Politika

Pavićević: Mandić trajno kompromitovan i prevaziđen političar

Vladimir Pavićević

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je jutros da je Andrija Mandić poslednji koji bi imao prava da govori o pravima i statusu srpskog naroda.

“Gdje se Andrija Mandić borio za srpska prava, tu su Srbi bili u sve gorem položaju. Ne znam otkud mu tolika fiksacija za Crnogorsku i za mene, pretpostavljam da mi zavidi što sam bio narodni poslanik u srpskoj skupštini i da žali što on to nikada nije bio i nikada neće ni biti. Jer nikada ne može zavrijediti podršku 200.000 srpskih glasača koliko je neophodno da bi se ušlo u srpski parlament. Naravno, za Mandića u Srbiji ne bi glasalo ni 20 Srba jer Srbi lako prepoznaju lažnjake“, izjavio je Pavićević.

Pavićević je dodao da je Mandić trajno kompromitovan i prevaziđen političar.

“Kada pišete primitivne izjave protiv svojih političkih protivnika, kada takve izjave podmećete svojim članovima i funkcionerima i kada se tvoji ljudi ograđuju od tebe i izvinjavaju Crnogorskoj, to je znak da je došao kraj tvoje političke karijere. Gospodin Mandić je otpisan na svim relevantnim adresama, a srpski narod u Crnoj Gori ga se s pravom stidi“, poručio je Pavićević.

<<<Mandić: Dogovor DPS-a i Bečića je nož u leđa opoziciji<<<

Podsjetimo, Mandić je u intervjuu Pobjedi, između ostalog, ocijenio da mu je čudno da Demokrate nikada nisu željele nikakvu saradnju sa bilo kojom srpskom strankom u Crnoj Gori, nisu to željeli čak ni sa strankama iz Srbije, a odmah su, kako je dodao,  prigrlili ekstremnu antisrpsku Crnogorsku stranku, sa kojom su zajedno pošli u Zagreb na noge bivšem predsjedniku Hrvatske Ivu Josipoviću.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mina
Gost
Mina

Otkuda pravo Mandicu da radi i prica gluposti u ime srpskog naroda.Niti su srbi toliko glupi i naivni da Mandicu i njegovom frontu vjeruju,jer zbog njih se srbi osjecaju ugrozenim u Crnpj Gori.Oni samo gledaju svoj interes i svoje dzepove i vode jednu podmuklu i prevrtljivu politiku ,sve sa ciljem da ne izgube birace.Ali prevarili su se.

LSCG
Gost
LSCG

Pavicevicu srbine . Vjerujem da mozes ti jedini unistiti Purka i kao sve dosad partije u koje si bio da izbacis iz parlamenta

Ma neka
Gost
Ma neka

A kad nisi usao u parlament napustio si stranku..

Lola
Gost
Lola

Bas smo se pitali dje je portparol demokrata

PpP
Gost
PpP

Ko je kompromitovan viđećeš ma izborima, Lutko.

vazi
Gost
vazi

A ti si top. Bio poslanik u Srbiji, drzao govornicu po dva sata, vrijedjao Vucica. Sad predsjednik partije u CG i ides kod tog istog Vucica, grlis se i ljubis sa njim. Koja te je sluzba poslala?

Brandon
Gost
Brandon

Hahahahha Srpska posla…

Joo
Gost
Joo

mislis…..srbijanska posla……

Plimos
Gost
Plimos

Oo, evo ga partner Aleksin. Unajmljen od DPS

Neka to
Gost
Neka to

Daj Srbi idite u srpsku skupstinu i tamo se svadjajte,micite nam se odavde vise

Send this to a friend