Politika

Pavićević: Lažna je vijest o razlozima Čučkine ostavke u Crnogorskoj

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević negirao je navode da je bivši funkcioner Crnogorske Miodrag Čučka napustio partiju zbog ličnog neslaganja sa politikom predsjednika stranke.

<<<Čučka podnio ostavku na sve funkcije u Crnogorskoj: Sve je izgubilo smisao<<<

“Miodrag Čučka je ostavku podnio još u decembru, na sjednici Predsjedništva stranke i to iz ličnih razloga. To je tako objavljeno i na sajtu stranke. Ova lažna vijest je konstrukcija novinara i pojedinih izvora iz stranke. Sramota je da se ime Miodraga Čučke koristi za neke obračune u kojima on ne želi da učestvuje”, izjavio je Pavićević.

On je rekao da je ponosan što je imao priliku da sarađuje sa Miodragom Čučkom i da zajedno zagovaraju ideje Crnogorske jer su te ideje budućnost Crne Gore.

“Ponosan sam i na demokratičnost i pluralnost koja se sve vrijeme njeguje u Crnogorskoj. Ponosan sam i na ostvarenja koja smo u poslednje dvije godine postigli. Mnogi bi u svom djelovanju mogli da se ugledaju na ovaj model. A Miodragu Čučki sam zahvalan i za njegov politički doprinos i za prijateljstvo koje imamo”, izjavio je Pavićević.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Pavićević = 3,14

Ahahahaha!!!
Gost
Ahahahaha!!!

Pušti Crnogorsku, nego gledaj ti da ne okasniš na ,,litiju”.

Mileva
Gost
Mileva

Koki kako si me nasmijao. Purko je stavio crvenu kravatu, kokardu, puštio bradu obukao mantiju i izgubio se neđe kroz litiju

Aloalo
Gost
Aloalo

Ocigledno si mu ti licni razlog.

Koki
Gost
Koki

Vrlo važno.Promijeni sada ime u Srpska i ćosaj dalje.
P.s. Ne zaboravi Purka.

Vule
Gost
Vule

Ostalo vas dvoje

hmhmhm
Gost
hmhmhm

Predsjednik ristogorske partije

Begapres
Gost
Begapres

Pobjeda nas laže od devedesetih.

Send this to a friend