Politika

Patriotsko komitski savez Krivokapiću: Ne možete u isti koš stavljati vaše ultraše sa nama, koji samo branimo svoje

foto: Željko Milić

Patritsko komitskom savezu je izuzetno drago što, kako kažu, nerviraju premijera Zdravka Krivokapića i što će na tom putu nastaviti još jače.

“Milo nam je što prati naš rad i što naše poruke dopiru do njegovog napaćenog apostolskog srca. Međutim, premijer iz #nijemojavlada treba da zna da Patriotsko komitski savez nije ničiji satelit niti će biti ikada; nastali smo upravo zbog lošeg rada bivše vlasti u domenu identitetskih pitanja, ali su nas, upravo, njegovi „apostoli“ ujedinili u crnogorski blok zbog otvorene namjere da se od Crne Gore stvori srpska kolonija, i kako je sam nervozni premijer kazao, „druga srpska država, sa dva kralja“! Pa nema više kraljeva niti će ih , U Crnoj Gori biti”, navode u saopštenju.

Najteže je, dodaju, što sigurno Krivokapić vara prvo sam sebe, misleći da je u nekoj crkvenoj misiji „pomirenja“ i rušenja „pregrada“ po Crnoj Gori, koju je njegova crkva, Srpska pravoslavna u Crnoj Gori, pregradila odavno, šireći svoj otrov i laži u dušama dijela građana, pripremajući ih za ostvarivanje vjekovnog sna Vučićevih i ostalih velikosrpskih bojovnika o Crnoj Gori kao srpskoj državi.

foto: Željko Milić

“To nas je #nijemojpremijeru, samo ojačalo da branimo svoje, da branimo Crnu Goru kao državu crnogorskog, srpskog, albanskog, muslimanskog, bošnjačkog i hrvatskog naroda, Crnu Goru kao građansku državu, multikonfesionalnu, evropsku zemlju, koja, zarad opstanka, mora da ide tim putem, a ne u srednjovjekovni, zatucani i zaostali primitivizam koji nam vi nudite”, navode iz PKSCG.

Patriotsko komitski savez, dodaju, klanja se sjenima ubijenih Bošnjaka u Srebrenici, kao i sjenima ubijenih Srba u Jasenovcu. To su, uz mnogo drugih žločina, teške rane svakog slobodomislećeg građanina Balkana.

“A Vi ste uradili, sa svojim koalicionim partnerima i naopakom učenju Srpske crkve, da dio građana, vaših birača, juče sramote Crnu Goru, pokličima da nije u Srebrenici bilo genocida! A svaki čestiti Srbin, ma gdje živio, zna da je to žalosna činjenica vlasti Slobodana Miloševića, koji je, od jedne lijepe i mirne države, najviše doprinio da ona bude grobnica stotinama hiljada ljudi, svih vjera i nacija! I, naravno, genocidu u Srebrenici. Vi, #nijemojpremijeru, stoga ne možete u isti koš stavljati te vaše „ultraše“ sa nama, koji samo branimo svoje, mada mislimo da Vi, u stvari, ne možete ništa: niti vas ko podržava, niti vi znate šta ćete, niti možete svoje ministre držati pod kontrolom, niti birače koji vas prozivaju na ulici. Vi ćete brzo i „svojima“ biti ono što ste PKS-u odavno: #nijemojpremijer i #nijemojavlada”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vesna
Gost
Vesna

Sacuvaj Boze sto je ovo

Vuk
Gost
Vuk

Opusteno komite!
Ovi ce se sami razvaliti.🤣
Litijevih donijele-litije ih odnijele🤣🤣
Ko to sinoc kroz Cetinje prodjeee….

Boka
Gost
Boka

I mi branimo svoje,pa sto cemo sad?!

Milica
Gost
Milica

Pravi odgovor.

🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤❤❤
Gost
🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤❤❤

Tvrd je orah…

Peco
Gost
Peco

bravo svaka cast vama davam glas i ja i porodica

Vuk
Gost
Vuk

Ovo je nasa zemljaaa…
💚❤💚❤💚❤

Dula
Gost
Dula

Odlicno(5)👋

Marina
Gost
Marina

Fantasticno !!!

Loš
Gost
Loš

Kada ćete videti nekog iz vlade da kaže ,da, bilo je genocida u Jasenovcu,ali je bilo genocida i u Srebrenici?To je njihov veliki nedostatak.Oni pomirenje zamišljaju tako što će druga strana reći da ,bilo je zločina nad Srbima,a da oni i dalje smatraju da u Srebrenici nije bilo zločina

Podgorica
Gost
Podgorica

Dosadni ste

Laki
Gost
Laki

Ovo je jedan dobar,objektivan i odmeren tekst.

Milos
Gost
Milos

Odavno nista ljepse nisam procitao.
Zivjela nam nasa Crna Gora🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Markoza
Gost
Markoza

Svaka cast. Ovo je lijepo objasnjeno. Ne mogu oni stavljati komite u isti kos sa dps. Komite cine ljudi koji cisto istinski bez interesa vole CG.

marius
Gost
marius

Tako je braco moja CRNOGORSKA ! Da nisu ovako “kidisali “na CRNU GORU , ovoga bilo ne bi. CRNA GORA je mala, ali ima VELIKO srce za sve koji je postuju, koji je vole, i koji rezervnu drzavu nemaju. Nek je vjecna nasa mila i jedina domovina, nasa CRNA GORA !

Hurem
Gost
Hurem

Nijrmojavlada,nijemojpremijer,nijesumojiapostoli,MOJI SU PATRIOTE I CRNA GORA.❤❤❤❤❤❤❤❤

Send this to a friend