Politika

Patriotsko komitski savez pita glasače GP URA: Podržavate li odluku Glavnog odbora svoje partije

Patriotsko komitski savez pita glasače Građanskog pokreta URA, koji slove za suvereniste, da li podržavaju odluku Glavnog odbora svoje partije, koji je jednoglasno, podržao izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

<<<Glavni odbor GP URA podržao izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti<<<

“Da li i oni, kao njihovi politički predstavnici, smatraju da će ovakvom odlukom “smanjiti podjele u društvu”? Da li vam treba nacrtati ili prevesti na neki drugi jezik, pošto ovaj crnogorski ne razumijete, jednostavnu činjenicu: nikada Crnogorci neće pristati da im njihova kulturna baština, njihova vjekovna istorija, njihov vjerski identitet, budu na tacni predati Srpskoj pravoslavnoj crkvi, koja pod okupacijom drži crnogorske manastire i crkve, sa jasnim velikosrpkim ciljem, pisanim u Beogradu i Moskvi, da Crnogorcima treba oduzeti sve nacionalno, vjersko, naučno, istorijsko, da ih treba posrbiti i ostvariti “vekovni san srpskog sveta” o novoj srpskoj državi Crnoj Gori! Ako mi to znamo, kako ćete nas vi smiriti? Koje licemjerje”, ističu u PKSCG.

Prema njihovim riječima nepravda se čini crnogorskom rodu u svakom pogledu!

“Jedino naša Crnogorska pravoslavna crkva ne učestvuje u razgovorima vlasti oko Zakona o slobodi vjeroispovijesti, iako je ona domicilna i tradicionalna crkva crnogorskog naroda, jedino Crnogorci u svojoj državi ne mogu ostvariti svoja vjerska prava, jedino se Crnogorcima osporava pravo na jezik, kulturu, osobenost, jedino smo mi Crnogorci ugrožena nacija u svojoj državi! URA, kao jedan od reprezenata suverenističkog bloka, ovom odlukom ulazi u grupu izdajnika svoje domovine, a ta će vas odrednica pratiti dok smo mi današnji živi, ali i naša đeca i đeca naše đece, jer smo ih naučili kako je ponosno i časno biti Crnogorac i voljeti svoju državu”, navode u PKCG.

Informacija koju je objavila druga partija, da je GP URA izmjene Zakona dogovorila sa tajkunima Vijesti i sveštenikom Gojkom Perovićem juče u Petrovcu, baca dodatno i teško opterećenje na predstavnike vašeg glasačkog tijela-ali neka.

“Došlo je vrijeme da se svi prebrojimo”, poručuju iz PKSCG.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
crnogorkaThe Stig 🇲🇪Markoexpert123
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorka
Gost
crnogorka

Ja ne znam kao se adic usudio da glasa ovaj zakon.Mi Cetinjani mu to nikada necemo oprostiti.Bravo komite cetinje je sa vama.

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Podrzavamo.

Marko
Gost
Marko

Da, podrzavam ih, za sve sto su uradili i sto ce uraditi.

expert123
Gost
expert123

Tesko je vjerovati da ce vecina biraca URE podrzati ovakvu odluku stranackog rukovodstva. Ovom odlukom Crnogorci postaju kao neko ko je podstanar u vlastitoj kuci.

Send this to a friend