i Branko Radulović (DF).

Jonica je na Fejsbuku napisala da je ovo „jedan od primjera strašno interesantnih papira koje ima u kući“.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
\"Brko\"
Gost
\"Brko\"

Ovo ne znači baš ništa…nakon smrti pokojnog Ž. Šturanovica mjesto jednog potpredsjednika je takodje pripalo Dps-u i oni su kandidovali Simovica. Mjesto Predsjednika parlamenta je zadrzao Krivokapic a jedno mjesto opozicija tj Radulovic… izgleda da poneko u Snp i dalje igra ulogu ” spavača” a za gospodju se poodavno špekuliše…

Nitro
Gost
Nitro

A đe je taj SNP sad, jel ostao ko tamo, ili je Jonica jedina u partiju?

Mojsije
Gost
Mojsije

Dokaz o karakteru ovih ljudi.Niko i nista.

Blok 9
Gost
Blok 9

A postoji li SNP u kojoj je Jonica? Pa da se njime malo bavi?
A da, ona ima onu krivičnu što je zastarjela.

Dragan
Gost
Dragan

Ko je ona?!

Send this to a friend