Politika

Ovo nema veze s Bogom, ovo je naših ruku djelo

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović postavio je status na svom Fejsbuk profilu, komentarišući najnovija dešavanja. Kako kaže, sve što se dešava “naših je ruku djelo”.

“Ovako, i mnogo gore biće i na predsjedničkim i podgoričkim izborima! I? Šta da radimo? Naravno, ništa! Idemo da se takmičimo, da se međusobno izmjerimo, a kukaćemo poslije izbora. Neću imati prigovor – za ovo smo se izborili!”, napisao je Danilović.

Njegov status prenosimo integralno.

“Narod bi rekao”niko nas nije bio po ušima” da se takmičimo – bez ikakvih uslova za trku! U Beranama DPS ili SD nude nekome da bude zaposlen, on ili njegova žena, a da za uzvrat odustane da bude opozicionar!? A šta je tu neočekivano? Nismo valjda mislili da će ponuditi svoj predizborni program? Već, i davno, viđeno!

Premijer u Ulcinju otvara asfaltirani seoski put? Zloupotrebljava u predizborne svrhe položaj? Bio bih prijatno i istorijski iznenađen da nije tako! Oni nikad i nigdje nisu rekli da neće tako raditi, koliko se sjećam. A šta je to, recimo, prema činjenici da je na danilovgradsku policijsku akademiju umjesto 40 polaznika primljeno 76, od čega 12 bez položenih testova? Tajac! Niko nam se nije pridružio u osudi skandala!

Savjet za sve nas: kad odlučimo da se takmičimo i učestvujemo na izborima onda treba da razumijemo njihova pravila – oni igraju kvarno, sudije navijaju za njih, igraju na rezultat, a mi za publiku. 

Zapošljavaju? Da! Otimaju? Da! Ucjenjuju? Da! Progone? Da! Podmeću? Da! Dijele novac? Da! Dijele socijale? Da! Bonuse? Da! I šta ćemo sad? Juče smo obećali pobjede? Preostaje nam da pobijedimo jer smo pravila znali od prvog trenutka. Sad je kasno da se žalimo i kukamo. Po onoj narodnoj: dovoljno puta su nas prevarili da se više ne govori ubio ih Bog, nego ubio nas Bog! A, nema nikakve veze sa Bogom, na svu sreću, ovo je naših ruku djelo. Ovako, i mnogo gore biće i na predsjedničkim i podgoričkim izborima! I? Šta da radimo? Naravno, ništa! Idemo da se takmičimo, da se međusobno izmjerimo, a kukaćemo poslije izbora. Neću imati prigovor – za ovo smo se izborili!”, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anita
Gost
Anita

A vi? Uzeli pare od Rusa? DA Uzeli pare od drzave? DA primali plate bez dolaska na posao? DA ćakulali preko telefona pa vam drzava platila tel.racune? DA vozite se za Dz? DA cim ste dobili privijegiju kao ministar posli sluzbenim autom u Bg na splavove? DA htjeli nasilno u skupstinu jer vam je malo sve ovo? DA ljetovali i… Više »

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Danilovic je prolupao.

Danko
Gost
Danko

Zamisli “novinara”,mucenika,koji preža po cio dan sta ce ovaj seoski djilkos da objavi na drustvenim mrezama…
I onda je to vijest…
Tuga.

cvet
Gost
cvet

Da nije ovaj u neku sektu upao, mnogo mi cudni ovi statusi???

Zds
Gost
Zds

Nikad me niko iz vlasti nije kontaktirao ni na jedan nacin. S druge strane uoci svakih izbora me salijecu aktivisti opoziciono cetnickih partija, od zvonjenja na kucna vrata do presrijetanja po ulicama, ostavljanja promo materijala u sanducadima do iskakanja iz kompjutera i vajber poruka. Vidim da demagozi i poklone nose po kucama. Kako se to razlikuje od ovoga?

Beki
Gost
Beki

Pa sto se Danilovicu ne obratis gradjanima i ne pozoves ih fa ne izlaze na takve izbore da ne bude DPS je sa automatskim oruzijem porazio protivnika to jest opoxiciju koja je imala perorez u rukama.

XoXo
Gost
XoXo

Danilovic bi mogao da bude blogerka

Taske
Gost
Taske

Sigurno bi mu bolje islo nego politika !

marko polo
Gost
marko polo

Ne prenosite da vas zamolim. koga interesuje neka ide na njegov profil. Niti je vijest niti ima težinu.

lejla
Gost
lejla

hahahahahahahah on je izgleda samo jak na FACEBOOKu..

Send this to a friend