Politika

Patriotsko komitski savez: Vučić, Brnabić i Selaković da se okrenu ka svojoj kući

Pozivamo Aleksandra Vučića, Anu Brnabić, Nikolu Selakovića i ostale visokopozicionirane političare u srpskoj Vladi da se okrenu ka svojoj kući i da ostave Crnu Goru da, kao suverena država, rješava svoje probleme sama, poručili su danas iz Patriotsko komitskog saveza.

<<<Poruka Srbiji i Varheljiju: Crna Gora neće povući odluku o protjerivanju ambasadora Božovića, iznosio stavove zvaničnog Beograda<<<

<<<Skandal Ane Brnabić: Ja, Vlada i cijela Srbija se slažemo sa izjavom ambasadora Božovića<<<

“Cinične izjave Brnabić da cijela Vlada Srbije podržava riječi putujućeg ambasadora Božovića, da je tzv. Podgorička skupština “bila slobodni izraz naroda”, nova je uvreda upućena našoj državi, a Vučićeve doskočice o brvnu i ovnovima, pa začinjeno opaskom “da ne žele da pokazuju silu”, prikrivena je prijetnja koju, s prezirom, odbijamo. Uz poruku: TU SMO”, navode u Patriotsko komitskom savezu.

Kako dodaju, država Crna Gora je, odlukom svoje Skupštine, dala sud o tzv.Podgoričkoj skupštini iz 1918.godine, nelegalnoj i nelegitimnoj odluci o gašenju jedne stare države, i svaki ambasador, posebno iz susjedne države, mora to imati u vidu, kada počinje svoj mandat u Podgorici.

“Međutim, srpski zvaničnici su se sami “izuli” izjavama kako dijele svi suprotno mišljenje, tako da Božović i nije imao puno manevarskog prostora, ako mu je tako naređeno da radi. Kasnija odluka Vlade Srbije da ne traži odlazak našeg ambasadora Miloševića, samo je pokušaj manjeg otrežnjenja “svetog Vučića”, koji zna da nekontrolisani izlivi nipodaštavanja Crne Gore i shvatanja da je to neki okrug Srbije, te nevješto utrpan u floskulu da ovdje živi 30 odsto Srba i da oni moraju da se “brinu” o njima, samo šteti pozicijama ove države kod evropskih i svjetskih krugova moći. Od kojih, usput rečeno, malo koristi ima i za Srbiju i Crnu Goru”, ističu u Patriotsko komitskom savezu.

Osvrnuli su se i na objavu evropskog komesara Olivera Varheljija koji je na Twitter-u pozdravi odluku Srbije da povuče odluku o protjerivanju crnogorskog ambasadora Tarzana Miloševića, dodajući da bi i Crna Gora to trebalo da uradi.

“Pa, gospon Varhelji, neće! Jer Crna Gora nije maloumna država koja ne zna šta treba da radi, no suverena, upravo po nikad traženim uslovima suverenosti, koja već godinu prolazi kroz Vučićev velikorpski san, koji mu je počeo uoči referenduma, i još traje, jer ne želi nikako da se probudi. I Vama i njima, patriote i komite opet poručuju: Nikad više 1918.godina”, zaključuju u Patriotsko komitskom savezu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novak
Gost
Novak

Eh kad Brnabic napada Cg ,bruke njihove.
PKS slazem se u potpunosti.

Soko
Gost
Soko

AJ razumijem kompleks vjecitih gubitnika. Razumijem I to sto nemaju istoriju
Razumijem I sve poraze sto su imali.
Pa krenite sa nule I pocnite stvaranje nove istorije. Priznajte prvo svojoj djeci istinu a onda se okrenite I pomirite sa svima. Mozda tada pocnete dobijati postovanje. Natalie se ovakvih podmetanja I lazi

Lscg
Gost
Lscg

A nasu neka ne diraju 🇲🇪

Anderba
Gost
Anderba

Na niske je grane palo srpstvo kad ga brani gospodin Brnabić.

Baraka
Gost
Baraka

Ja ih razumijem. Srbi su narod koji i dalhe traga za svojim identitetom. U toj potrazi, nekad se i zaluta. Otrijeznice se i doci ce ssbi, to sigzrno. I prihvatice da su bili 500 godina pod Turcima, a da prstom nisu mrdnuli da se oslobode. Sta ce, takav je srpski svet. Sto im rece Petar I…ala se vi Srbi narobovaste…… Više »

Srbo
Gost
Srbo

Komite pa već su se okrenuli . Ne zna Evropa nas pa im vi pojasnite.

Živa Istina
Gost
Živa Istina

Patriotsko komitski savez hahahahaha…hahahahahaa….

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

I.mi podrzavamo nezavisno kosovo…nikad više gazimestan!🇽🇰

mačor
Gost
mačor

CG se ni pred kime neće saginjati !

Putnik
Gost
Putnik

Oce oce kad EU zavrne usi…jos ce pitati,treba li jos gospodjo EU?

Stevan
Gost
Stevan

Kratko i jasno!

Jel piso Mišo
Gost
Jel piso Mišo

Tako je i nikako drugacije!

Branka
Gost
Branka

Nikad više 1918. Da je vječna ov naša jedina, najljepša i najbolja država. Ne mogu nam dušmani ništa. Bravo na odgovoru!

Rastko Nemanjić
Gost
Rastko Nemanjić

A da se za početak vi okrenete svojoj kući? Ili još uvek Srbiju tako doživljavate?

Bozidar
Gost
Bozidar

Bravo Rastko pravi odgovor.

Jasna
Gost
Jasna

Zalutao si sine.

Marina
Gost
Marina

Rastko
Sto reci o kisnim glistama a izbjeci da ne objave komentar???

Branka
Gost
Branka

Marina
Uvijek si kreativna. Bravo!

8484
Gost
8484

Rastko bi se debelo zastidio da nije i on volio tudje kao i Vucko i Vucķov lotrcko

Jeremija Krstić
Gost
Jeremija Krstić

Растко, они се Србији окрећу по потреби.

Send this to a friend